Killing
complexity

Killing complexity: hoe kan het slimmer, beter, efficiënter?
Home / Managed / Killing complexity
Bij True verslinden we complexiteit als ontbijt. Hoe kan het slimmer, beter & efficiënter? Het zoeken en beantwoorden van de vraag achter de vraag zit in ons DNA. Zo creëren we maximale impact, met minimale middelen. En dat levert niet alleen voordelen op voor onze klanten en hun eindgebruikers. Maar ook voor onszelf. En de wereld om ons heen.

Hyper scalability

Schaalbaarheid vormt het fundament van onze oplossingen. We zijn continu bezig onze oplossingen nog beter te laten mee- én terugschalen. Zo creëren we maximale impact met minimale middelen.

Future Next

Om onze oplossingen slimmer en efficiënter te maken met innovaties, monitoren we trends en ontwikkelingen. Zo weten we vroeg wat de impact is voor onze oplossingen en jouw applicatielandschap.

Decode net zero

Op gebied van veiligheid, compliance én duurzaamheid hanteren we de hoogste standaarden. Naast wat we al doen, voeren we continu maatregelen door in onze ambitie naar net zero.

Hyper scalability: schaalbaarheid als fundament voor je applicatie

Hyper scalability

Hyper scalability: schaalbaarheid als fundament voor je applicatie

Schaalbaarheid is fundamenteel voor ieder bedrijf dat groeit. Bij True staat schaalbaarheid in het teken van efficiency. We zoeken continu naar manieren om onze oplossingen nog beter te laten op- én afschalen rondom iedere piek. Zo gaan we slimmer om met beperkte middelen.

Trendanalyses en actieve opvolging

Elk onderdeel kan prestatie-optimalisatie in de weg zitten. Met monitoring en analyses detecteren we dit vroegtijdig. We geven aan waar zaken in je applicatie beter ingesteld kunnen worden. Kunnen we zelf een wijziging doorvoeren, dan doen we dat gelijk.

Vanaf de start ingericht om te schalen

We nemen de tijd om je situatie en applicatielandschap te begrijpen en houden rekening met plannen die je met je ambities hebt. Door onderdelen zo efficiënt mogelijk te intergreren, houden we de omgeving compact én is je omgeving klaar voor groei.

Re-design gedurende de looptijd

Een hostingomgeving bij True staat nooit voor jaren vast. We monitoren continu hoe applicaties met de hostingomgeving samenwerken. Geven analyses aanleiding, dan stellen we wijzingen voor, zodat je in iedere fase verzekerd bent van de juiste aanpak.

Future Next: profiteer zo snel mogelijk van nieuwe technologieën en toepassingen

Future Next

Future Next: profiteer zo snel mogelijk van nieuwe technologieën en toepassingen

True monitort technologietrends en innovaties, zodat we onze oplossingen slimmer en efficiënter kunnen maken. Op deze manieren kunnen we vroegtijdig de impact identificeren voor jouw applicatielandschap. En profiteert jouw business zo snel mogelijk van nieuwe toepassingen.

Ervaring met containers uitbouwen

Van mainframe naar server naar virtualisatie naar containers. True draagt actief bij aan de container en cloud-native community. Een groot, toegewijd Kubernetes team helpt je met runnen van je landschap in containers, op onze private cloud of op public cloud.

On top of tech ecosystems

True helpt diverse communities en ecosystemen om het web een steeds betere plek te maken. Meet-ups, repositories delen en discussies opzoeken zit in ons DNA. De opgedane ervaringen nemen we mee naar kantoor om onze oplossingen verder te verbeteren.

Pipeline verantwoordelijkheid

True partnert met jouw ontwikkelaars. Dat doen we door werkwijzes en tooling te ontwikkelen waarmee jouw ontwikkelaars enkel bezig hoeven te zijn met verbeteren en pushen van code. Met speciale dienstverlening kijken, denken en doen we in de pipeline mee.

Decode net zero: True vermindert haar ecologische voetafdruk

Decode net zero

Decode net zero: True vermindert haar ecologische voetafdruk

We hanteren niet alleen de allerhoogste standaarden op gebied van veiligheid en compliance, maar ook op gebied van duurzaamheid. Naast wat we al doen, onderzoeken we ook onze totale ecologische voetafdruk. Ons doel daarbij: maatregelen doorvoeren die helpen bij ons streven naar net zero.

Weinig resources, hoge prestaties

Onze engineers beschikken over een drang om verder te gaan en over kennis van technologieën om er meer uit te halen. Daardoor kunnen we met minder middelen meer prestaties uit de hostingomgeving en onze oplossingen halen.

Compacte omgevingen

Op elk moment, zowel tijdens onboarding als gedurende de looptijd, besteden onze engineers en architecten aandacht aan het juist schalen van de omgeving. Zo creëren ze compacte omgevingen, die effectief en efficiënt schalen.

Efficiënt lifecycle management

Voor een hostingoplossing zijn veel resources nodig, zoals servers, routers en koeling. Met die middelen, en met middelen op kantoor, gaan we zuinig en duurzaam om. We toetsen lifecycles en voeren duurzame verbeteringen door.

Actueel

The Digital Neighborhood cloud native organisaties True en Fullstaq kondigen fusie aan
Server infrastructuur: Infrastructure as a Service (IaaS) versus Platform as a Service (PaaS)

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.