Security
Management

Security management van True: incidenten snel signaleren en adequaat reageren
Home / Services / Security
Security Management is tegenwoordig essentieel en absoluut onmisbaar. Het beschermen van zowel jouw organisatiegegevens als klantinformatie staat bovenaan de lijst. Bij True houden onze Security Engineers 24/7 toezicht op de bescherming van jouw data. Bovendien worden onze beveiligingsrichtlijnen dagelijks verfijnd en geoptimaliseerd om te voldoen aan de best practices.
True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd

Hosting en informatiebeveiliging

True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat we onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst.

Advanced Security Platform

Intrusion Detection, bescherming tegen Layer 3, 4 en 6 DDoS-aanvallen, Web Application Firewalls en IP-reputatiefiltering. Jouw online dienst extra goed beveiligd.

Lees meer
Advanced Security Platform
Firewall & VPN

Een managed firewall inclusief ingebouwde site-to-site VPN. Hoogbeschikbaar, veilig en uiterst schaalbaar. Security-engineers van True regelen fijnmazig de toegang in, zorgen voor optimale prestaties en maximale continuïteit.

Lees meer
Anti-DDoS

Houdt overvloedig verkeer tegen zodat de continuïteit van je webapplicatie niet in gevaar komt.

Lees meer

Security audit

Middels scans en real-life hacksimulaties doen wij diepgaand onderzoek naar mogelijke beveiligingsrisico’s. Met een security-audit krijg je inzicht in de kwetsbaarheden van je website en gebruikte applicaties, en krijg je advies om ze aan te pakken.

Download ons
e-book over security

Praktische tips voor een goed securitybeleid en betere secure hosting. Informatie over de privacywet en de meldplicht datalekken. Je leest er meer over in ons e-book: “Security & compliance voor digitale organisaties”.

Download ons e-book over security

Onze nieuwste verhalen
over security management

Hoe voorkom je een ransomware-aanval op het bedrijfsnetwerk?
Zero-day kwetsbaarheid in Java logging service Log4j
Secrets management: een essentieel aandachtspunt bij het gebruik van Kubernetes

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.