Geoptimaliseerde software voor de beste prestaties

Ondersteuning en beheer van software en middleware
Home / Services / Software
True biedt uitgebreide ondersteuning bij het selecteren en implementeren van de meest geschikte software en middleware-oplossingen. Installatie, configuratie & tweaking is onderdeel van onze managed formule.

Snellere
applicaties

Snellere ontsluiting van data

Snellere verwerking van bezoekers

Onze specialisten kennen de best bewaarde geheimen van de meestgebruikte webapplicaties en helpen met tweaks en slimme instellingen die ervoor zorgen dat CMS’en, e-commerce-apps, webservers en middleware maximaal presteren.

De engineers van True zijn experts in het optimaliseren van databases. Doordat ze ook kijken naar de code van applicaties, zijn we in staat om de snelheid waarmee informatie beschikbaar gesteld wordt, continu te verbeteren.

Samen met jouw ontwikkelaars maken we een grondige analyse van je applicatie. Zo laten we jouw applicatie-framework zo efficiënt mogelijk integreren met de infrastructuur en optimaliseren we de verwerking van je online bezoekers.

Wij bieden managed services voor

CMS’en

wordpress cloud hosting

Een van de bekendste CMS’en die er is. True configureert, optimaliseert en beheert de servers voor je WordPress-omgeving zodat de beste prestaties ontstaan.

drupal

Een hoogwaardig CMS voor het beheren van websites, webshops en communities wint de afgelopen jaren snel aan populariteit

Logo van Joomla!

Populair CMS voor het voor het realiseren van websites. Met de ervaring en technologie van True presteert jouw Joomla-website optimaal.

TYPO3 hosting op maat door True

Een van de meest gebruikte CMS’en die een goede basis vormt voor websites, intranetten en mobiele applicaties. True doet alle serverconfiguraties en beheer zodat je Typo3-applicaties altijd hoogpresterend zijn.

Logo van Umbraco

Umbraco wordt ook wel de Windows-tegenhanger van WordPress genoemd. Dit door Windows-ondersteunde contentmanagementsysteem wordt door specialisten van True onder handen genomen en getweakt voor de best mogelijke performances.

Kentico hosting preview

Een veelzijdig, alles-in-één en headless CMS dat sterk leunt op Microsoft-technologieën zoals .NET. Kentico-CMS is bij uitstek geschikt voor websites, marketingsystemen én intranetten.

E-commerce-applicaties

Sitecore ecommerce cms

Sitecore is een op .NET-technologie gebaseerd CMS en is uitgegroeid tot een van de betere enterprise e-commerce-oplossingen in de markt. True heeft de technische expertise om Sitecore platformen optimaal te laten presteren.

Episerver cloud hosting ecommerce cms

Episerver is een Digital Marketing Platform dat organisaties in staat stelt CMS, e-commerce en marketingcampagne vanuit een geïntegreerde oplossing te bedienen. True zorgt dat jouw Episerver-omgeving optimaal presteert.

Intershop-ecommerce-CMS

Het toonaangevende Intershop is een all-in-one e-commerce oplossing. De software biedt complexe organisaties binnen B2B-commerce flexibiliteit om online succesvol te zijn. Onze specialisten beheren jouw server voor de beste prestaties.

magento

Een van de meest gebruikte webshop CMS’en ter wereld. True heeft de kennis en know-how in huis voor het optimaliseren van servers zodat jouw Magento-omgeving naadloos draait en de beste prestaties behaald.

WooCommerce hosting voor webshops

Een populaire e-commerce-plugin voor WordPress. True optimaliseert WordPress-webomgevingen en weet door uitgebreide ervaring WooCommerce hoe dit het best geconfigureerd en beheerd kan worden.

Webservers

Hosting voor NGINX webservers

NGINX is een snelle webserver voor hoogwaardige prestaties, dat primair bekend staat om haar geavanceerde architectuur en schaalbaarheid. De experts van True zorgen ervoor dat u het maximale uit NGINX kunt halen, waardoor jouw website/-shop/-applicatie grotere hoeveelheden verkeer aankan.

Apache

Apache is een van ’s werelds meest populaire open source webserver, De applicatie staat bekend om haar flexibiliteit en snelheid, waarbij het door de meeste applicaties, out-of-the-box wordt ondersteund. True zorgt ervoor dat jouw Apache webserver stabiel blijft.

