Managed Azure

De flexibiliteit van public, beheerd door lokale cloud-engineers

Applicaties in Microsoft Azure, beheerd door specialisten van True. Het is het beste van twee werelden: een cloud doorontwikkeld door een grote internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Managed Azure - public cloud

DevOps

Profiteer van de DevOps mogelijkheden in Azure. True helpt je met CI/CD-pipelines zodat je sneller en zorgvuldiger nieuwe functies toevoegt aan je online dienst.

Lift & shift

Laat je bestaande Azure omgeving beheren door de specialisten van True. Nog geen workloads in Azure? Wij helpen met de migratie en nazorg.

Optimale prestaties

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases voor je zodat de beste prestaties ontstaan.

Samenspel tussen developers en cloud-engineers

Profiteer van alle innovatieve mogelijkheden van Azure. Ons team van ervaren cloud-engineers en Solutions Architects denken uitvoerig mee met de businesscase van je webapplicatie en hoe de services van Azure hierin het best passen.

Onze Managed Azure werkwijze

True is een van de meest flexibelste partners van Microsoft in Nederland. Hierdoor beschikken onze Windows-engineers over up-to-date kennis van de laatste aan Microsoft gelieerde technologieën. Zo hebben zij veel bedrevenheid in beheren en onderhouden van managed Azure omgevingen, hiermee kunnen we uw project ook probleemloos geclusterd hosten voor hoge beschikbaarheid en prestaties.

Naast virtual machines kan True helpen met storage, networking, CI/CD-pipelines en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case je ook hebt, we denken graag met je mee.

Design

Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past. De Azure-omgeving richten we helemaal op maat in. Efficiënt en kosteneffectief.

Backup & Disaster Recovery

Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op de systeemprestaties en wordt de back-up op efficiënte wijze bewaard op blokniveau. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten. Zo heeft u de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar is.

Updaten

Zaken als OS, middleware, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals OS-updates, upgrades, securitypatches.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts op de continuïteit van virtual machines, diensten en websites. We houden proactief hardware, systemen, webapplicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Problemen zoals uitval van virtual machines of Azure-diensten signaleren we snel en lossen we op.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen op zodat uw nieuw ontwikkelde features snel de online wereld zien. De inrichting pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met de ambities. Waar nodig sturen we bij. Een van onze Azure solutions architecten staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Haal meer uit Microsoft Azure

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

Managed Kubernetes hosting platform

Lees de laatste Azure verhalen op ons blog

Development - 26.05.2020

Dit jaar was er geen Microsoft Build in Seattle. Het jaarlijkse evenement dat zich richt op developers nam net als veel andere evenementen een volledig digitale vorm aan. Gelukkig leverde Microsoft niets in aan grote onthullingen. In dit artikel onze favorieten in de categorieën Microsoft 365, Azure en Development die onthuld zijn tijdens Microsoft Build […]

Windows Virtual Desktop - 07.05.2020

Sinds de coronacrisis zijn veel bedrijven overgestapt naar Windows Virtual Desktop, de virtuele desktopdienst van Microsoft die je via Azure af kunt nemen. Deze moderne digitale werkplek is zeer geschikt voor bedrijven die plotseling op afstand moesten samenwerken, omdat het op vrij eenvoudige manieren was aan te schaffen en omdat medewerkers ermee op een moderne, […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.