WooCommerce hosting bij True

Of je nu net start met het online verkopen van jouw producten of diensten of al jarenlang online mooie resultaten behaalt. Met WooCommerce richt je snel een professionele en veilige webshop in. Mede door de duizenden beschikbare plugins kan je jouw bezoekers een uitgebreide, veilige en snelladende webshop voorschotelen.

WooCommerce hosting voor webshops

Hogere conversie met WooCommerce hosting bij True

Dankzij WordPress en WooCommerce is het voor iedereen mogelijk om een webshop op te zetten en bij te houden. Wie hogerop wil schalen en het uiterste uit de software wil halen, zal echter dieper in de materie moeten duiken. Dat is wat we bij True het liefste doen. Wij richten de WooCommerce webhosting aan de serverkant optimaal in zodat er een schaalbare en snelle hostingomgeving ontstaat. Daardoor is jouw website sneller, veiliger en betrouwbaarder: zodat je geen klant misloopt.

Vertel ons over jouw WooCommerce hosting uitdagingen

Neem contact op met onze WooCommerce hosting specialisten.

WooCommerce hosting bij True, dan adviseren wij u over:

  • Dan kijken wij hoe jij je webshop zo optimaal mogelijk moet inrichten om gebruik te vn caching (voor het behalen van de snelste snelheden)
  • SSL-certifcaten en de implementatie daarvan: onze SSL-certificaatspecialisten zorgen voor een veilige, versleutelde verbinding
  • De beste WordPress plug-ins om te combineren met WooCommerce.
  • De laatste bedreigingen en securityrisico’s. Bij calamiteiten lichten we je zo snel mogelijk in.

Voordelen WooCommerce

  • Kant en klare webshop plugin, werkt naadloos samen met WordPress.
  • Open source software is uitgebreid aan te passen aan de eigen wensen.
  • Extra functionaliteit via beschikbare extensies.
  • Groeit met vraag en aanbod mee, dus ook geschikt voor groeiende webshops.

WooCommerce hosting: hoe sneller hoe beter

Om het maximale uit je webshop te halen, is het erg belangrijk dat hij snel laadt. Dit komt de ranking in zoekmachines ten goede en betekent tevreden klanten. Bij True realiseren we ons dat maar al te goed. Wij steken veel energie in het optimaliseren van de middleware waar WordPress en WooCommerce op draaien. Zo draait je site op de hoogste snelheid. Wij zijn pas tevreden als jouw klanten dat zijn.

Open source webshop

Net als WordPress is ook de WooCommerce software volledig open source. Ontwikkelaars worden dus aangemoedigd de software zelf aan te passen of uit te breiden. Een actieve community van enkele honderden ontwikkelaars werkt elke dag aan verbeteringen of uitbreidingen. Mocht je zelf zien waar het beter kan, dan kun je altijd onderdeel worden van de discussie op GitHub.

WooCommerce uitbreiden met extensies

Met het ‘core’ pakket van WooCommerce heb je al een volledige webshop. Maar geen enkele webwinkel is hetzelfde. WooCommerce is dan ook uit te breiden met duizenden extensies. Van uitgebreide analytics, het toevoegen van producten in Google Product Feed of het automatisch ophalen van verzendkosten bij verschillende aanbieders; je kunt het zo gek niet bedenken of WooCommerce heeft er een extensie voor. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan geven we je graag raad.

Gemakkelijk afrekenen voor je klanten

Je site is snel, je producten komen goed naar voren in de zoekresultaten en je webwinkel ziet er fantastisch uit. Maar conversie valt of staat met het afrekenproces. WooCommerce is standaard voorzien van enkele bekende, goed beveiligde online afrekenprocessen. Daarnaast zijn opties als iDEAL mogelijk en we helpen je graag op weg om daarvoor de juiste extensie te selecteren.

Populairste keuze

WooCommerce is in 2009 ontstaan als een WordPress-plugin van een aantal ervaren ontwerpers van WordPress themes. Die plugin sloeg enorm aan. Tegenwoordig is WooCommerce onderdeel van Automattic, de ontwikkelaars van WordPress. Het is de populairste software voor het opzetten van webwinkels. Met 29 miljoen downloads wordt geschat dat zo’n 30 procent van de webshops werken met WooCommerce.

Meer over e-commerce

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

CMS - 28.03.2017

Waar de term webshop valt, wordt al snel Magento als oplossing genoemd. Maar sinds enige tijd is er ook een alternatief platform voor e-commerce: Craft Commerce. Zeker nu de ondersteuning op Magento 1 gaandeweg afloopt, oriënteren bedrijven zich op de mogelijkheden van nieuwe systemen. De overstap op Magento 2 is immers niet naadloos of kosteloos. […]

CMS - 16.08.2019

WordPress kondigde onlangs aan dat ze oudere versies automatisch en gedwongen willen updaten, zo lazen we op Emerce. WordPress wil daarmee het internet en het WordPress-ecosysteem veiliger maken. Admins hebben de mogelijkheid om auto-updates uit te zetten. Daarnaast komt WordPress met een implementatieplan. We zochten voor je uit hoe het nou precies zit. Bekijk ook […]