Windows IIS

Flexibel en goed te beheren webserver gebaseerd op Microsoft-technologie. De experts van True regelen de serverconfiguraties van IIS in zodat jouw webomgeving optimaal presteert en slim te beheren valt.

Databases

MySQL

Open source systeem voor het beheren van databases. Door de uitgebreide webkennis van True kennen we alle ins-en-outs van MySQL en hebben we platforms ontwikkeld op basis van onze ervaringen.

Percona hosting

De prestaties van een webomgeving zijn sterk afhankelijk van de database-performance. Percona software verbetert die performance, effectiviteit en efficiënties. True configureert, en managed deze software voor u.

Oracle logo

Software voor het beheren van complexe en grote databases. True werkt nauw samen met technische Oracle-specialisten zodat we een solide basis kunnen ontwikkelen voor jouw website, webshop of saas-applicatie.

Managed hosting voor MS SQL

Een relationeel systeem voor het beheren van databases, gebaseerd op de SQL-standaard. True heeft experts in dienst met uitgebreid kennis over Microsoft SQL server.

mongoDB hosting door True

MongoDB is een document-georiënteerde, opensource database waarmee databases eenvoudig gedistribueerd kunnen worden. True verfijnt dit proces met kennis en expertise van deze applicatie, door MongoDB voor jouw platform te optimaliseren.

PostgreSQL

Databasesoftware voor het beheren van databases van specifieke bedrijfsapplicaties. PostgreSQL wordt met name gebruikt voor het beheren van databases. True heeft hier ruimschoots ervaring mee.

Azure Cosmos db beheerd door Database experts van True

Azure Cosmos DB is een NoSQL-databaseservice voor moderne app-ontwikkeling met gegarandeerde responstijden van slechts enkele milliseconden en een beschikbaarheid van 99,999 procent. True beheert jouw database in de cloud.

Frameworks

Laravel

Lichtgewicht PHP-framework voor het snel realiseren van complexe webapplicaties. True zorgt ervoor dat jouw Laravel-project optimaal presteert.

Ruby on Rails

Ruby on Rails streeft naar eenvoud en maakt het mogelijk om praktische applicaties te ontwikkelen met minder code en configuraties. Maak gebruik van onze kennis om dit opensource-applicatieframework efficient in te zetten.

Django

Django is een op Python gebaseerd framework, geschikt voor het snel ontwikkelen van hoog kwalitatieve webapplicaties. True heeft ervaring met het inrichten en afstemmen van webapplicaties die op het Django-framework zijn gebouwd. Onze specialisten halen de maximale prestaties uit het framework.

Microsoft NET

Met dit applicatieframework kunnen applicaties en bibliotheken naadloos samenwerken in verschillende programmeertalen. True kan met haar kennis en expertise .NET inzetten voor jouw webplatform.

CodeIgniter

Een krachtig PHP-framework, gemaakt voor developers die simpele en elegante toolkit willen gebruiken om webapplicaties te maken. True heeft de kennis en ervaring op webapplicaties gebouwd met het Codeigniter-framework naar een maximaal niveau te tillen.

DotNet-Core-hosting-door-True

.Net Core is de open source en cross platform opvolger van het .Net framework en voornamelijk ontwikkeld door Microsoft. True beschikt over techneuten die zowel ervaring hebben met opensource als met het Microsoft.

Symfony hosting door True

Een hoogpresterend PHP-framework, dát is Symfony. Met de jarenlange ervaring en kennis die True heeft opgedaan over Symfony, stemmen wij webapplicaties naadloos af op onze hostingomgevingen. True configureert het framework zodat jouw webapplicatie snel en technische vlekkeloos draait.

Coding

Microsoft ASP.NET

Met ASP.NET kunt u webserver pagina’s aanmaken die een dynamisch karakter hebben. Niet zozeer animaties, maar juist websites die varierende data en content laten zien op basis van gebruikersacties. True helpt u met het optimaliseren hiervan.

