Object storage

Grenzeloos doorgroeien met object storage van True

Doorgroeien zonder beperkingen, terwijl data snel en eenvoudig beschikbaar blijft. Met de object store serveert u content sneller uit en houdt u meer ruimte over op uw webserver. De dienst is standaard multi-datacenter én uitermate geschikt voor de opslag van statische content.

Multi-datacenter opslag met Object Storage

Wat is object storage?

Object storage is een opslagmethode om grote hoeveelheden data op te slaan. Data wordt in meerdere datacentra opgeslagen als object in de object store en is aanroepbaar via een API. Object storage is daarnaast software-defined storage, wat inhoudt dat vrijwel iedere machine om te bouwen is als opslagmedium. Dit vergroot de schaalbaarheid aanzienlijk.

Amazon
S3-API

Object storage van True maakt gebruik van een toegankelijke Amazon S3-API. Met simpele http-commando’s als ‘GET’, ‘POST’, ‘PUT’ en ‘DELETE’ zijn data direct vanuit de object store aan te roepen of te wijzigen.

Snel &
efficiënt

De statische content wordt rechtstreeks geserveerd vanuit de centrale object store. De webomgeving van klanten wordt hierdoor vele malen minder belast, omdat de content niet in die omgeving wordt opgeslagen.

Wat houdt object storage in?

Multi-
datacenter

Object storage is beschikbaar vanuit drie datacentra. Bij uitval van één datacenter worden de taken overgenomen door de overige datacentra. Indien data verloren of corrupt raakt in één datacenter, dan blijft deze alsnog beschikbaar op de overige twee replica’s.

Tijdelijk
publieke URL

Het is mogelijk een object tijdelijk beschikbaar te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een object dat onder een URL beschikbaar is gedurende bijvoorbeeld een uur publiekelijke beschikbaar te stellen. Na dit uur zal het object enkel privé beschikbaar worden voor u middels een key.

Flexibel
als elastiek

Object storage bij True is flexibel als elastiek. Loop je met de statische content bijna tegen een plafond aan? Dan is capaciteit snel bij te schakelen. Sterker nog, bij True signaleren we deze trend vroegtijdig en laten het u ruim op tijd weten.

Voordelen object storage bij True

Efficiënte webservers

Met object storage hoeft u geen statische content op te slaan op uw webservers. Dit zorgt voor snellere, efficiënter werkende webservers.

High-class SSD’s

Onze object store maakt gebruik van enterprise SSD-schijven. Deze schijven zorgen ervoor dat content supersnel wordt geserveerd.

Snel extra Gb’s erbij

Alle Gb’s helemaal opgemaakt? Nieuwe opslagruimte is snel bij te boeken via een ticket of met een telefoontje naar onze supportdesk.

Vraag hier uw offerte voor object storage aan:

Benieuwd of object storage iets voor uw bedrijf is? Stel al uw vragen aan onze object storage experts. Zij voorzien u van het beste advies om uw applicatie object storage ready te maken.

“We gebruiken object store voor alles wat we voorheen op webservers opsloegen”

True sprak DevOps-engineer Tom Keur van digital agency Webstores over de migratie naar de object store en de samenwerking.

“Object store van True laat ons sneller en efficiënter content uitserveren”

Dik Klop, hoofd ICT bij Deviant vertelt over applicatiehosting, multi-datacenter set-up, object storage en de security-diensten die ze afnemen bij True.

Object storage tips 💡

Met onderstaande tools & tips is uw webproject snel up-and-running voor object storage:

FlySystem

Een library voor PHP-applicaties om een filesystem na te bootsen bij object storage. FlySystem is compatibel met de AWS S3-API, wordt standaard geshipt in Laravel en werkt met alle populaire PHP-frameworks. Meer info.

Object storage op een rij:

  • Direct objecten (data) oproepen in uw code via de Amazon S3-API
  • Data-opslag in een Nederlands datacenter
  • Data-replicatie die plaatsvindt op ten minste drie locaties
  • Data-opslag die gebruikmaakt van de snelste SSD’s die er zijn
  • Flexibiliteit over aanroepen van data via HTTP, HTTPS, HTTP/2 én IPv4 of IPv6

Lees onze object storage verhalen

News - 11.12.2017

High-availability verbindingen met een capaciteit van 300 Gbps, lage latency van minder dan 0,2 ms en een sterke focus op continuïteit en beschikbaarheid. Met de nieuwe multi-datacenterdienst van True zijn alle blikken op de toekomst gericht, en wordt de beschikbaarheid van web- en businessapplicaties verhoogd.   Eerder dit jaar nam True de nieuwe datacenterlocatie in […]

Cloud - 15.11.2017

Iedere hostingomgeving heeft ermee te maken: storage. Op dit moment is storage plat te slaan naar drie categorieën, namelijk file storage, block storage en object storage. Maar wat houden deze technologieën precies in? Hoe werkt de technologie? Wat zijn die voordelen precies? Waar kun je het als developer voor inzetten? We hebben het voor je […]

News - 08.11.2017

Vanaf vandaag kunnen klanten van True gebruikmaken van het object storage platform van True. Het object storage platform is een andere manier om data op te slaan. Met http-commando’s kunnen developers direct vanuit de code bestanden aanroepen, bewerken of verwijderen. Daarnaast is data tot drie keer toe repliceerbaar, dankzij de multi-datacenter set-up van True. Handig, […]

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Is object storage wat voor uw applicaties?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.