Azure Cloud

De flexibiliteit van de Azure cloud, beheerd door lokale cloud-engineers

Applicaties in Microsoft Azure, beheerd door de managed cloud specialisten van True. Het is het beste van twee werelden: een cloud doorontwikkeld door een grote internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Managed Azure - public cloud

DevOps

Profiteer van de DevOps mogelijkheden in Azure. Een Azure architect helpt je met CI/CD-pipelines zodat je sneller en zorgvuldiger nieuwe functies toevoegt aan je online dienst.

Lift & shift

Laat je bestaande Azure omgeving beheren door de specialisten van True. Nog geen workloads in Azure? Wij helpen met de migratie en nazorg.

Optimale prestaties

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases voor je zodat de beste prestaties ontstaan.

Samenspel tussen developers en cloud-engineers

Profiteer van alle innovatieve mogelijkheden van Azure cloud services. Ons team bestaat uit ten minste één Azure architect die uitvoerig meedenkt met de businesscase van je webapplicatie en hoe de services van Azure hierin het best passen.

Onze Azure Cloud services

True is een van de meest flexibelste partners van Microsoft in Nederland. Hierdoor beschikken onze Windows-engineers over up-to-date kennis van de laatste aan Microsoft gelieerde technologieën. Zo hebben zij veel bedrevenheid in beheren en onderhouden van managed Azure omgevingen, hiermee kunnen we uw project ook probleemloos geclusterd hosten voor hoge beschikbaarheid en prestaties.

Naast virtual machines in Azure kan True helpen met managed cloud, private cloud, hybrid cloud, storage, networking, CI/CD-pipelines en de vele andere hostingmogelijkheden. Welke case je ook hebt, we denken graag met je mee.

Design

Een Azure architect en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past. De Azure-omgeving richten we helemaal op maat in. Efficiënt en kosteneffectief.

Backup & Disaster Recovery

Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op de systeemprestaties en wordt de back-up op efficiënte wijze bewaard op blokniveau. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten. Zo heeft u de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar is.

Updaten

Zaken als OS, middleware, Azure VM beheer, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals OS-updates, upgrades, securitypatches.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts op de continuïteit van Azure VM diensten en websites. We houden proactief hardware, systemen, webapplicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Problemen zoals uitval van een Azure VM of andere Azure cloud services signaleren we snel en lossen we op.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen op zodat uw nieuw ontwikkelde features snel de online wereld zien. De inrichting pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met de ambities. Waar nodig sturen we bij. Een Azure architect staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Haal meer uit Microsoft Azure

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

Managed Kubernetes hosting platform

Lees de laatste Azure Cloud verhalen op ons blog

Cloud - 16.04.2021

Azure is volop in ontwikkeling. Je kunt dit jaar met allerlei nieuwe Azure features aan de slag. We doen een greep uit de mogelijkheden die Azure in 2021 biedt. Cloud computing is populair. Bij allerlei cloudproviders kan je applicaties, data en microservices onderbrengen, waarvan Microsoft Azure een bekend voorbeeld is. Microsoft biedt Azure aan vanuit […]

Cloud - 12.03.2021

E-commerce moet in een hoog tempo kunnen schakelen en tijdig inspelen op de continu veranderende behoeften van klanten. Alleen door snel reageren kan e-commerce meebewegen met de trends in de markt en klanten optimaal bedienen. De hybrid cloud helpt hierbij. Cloud computing is beschikbaar in verschillende vormen, zoals de public en private cloud. Beide kennen […]

Cloud - 25.09.2020

Net zoals alle andere Microsoft-evenementen was Microsoft Ignite 2020 dit jaar volledig digitaal. Ignite staat jaarlijks in het teken van ontwikkelingen die relevant zijn voor het partnernetwerk van de techgigant uit Redmond. Met talloze nieuwtjes was zelfs de digitale versie een geslaagde editie. We beschrijven een paar van de interessantste ontwikkelingen voor je in deze […]

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.