Public Cloud

Flexibele en schaalbare public cloud

Maak kennis met een public cloud beheerd door True: een doorontwikkelde public cloud van een internationale speler en de betrokkenheid van een lokale specialist.

Managed Public Cloud door True

Klaar voor
groei

De public cloud omgeving groeit mee met het succes van je business. Periodiek checken we of het nog past bij je roadmap.

Altijd iemand
paraat

Er is altijd een managed cloud engineer van True die je kan helpen. Voor kleine en grote wijzigingen, of juist voor complexe vraagstukken.

Kosten in
bedwang

Profiteer van groei zonder onverwachte kosten. True houdt de kosten in de gaten en onder controle.

Managed Azure

Alles wat je verwacht van een public cloud services provider. Diensten voor virtual machines, storage, microservices, containers en DevOps beheerd door onze hostingspecialisten.

Public cloud redenen

Lage investering

Je hoeft zelf niet te investering in hardware voor je infrastructuur of netwerk. Dat doet de provider voor je.

24×7 beschikbaar

Public clouds zijn hoog beschikbaar, wat de beschikbaarheid en continuïteit van je webapplicatie ten goede komt.

Pay per use

Je betaalt alleen voor de resources die je gebruikt. Heb je tijdelijk minder nodig? Dan zie je dat ook terug op je maandelijkse factuur.

Open-source support

Veel public cloud services integreren naadloos met open-source technologie die je nu al gebruikt, zoals Docker.

Hyperscale

Public cloud betekent datacenters over de hele wereld. Jouw voordeel: altijd resources paraat wanneer je het nodig hebt.

Betrouwbaar

Je webapplicatie blijft online, dankzij de uptime van 99,99% die de meeste public cloud services beloven.

Public cloud services iets voor jouw webapplicatie?

Stel je vraag over het brengen van je applicatie naar de public cloud aan onze specialisten door het onderstaande formulier in te vullen.

True als public cloud provider

  • Alle clouds zijn een managed cloud
  • Altijd de beste omgeving voor jouw applicatie
  • Specialisten die met je meedenken
  • Efficiënte inrichting van je public cloud platform
  • We helpen met integratie van CI/CD-pipelines
  • Proactief beheer en actieve monitoring
  • Gunstige servicelevels die aansluiten bij je wensen
  • Betaal voor wat je gebruikt (IaaS)
  • Mogelijkheid om de omgeving hybride te maken door de koppeling met de private cloud van True

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Public cloud blogs

Security - 12.08.2021

Microsoft praat op zijn jaarlijkse Inspire-event partners bij over de laatste ontwikkelingen. Hoewel het event gericht is op partners, omvat het event ook allerlei nieuws praktijkvoorbeelden die voor jouw organisatie relevant zijn. Onder meer op het gebied van managed detection & response. Een drietal partners – BT, IBM Security en Mandiant – zetten uiteen hoe […]

Cloud - 16.04.2021

Azure is volop in ontwikkeling. Je kunt dit jaar met allerlei nieuwe Azure features aan de slag. We doen een greep uit de mogelijkheden die Azure in 2021 biedt. Cloud computing is populair. Bij allerlei cloudproviders kan je applicaties, data en microservices onderbrengen, waarvan Microsoft Azure een bekend voorbeeld is. Microsoft biedt Azure aan vanuit […]

Cloud - 30.03.2021

Azure Stack HCI: met deze kennis kan jij aan de slag. Hyperconverged infrastructuur is een onderwerp dat al langer veel aandacht krijgt. Ook Microsoft speelt hierop in en biedt onder meer Azure Stack HCI aan. In dit blog lees je wat Azure Stack HCI is, welke voordelen het biedt en hoe jij hiermee aan de […]