Azure

Managed azure cloud
Klaar om cloud-native te gaan? Heb je internationale klanten of ambities? Profiteer direct van alle mogelijkheden van Azure. Wij nemen het werk uit handen en ondersteunen je tijdens het migratieproces en ontwerpen en implementeren de meest geschikte omgeving voor jouw applicatie. Combineer het beste van twee werelden: een cloud doorontwikkeld door Microsoft en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van True.

Analyse & design

Lift & shift

Optimale prestaties

Azure kent veel opties. Waar bestaat je huidige landschap uit en wat zijn je ambities? Op basis hiervan ontwerpen we een omgeving die het beste aansluit.

Je bestaande omgeving naar Azure migreren? Laat ons het voortouw nemen bij de voorbereiding, migratie, livegang en tweaking.

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases proactief zodat de beste prestaties ontstaan.

Maak gebruik van alle Azure Cloud voordelen

Azure Cloud kent uitgebreide diensten en mogelijkheden. Hoe weet je wat je het beste voor jouw applicatielandschap kunt gebruiken? De Azure Architecten en Cloud Engineers van True kennen de vele mogelijkheden. Welke oplossingen passen bij jouw business case zodat je online dienst op de meest efficiënte, hoogpresterende en kosten-effectieve manier is ondergebracht.

True werkt onder andere voor:

Versnel je project met ons dedicated Azure team

True is een van de meest innovatieve partners van Microsoft in Nederland. Door de nauwe samenwerking met Microsoft is onze kennis en expertise altijd up-to-date en weten we alle insider informatie als eerste. Zoek jij hulp met het inzetten van Azure of het optimaliseren van jouw Azure omgeving? Onze specialisten gaan graag het gesprek aan.

Design

Een Azure specialist inventariseert jouw applicatie architectuur en we bespreken de businesscase. Op basis van jouw uitdagingen bieden we een passend design aan en gaan graag aan de slag met het inrichten. Natuurlijk houden we je continu up-to-date over wijzigingen. Een hostingomgeving is nooit ‘af’.

Updaten

Het OS, middleware, caching en webserversoftware worden standaard beheerd. We zorgen dat de complete technologiestack naar behoren functioneert en introduceren pro-actief nieuwe software. Natuurlijk kan je er ook op rekenen dat we continu jouw omgeving updaten.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts zijn standaard ingericht op de beschikbaarheid van jouw diensten. We houden continu de systemen, webapplicaties en datastromen in te gaten waar eventuele knelpunten zitten. Prestatieproblemen of onbeschikbaarheid voorkomen we pro-actief en bij incidenten schakelen we direct om de impact te minimaliseren.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen met je op zodat je nieuw ontwikkelde features zo snel mogelijk naar productie gepusht worden. De inrichting van pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Maar, als het eenmaal staat, heb je er veel profijt van. Nieuwe code wordt sneller en foutlozer naar productie gebracht en wij kunnen je hierbij helpen.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met de ambities. Waar nodig sturen we bij. Vanaf dag één denkt een Azure Architect met je mee en is deze betrokken bij je business case. We checken ook of het ontwerp nog steeds kosten-effectief is.

Herstel

Door gebruik van geavanceerde software te maken, hebben back-ups minimale impact op de systeemprestaties en wordt de back-up op efficiënte wijze bewaard op blokniveau. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten.

Download gratis ons e-book: Azure tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

Azure Cloud verhalen op ons blog

Trueligans Erwin (VP Solutions) en Rudy (Solutions Architect) zijn in het zonnige Florida aanwezig bij Microsoft Ignite: hét jaarlijkse techcongres van Microsoft waar nieuwe technologieën […]

Dit weekend zullen Trueligans Erwin Bleeker (VP Solutions) en Rudy van Sloten (Solutions Architect) naar Orlando reizen om Microsoft Ignite bij te wonen. Microsoft Ignite […]

Trueligans Rudy (Solutions Architect), Kilian (Marketing) en Jan-Julius (afstudeerder Azure) waren aanwezig op Microsoft Ignite: The Tour in de Amsterdam RAI. Dit event stond in […]