Data Management

Grip en controle op bedrijfskritische data

Het gebruik van bedrijfskritische data moet veilig en compliant zijn: een vraagstuk dat met de dag complexer wordt. Onze managed data-oplossingen zijn dan ook geen losstaande diensten – ze zijn onderdeel van een integrale aanpak. True zorgt dat data maximaal wordt afgestemd op de digitale werk- of webomgeving. Zo zien we continu waar bottlenecks zitten en kunnen we verbeteringen proactief doorvoeren.

Data beheersbaar & inzichtelijk

Maximale grip op de datastromen vraagt om de juiste expertise. True helpt in het slim inrichten van databases, het managen van back-ups en het efficiënt opslaan en beveiligen van bedrijfskritische data.

Database-
management

Onze databasespecialisten weten met de juiste configuraties applicatie, database en server naadloos op elkaar af te stemmen. Denk aan slimme tweaks die voor een performanceboost zorgen.

Managed
Back-ups

Met onze aanvullende managed back-up dienst van True zorgen experts ervoor dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Specialisten nemen de configuraties van de back-upsoftware uit handen en grijpen in bij calamiteiten.

Active File
Storage

Ieder uur en dagelijkse snap-shots. Met Active File Storage worden gegevens efficiënt getransporteerd naar een Snapvault-locatie. Zodat gegevens veilig blijven en terug zijn te halen bij calamiteiten.

Object
Storage

Snel, efficiënt en veilig grote hoeveelheden data opslaan. Door de software-defined, multi-datacenter setup is object storage bij True uiterst effectief. Data blijft veilig en wordt tot drie keer toe gerepliceerd.

File
server

Met een fileserver zijn alle bestanden te beheren en terug te vinden vanuit één centrale locatie. True configureert en optimaliseert de fileserver en geeft regietools voor toegangsmanagement.

File
sharing

Met ShareFile voorkom je beperkingen in e-mailbijlagen. Bestanden tot maximaal 100GB zijn vanaf probleemloos met collega’s te delen. Het versturen van een bestandslink volstaat en is bovendien veilig.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.