One-size-fits-all bestaat niet

Services van True managed hosting
Home / Services
Je business is continu in beweging en je applicatie wordt steeds uitgebreider. Een omgeving die met je meegroeit en je ambities ondersteunt, is van groot belang. Cloud-native is here to stay en de lijn tussen private en public cloud vervaagt snel. Zorg ervoor dat je hostingomgeving voorgesorteerd staat voor je succes.

Het juiste platform

Containers on top

Sneller releasen

Verschillende cloudvormen die volledig door True beheerd worden. Private, public of een combinatie. We richten het platform naar jouw ambities in.

Zijn je applicaties en team klaar om de volgende stap te zetten? Dan helpen we graag om cloud-native te werken met onze Kubernetes services.

True kijkt verder dan infrastructuur. We helpen ontwikkelaars met het adopteren van DevOps. True helpt mee met de deployments, security en software optimalisaties.

Any Cloud, Anytime

True inventariseert je landschap en manier van werken. We ontwerpen een omgeving die past bij jouw huidige opzet en klaar is om met de ambities van morgen mee te groeien. Wij combineren de verschillende cloudvormen voor je zodat jouw applicatie- en datalandschap op de meest geschikte manier functioneert.

Meer

Change-as-a-team: True is onderdeel van jouw ontwikkel- of productteam

Expertises om de hele keten te beheren

We zijn er voor organisaties die echt verschil willen maken in hun industrie. Je webshop klaarstomen voor nieuwe bezoekers? Je webapplicatie voorzien van nieuwe functionaliteiten? True kijkt mee en doet aanpassingen in elke laag zodat we gezamenlijk continu verbeteren. Dagelijks zien we dat enkel door het beheren van de keten de snelheid van aanpassen gemaximaliseerd wordt.

Meer

Accelerate action met True en realiseer sneller en duurzamer je ambities

De beste plek voor jouw applicatielandschap

Het aantal applicaties neemt een vogelvlucht, voor de vele toepassingen worden verschillende technologieën ingezet. Met True heb je een partner die het ontwerp voor jouw applicatielandschap maakt, de totale omgeving inricht en de aanpassingen tussendoor allemaal verzorgt. Regelmatig herijken we je omgeving en doen aanpassingen zodat legacy iets uit het verleden is en jouw applicatielandschap altijd up-to-date is.

Private
Cloud

De beste prestaties en data gegarandeerd in Nederland. True faciliteert haar zelf opgezette en doorontwikkelde private cloud voor het effectief runnen van applicaties en data. Voor optimale controle, prestaties en veiligheid kan (een deel van je) applicatielandschap op onze private cloud opereren.

Public cloud
Azure

Een cloud die vrijwel elke week nieuwe diensten lanceert of grootschalig update. Ben jij klaar om jouw applicatie volledig Cloud native te hosten en gebruik te maken van alle mogelijkheden die Azure biedt? True is specialist als het aankomt op Azure en welke (PaaS) diensten je het best voor jouw workload kan inzetten.

Hybrid
cloud

Je applicatielandschap wordt steeds complexer, je infrastructuur moet dit ondersteunen. Wij combineren de verschillende clouds in een optimale hybride opzet zodat jouw functionaliteit altijd de juiste plek heeft op basis van de benodigde prestaties of security vereisten.

Container orkestratie platform Kubernetes

Ontwikkelteams verkennen containertechnologie om het runnen en aanpassen van functies en applicaties te vergemakkelijken. True neemt de complexiteit van het orkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid doorontwikkelen.

DevOps

Nog sneller nieuwe features ontwikkelen en deployen. True gaat verder dan alleen het hosten van jouw applicatie maar ondersteunt ook bij het uitrollen van jouw applicatie. Pipelines richten we dagelijks in en we helpen graag met het moderniseren van jouw deployments. De DevOps engineers helpen graag mee met jouw applicatie uitdagingen.

Software

De meeste vertraging vindt plaats binnen het grijze gebied waar ontwikkelaars en systeembeheerders samen moeten werken om integratie te bewerkstelligen. Daarom nemen we al jaren de verantwoordelijkheid voor de werking van alle software (middleware) binnen de grootste cloudomgevingen van Nederland.

Security

De tijd dat security een randvoorwaarde was is al jaren voorbij. Het is een hygiene factor die steeds meer focus nodig heeft zodat jij kan blijven innoveren. True heeft een actief security team dat zowel audits uitvoert als pro-actief security beleid over je omgeving voert. Regelmatig toetsen we je omgeving en geven tips en adviezen aan je ontwikkelaars.

Actueel

Hoe je als digital agency efficiënter werkt dankzij cloud-native technologie
De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.