Managed
Hosting

True Managed hosting voor websites, webapplicaties en webshops
Home / Managed Services / Managed Hosting
Zelf beheren en optimaliseren van je hostingomgeving? Dat vertraagt de snelheid waarmee je ontwikkelaars digitale services doorontwikkelen. Zonde! Schaal je ambities maximaal door hosting aan de betrokken engineers van True over te laten.

Meer dan alleen managed hosting

Bij Managed Hosting neemt True de verantwoordelijkheid over het grijze gebied tussen webapplicaties en infrastructuur. Onze engineers weten precies hoe ze jouw hostingomgeving optimaal kunnen laten presteren op basis van de unieke eigenschappen van jouw platform. Je developers houden tijd over voor gave projecten.

De beste oplossing voor jouw services

Onze engineers en architecten kijken welke combinatie het beste bij jouw website, webapplicatie of webshop past. Waar nodig combineren we virtual dedicated servers met onze Private Cloud, voegen we extra flexibiliteit toe met een Public Cloud. Ook nemen we container-orchestratie, met managed Kubernetes, voor onze rekening.

Uitgebreide support en 24/7 monitoring

Een 24×7 SLA is standaard inbegrepen in onze dienstverlening. Je hebt geen omkijken naar afspraken over support, monitoring en reactietijden en je kunt zorgeloos leunen op onze garanties.

Zo ziet onze infrastructuur eruit

snelle servers

Servers

True maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste generatie webservers die altijd voorzien zijn van snelle local SSD storage. De snelste hardware gecombineerd met de slimste configuraties zorgen dat jij je digitale projecten maximaal kunt schalen.

snelste netwerk met 24-7 monitoring

Netwerk

Ons netwerk heeft de snelste verbindingen en routeringen, wat zorgt voor een altijd up-and-running webomgeving. Netwerkexperts en monitoringtools houden 24/7 jouw omgeving in de gaten en reageren alert op uitdagingen.

verschillende typen storage gecombineerd

Storage

We zetten verschillende typen storage in om de opslag en doorvoer van data te optimaliseren. Actieve veel opgevraagde data wordt op de snelste schijven gezet. Bestanden die door alle servers gedeeld moeten worden, worden op een gedeeld storageplatform ondergebracht. Ook object storage behoort tot de mogelijkheden.

multi datacenter oplossingen

Datacenter

Op datacenterniveau zijn stroom, koeling en beveiliging 24/7 operationeel. Onze meerdere datacenters zorgen ervoor dat er back-ups gemaakt kunnen worden en failovers mogelijk zijn. Op zoek naar een multi-datacenter oplossing of managed hosting Nederland voor je webapplicatie? Bij True ben je aan de juiste adressen.

Geavanceerde bescherming van je hostingomgeving

Ons Advanced Security Platform is een aanvullende service waarmee we je hostingomgeving beschermen tegen DDoS- en hack-aanvallen, zoals cross-site scripting en SQL-injecties. Onze security best practices en ons platform worden dagelijks aangescherpt en doorontwikkeld.

hosting security platform

Managed hosting:
de complete gids

Wat is hosting en wat is managed hosting? In deze complete gids lees je welke vormen van hosting er zijn, wat een hostingprovider doet en wanneer het voor jouw organisatie en ambities relevant is. Na het lezen heb je een volledig beeld en heb je inzichtelijk wat het voor jou kan betekenen.

managed hosting uitleg
managed hosting uitleg

Verantwoordelijk voor het grijze gebied: software, middleware en OS

Waar ben jij verantwoordelijk voor en waar gaat je hostingpartner over? True neemt de verantwoordelijkheid voor alles tot aan jouw applicatie-laag. Zien we verbeteringen in een grijs gebied waarbij niet duidelijk is wie er verantwoordelijk voor is? Ook dan nemen onze engineers initiatief.

Onze engineers hebben ervaring met het hosten van een breed scala aan applicaties. Per situatie analyseren en bespreken we wat je precies nodig hebt aan resources en configuraties voor optimale prestaties.

Webserver software

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste architectuur voor je webapplicatie? True is managed hosting provider die je helpt in het maken van de juiste keuze én beheren van de stack.

Onze engineers tweaken de webserversoftware en benodigde middleware zodat er optimale condities voor de webserver en jouw hostingomgeving ontstaan.

Middleware

Alle middleware als database-, caching- of e-mailsoftware en frameworks worden voor je geïnstalleerd, geconfigureerd en geoptimaliseerd. Bij databasesoftware kijken we mee naar de database logica, zoals queries en de structuur van rijen en tabellen. Dit levert aanzienlijke prestatieverbeteringen op.

Operating systems (OS)

True neemt de volledige verantwoordelijkheid over het besturingssysteem van de servers. Van configuratie, tot monitoring, patches en upgrades. Afhankelijk van de applicatie kun je kiezen tussen Linux-machines of Windows-machines.

Virtualisatie

True kunnen we diverse virtualisatieplatformen inzetten. Zo kunnen we je hostingomgeving op dedicated servers of op onze Private Cloud zetten. Ook beheren we je hostingomgeving op Azure Public Cloud.

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.