True Managed Hosting

Je website, webshop of webapplicatie klaar voor de uitdaging van morgen

Het zelf optimaliseren van een hostingomgeving vertraagt de snelheid waarmee ontwikkelaars webdiensten leveren en doorontwikkelen. Versnel de groei door meer taken aan onze toegewijde systeem- en softwarespecialisten over te laten. Met managed hosting wordt je applicatie je enige zorg.

True Managed hosting voor websites, webapplicaties en webshops

Ontvang een offerte

Laat u adviseren door onze hostingspecialisten. Geef een korte omschrijving van uw uitdaging en ontvang een advies op maat. Bent u op zoek naar managed hosting Nederland? True is een van de managed hosting providers die u optimaal kan ontzorgen!

  Managed hosting bij True

  Meer tijd voor
  development

  Je developers hoeven zelf geen kennis te hebben over hosting. Zo blijft er meer tijd over om te werken aan gave internetprojecten.

  Specialisten in
  hosting

  Managed hosting specialisten weten exact welke resources ze wel en niet in kunnen zetten voor jouw webdiensten. Hierdoor blijft de hostingomgeving optimaal presteren.

  Uitgebreide support,
  24/7 monitoring

  De middleware en infra wordt nauwlettend in de gaten gehouden, support-engineers staan klaar om vragen te beantwoorden. Security-risico’s worden vroeg met geavanceerde monitoringtools gesignaleerd en getackeld door een team van netwerk- en security-specialisten.

  Managed hosting: de complete gids 📖

  In dit artikel staan we uitgebreid stil wat hosting is en specifiek wat managed hosting is. Je leest wat hosting is, welke vormen er zijn, wat een hostingprovider doet en wanneer managed hosting voor jouw bedrijf relevant kan zijn. Na het lezen van dit artikel heb je een volledig beeld van managed hosting.

  Managed hosting uitgelegd
  Wat Managed hosting inhoudt

  Managed
  Services

  True is een van de weinige managed hosting providers die de verantwoordelijkheid over het grijze gebied tussen webapplicaties en infrastructuur neemt. Jouw developers zijn minder tijd kwijt aan uitzoekwerk en kunnen doen waar ze het best in zijn: developen.

  De beste
  oplossing

  Bij True kijken we altijd welke combinatie het beste past bij de klant. We kunnen combineren met onze eigen virtualisatie, dedicated servers en extra flexibiliteit toevoegen met bijvoorbeeld een public cloud.

  Service Level
  Agreement

  Voor elke managed dienst maken we afspraken over het aantal supporturen en de strekking van de dienstverlening. Voor een vast bedrag per maand profiteer je van jarenlange True managed hosting kennis bij de grootste internetprojecten van Nederland.

  Geavanceerde bescherming voor je hostingomgeving

  Uitgebreide bescherming van je webomgeving. Het Advanced Security Platform is een aanvullende dienst waarmee True de hostingomgeving beschermt tegen DDoS-aanvallen, XSS-scripting en SQL-injecties. Continu doorontwikkeld door ervaren security-engineers en snel toegevoegd aan je bestaande omgeving.

  Jouw website, webapplicatie of webshop bovenop het managed hosting platform

  Managed applicaties

  Of je nu standaard of op maat ontwikkelde webshopapplicaties, Content Management Systemen, webapplicaties of mobiele applicaties hebt. Bij True hebben we ervaring met het hosten van een breed scala aan applicaties. Per situatie analyseren en bespreken we precies wat je nodig hebt aan resources.

  CMS

  True is expert in het hosten van de populairste CMS’en. Door continu te tweaken weten we de beste prestaties uit de hosted CMS-omgeving te halen. Bekijk onze hosted applicaties.

  Jouw website, webapplicatie of webshop bovenop het managed hosting platform
  Logo's: hosting voor website CMS: Craftcms, Magento, Wordpress en Drupal
  Managed hosting Nederland: managed webserver software

  Software

  Webserver software

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste architectuur voor je webapplicatie? Of het nu gaat om een LAMP-, LNMP- of toch een MEAN-technologiestack; True is een van de managed hosting providers die wèl helpt in het maken van de juiste keuze. Onze engineers tweaken de webserversoftware en benodigde middleware zodat de optimale condities ontstaan voor de webserver(s). Bekijk alle managed applicaties.

  Managed hosting Nederland: managed webserver software
  Webserver software logo's: Nginx, Apache en Internet Information Services

  Middleware

  Alle middleware als database-, caching- of e-mailsoftware en frameworks worden voor je geïnstalleerd, geconfigureerd en geoptimaliseerd. Bij databasesoftware kijken we mee naar de database logica, zoals queries en de structuur van rijen en tabellen. Dit levert aanzienlijke prestatieverbeteringen op.

  Middleware logo's: Varnish cache, MySQL en Laravel

  Operating systems

  True neemt de volledige verantwoordelijkheid over het besturingssysteem van de servers. Van configuratie, tot monitoring, patches en upgrades. Afhankelijk van de applicatie kun je kiezen tussen Linux-machines of Windows-machines.

  Virtualisatie

  Bij True kunnen we diverse virtualisatieplatformen inzetten. Zo kunnen we Virtual Machines draaien op ons in-house ontwikkelde open-source virtualisatieplatform of op closed-source virtualisatieplatformen. Ook kunnen we VM-instances draaien en beheren op public cloudplatforms zoals Microsoft Azure.

  Managed hosting providers: managed infrastructuur (datacenter)

  Infrastructuur

  Servers

  True maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste generatie webservers die altijd voorzien zijn van snelle local SSD storage. De snelste hardware gecombineerd met de slimste configuraties zorgen voor de beste prestaties van jouw webprojecten.

  Managed hosting providers: managed infrastructuur (datacenter)

  Netwerk

  Ons netwerk heeft de snelste verbindingen en routeringen die zorgen voor een altijd up-and-running webomgeving. Netwerkexperts en state-of-the-art monitoring tools houden 24/7 uw omgeving in de gaten en reageren op eventuele uitdagingen.

  Storage

  Verschillende typen storage worden ingezet om de opslag en doorvoer van data te optimaliseren. Actieve veelopgevraagde data wordt op de snelste schijven gezet. Bestanden die door alle servers gedeeld moeten worden worden op een ander storageplatform ondergebracht. Ook object storage behoort tot de mogelijkheden.

  Datacenter

  Op datacenterniveau zijn stroom, koeling en beveiliging 24×7 operationeel. Onze meerdere datacenters zorgen ervoor dat er back-ups gemaakt kunnen worden en failover mogelijk zijn. Op zoek naar een multi-datacenter oplossing of managed hosting Nederland voor je webapplicatie? Daar kan True je bij helpen.

  Draai jouw website, applicatie of webshop op het managed hosting platform van True

  Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

  Of bel ons op: 020 305 97 50
  Draai jouw website, applicatie of webshop op het managed hosting platform van True

  True werkt onder andere samen met de volgende digitale bureaus:

  logo: Emotion (agency partner)
  Digital Agency SWIS, partner van True
  logo: Bravour (agency partner)
  logo digital agency Unc Inc