Software as a Service

Geoptimaliseerde technologiestack voor de wendbaarheid van jouw software-as-a-service.
Home / Industries / Software as a Service
Het succes van een webapplicatie die Ć©cht het verschil maakt? De manier waarop je Software as a Service dienst in staat is om zich aan te passen aan je gebruikers. Een geoptimaliseerde technologiestack zorgt voor de wendbaarheid die nodig is.

Nieuwe features sneller doorvoeren

Een afgestemde manier van werken

Een specialistische sparringspartner

Om SaaS-applicaties slim door te ontwikkelen, is een verfijnde manier van testen, accepteren en deployen nodig. True helpt je met het ontwikkelen van de beste deploystrategie en het opzetten van CI/CD pipelines.

True haakt met haar ervaring graag in door specialismes uit handen te nemen of bewezen methodes voor te stellen. De applicatie-infrastructuur stemmen we op de door jou gebruikte technieken af.

We zijn oprecht benieuwd naar de roadmap van je organisatie en webapplicatie. True denkt mee welke technologieƫn of aanpassingen nodig zijn om de benodigde stappen efficiƫnt te kunnen zetten.

Diepgaande expertise om je webapplicatie te laten vliegen

Onderscheid zit in het continu verbeteren van de gebruikersbeleving. True neemt een deel van je operaties over en neemt specialistische verantwoordelijkheden uit handen.

True werkt voor SaaS organisaties binnen fintech, healthcare, educatie, retail en groothandel, productie, overheid, logistiek en zakelijke dienstverlening die dagelijks wendbaar moeten zijn.

Security van het SaaS platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

Maximalisatie van de uptime

Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden en beschikbaarheid voor jouw omgeving behalen.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud diensten.

Disaster recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuĆÆteit. Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op je systeemprestaties en kun je ervan uitgaan dat er kopieĆ«n zijn om op terug te vallen.

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om je applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaag je bijvoorbeeld operationele kosten en verhoog je de beschikbaarheid en snelheid van jouw applicatie.

Nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in cloud-native technologieƫn zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen.

Download gratis onze guide over Application Continuity

Een technisch mankement, een menselijke fout of cybercriminaliteit kunnen de werking van je SaaS-applicatie in gevaar brengen. Aandacht voor Application Continuity van je digitale omgevingen is geen overbodige luxe.

Download gratis onze guide over Application Continuity
Download gratis onze guide over Application Continuity

Onze managed services voor applicatie-ontwikkelaars

Managed Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat; standaard inbegrepen in al onze diensten.

Compliance

True is je partner als het gaat om compliancy binnen de webomgevingen die we neerzetten. True helpt vanuit de praktijk.

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. Ongekende schaalbaarheid van public cloud en de toegewijde expertise van True.

True werkt onder andere voor:

Verbeter de interactie met gebruikers door een maximaal wendbare webapplicatie

Applicatie-ontwikkelaars die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van hun webapplicaties. Vertel ons over je uitdaging in onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op.


    Waarom True als partner voor SaaS-bedrijven?

    • Uniek ontwikkelde mix aan configuraties voor maximale uptime
    • Specialist in cloud-native technologieĆ«n
    • Afstemming van applicatie-infrastructuur op gebruikte technieken