Node.js logo hosting door True

Softwareplatform Node.js kan door ontwikkelaars gebruikt worden om applicaties te ontwikkelen en te draaien. Deze applicaties (die geschreven worden in javascript), worden niet uitgevoerd door de webbrowser. Maak gebruik van de kennis en expertise van True om Node.js te optimaliseren voor jouw website.

python hosting door True

Programmeertaal Python kan gebruikt worden om taken uit te voeren in een besturingssysteem en webapplicaties te ontwikkelen. True helpt u bij het gebruik van deze code in combinatie met jouw webapplicatie.

php hosting door True

Hypertext Proprocessor (PHP) is een scripttaal die gebruikt wordt om dynamische en interactieve webpagina’s te maken. True techneuten zijn experts op het gebied van deze taal en kunnen u op allerlei manieren helpen.

Java hosting door True

De programmeertaal Java is platform-onafhankelijk en is grotendeels gebaseerd op C++.

Go hosting door True

Go is een programmeertaal ontwikkeld door Google en kan worden gecompileerd voor Linux, OS X, Windows en FreeBSD.

Apache Tomcat hosting door True

Apache Tomcat is een opensource webcontainer die de communicatie tussen JSP-pagina’s en webservers verzorgt. Bij True kennen we alle ins-en-outs van Apache Tomcat en bieden wij deze ervaring en kennis aan.

Ruby hosting

Ruby is een dynamisch, object-georiënteerde programmeertaal bedoeld voor het ontwikkelen van geavanceerde webprojecten. Samen kijken we naar de beste mogelijke serveropstellingen om jouw Ruby-webapplicatie maximaal te ondersteunen en hoog te laten presteren.

Overig

Docker hosting door cloud experts van True

Docker maakt het mogelijk applicaties in een lichtgewicht en portable container te verpakken, waarmee installatie van applicaties op een server vereenvoudigd wordt, vergelijkbaar met apps op een smartphone. True configureert jouw containerplatform voor optimaal gebruik.

Varnish Cache hosting

Varnish is een reverse proxy (ook wel web accelerator genoemd) en versnelt de laadtijd van je website, terwijl de druk op de server wordt verlaagd. Profiteer van onze rijke ervaring, en best-practices om met Varnish de juiste content uit de cache te kunnen aanbieden.

Managed Hosting provider Redis

Redis is een caching tool waarmee je cache data van je website kan wegschrijven naar een externe locatie. Zo hoeft de website niet continu alles opnieuw te laden en/of te berekenen. True zorgt voor een optimaal gebruik van Redis voor jouw webplatform.

Logo van Elastic

Gebruik Elasticsearch om data sneller te vinden. Het is ontwikkeld in Java en is open source. True helpt u bij de implementatie en optimalisatie voor jouw website/-shop/-applicatie.

Apache Solr Logo

Apache Solr is een open source zoekplatform en wordt primair gebruikt om full-text te zoeken, real-time te indexen en dynamisch te clusteren. Maak gebruik van True’s kennis en expertise om Apache Solr efficient in te zetten.

OpenJDK hosting door True

OpenJDK is een opensourceimplementatie van Java. True is gespecialiseerd in het gebruik van OpenJDK. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

HAProxy loadbalancer door True

HAProxy wordt gebruikt voor het beschikbaar stellen van high-availability load balancers en proxy servers. True gebruikt HAProxy om de ballast van je eindgebruikers in jouw webapplicatie optimaal te verdelen/af te stemmen.

keepalived hosting

Keepalived is routing software geschreven in C. Het doel ervan: het aanbieden van simpele en robuuste faciliteiten voor loadbalancing. True kent Keepalived door en door. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

RabbitMQ hosting

RabbitMQ is open source software voor het verzenden en ontvangen van berichten tussen systemen. True kent deze software door en door; maak gebruik van onze kennis en expertise.

Memcached caching door True

Memcached is een caching applicatie die vaak wordt gebruikt om dynamische websites sneller te laden. Benieuwd naar het gebruik van Memcached? Neem dan contact op met onze experts.

Hosting linux door experts van True

Trueligans zijn echte Linux-adepten. Met 24+ jaar ervaring met Linux servers weten wij de beste prestaties uit elke Linux server te halen: met onze Linux server hosting expertise en -support zit je goed.

Verhoog de prestaties van jouw software met True!

Voor de maximale performance van applicaties is kennis en expertise nodig. Vertel ons jouw uitdaging zo concreet mogelijk in onderstaand formulier, dan hoor je snel van ons.


    Waarom True als hosting-partner?

    • Kennis van bestbewaarde geheimen van websoftware
    • Expert in optimaliseren van databases
    • Applicatie zo efficiënt mogelijk integreren met de infrastructuur