Data Management

Grip en controle op bedrijfskritische data met data management van True

Het gebruik van bedrijfskritische data moet veilig en compliant zijn: een vraagstuk dat met de dag complexer wordt. Onze data management oplossingen zijn dan ook geen losstaande diensten – ze zijn onderdeel van een integrale aanpak. True zorgt dat data maximaal wordt afgestemd op de digitale werk- of webomgeving. Zo zien we continu waar bottlenecks zitten en kunnen we verbeteringen proactief doorvoeren.

Data beheersbaar & inzichtelijk

Maximale grip op de datastromen vraagt om de juiste expertise. True helpt in het slim inrichten van databases, het managen van back-ups en het efficiënt opslaan en beveiligen van bedrijfskritische data.

Database-
management

Onze databasespecialisten weten met de juiste configuraties applicatie, database en server naadloos op elkaar af te stemmen. Denk aan slimme tweaks die voor een performanceboost zorgen.

Managed
Back-ups

Met onze aanvullende managed back-up dienst van True zorgen experts ervoor dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Specialisten nemen de configuraties van de back-upsoftware uit handen en grijpen in bij calamiteiten.

Active File
Storage

Ieder uur en dagelijkse snap-shots. Met Active File Storage worden gegevens efficiënt getransporteerd naar een Snapvault-locatie. Zodat gegevens veilig blijven en terug zijn te halen bij calamiteiten.

Object
Storage

Snel, efficiënt en veilig grote hoeveelheden data opslaan. Door de software-defined, multi-datacenter setup is object storage bij True uiterst effectief. Data blijft veilig en wordt tot drie keer toe gerepliceerd.

File
server

Met een fileserver zijn alle bestanden te beheren en terug te vinden vanuit één centrale locatie. True configureert en optimaliseert de fileserver en geeft regietools voor toegangsmanagement.

File
sharing

Met ShareFile voorkom je beperkingen in e-mailbijlagen. Bestanden tot maximaal 100GB zijn vanaf probleemloos met collega’s te delen. Het versturen van een bestandslink volstaat en is bovendien veilig.

Krijg een advies voor data management diensten

Laat je adviseren door onze datamanagementspecialisten. Geef een korte omschrijving van je uitdaging en ontvang een advies op maat. True is de managed hosting provider die je optimaal kan ontzorgen!

Data management door True

Zicht op alle datastromen

True brengt alle belangrijke data in kaart zodat er waardevolle inzichten ontstaan. Door onze integrale blik op het IT-landschap creëren we de optimale condities om jouw organisatie te sturen op basis van patronen die zichtbaar worden dankzij data.

Specialisten in
hosting

Managed hosting specialisten weten exact welke resources ze wel en niet in kunnen zetten voor jouw webdiensten. Hierdoor blijft de hostingomgeving optimaal presteren.

Uitgebreide support,
24/7 monitoring

De middleware en infrastructuur worden nauwlettend in de gaten gehouden, en support-engineers staan klaar om vragen te beantwoorden. Security-risico’s worden vroegtijdig gesignaleerd en aangepakt met geavanceerde monitoringtools door een team van netwerk- en security-specialisten.