True benoemd tot Microsoft Azure Specialist for ISVs

ISV Microsoft Azure specialist
ISV Microsoft Azure specialist
Home / Blog & Nieuws / News / True benoemd tot Microsoft Azure Specialist for ISVs

Microsoft heeft True benoemd tot Microsoft Azure Specialist for Independent Software Vendors (ISVs). Samen zorgen de organisaties ervoor dat software-ontwikkelaars soepel met Azure Cloud aan de slag kunnen en het maximale uit het platform kunnen halen. True beschikt over bewezen technische expertise en ervaring met het platform, een van de eisen voor de benoeming. In Nederland is True 1 van de 3 Azure Specialisten for ISVs.

“We zijn bijzonder trots dat we op 03 november 2021 benoemd zijn als Microsoft Azure Specialist for ISVs. Samen zorgen we er onder andere voor dat software-ontwikkelaars en SaaS-bedrijven optimaal Azure Cloud voor hun producten en diensten kunnen inzetten”, zegt Daniel de Groot, Chief Commercial Officer bij True. “Dit partnerschap is ook erkenning en waardering voor de expertise en betrokken inzet van onze cloud architecten en engineers.”

“Het partnerschap met True geeft ISV’s het beste van beide werelden: de kracht van Azure gecombineerd met True, met sterke Managed Azure diensten, een goede reputatie, een rijk klantenportfolio en een sterke focus op ISV’s en SaaS-partijen”, zegt Veronica Correa Labad, Channel Sales Manager Azure ISV’s bij Microsoft. “True is toegewijd aan en betrokken bij de business van ISV’s om ze te laten groeien.”

True helpt software-ontwikkelaars en SaaS-bedrijven met migratie naar Azure Cloud. Daarnaast helpt True met ontwerpen, inrichten, managen en volledig beheren van Azure Cloud en alle mogelijkheden die dat biedt, onder meer voor app-modernisatie. Daniel: “True is cloud-native en open source gericht. Met onze unieke expertise en vaardigheden zijn we als geen ander in staat om organisaties te ondersteunen met Azure Cloud. Gezien het innovatieve karakter van ISV’s vormt Azure Cloud gecombineerd met onze expertise het fundament voor verdere groei van hun software.”

Zowel specialist voor migratie als voor beheer en doorontwikkeling

Daniel: “De kracht van True voor ISV’s is onze expertise voor onboarden en migreren naar Azure Cloud, en bij doorontwikkeling. Hoe zet je Azure Cloud in voor een schaalbaar platform? En hoe maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden, onder meer voor app-modernisatie? True zorgt dat deze infrastructuur bij je ambities aansluit zodat je ze waar kunt maken.”

Veronica: “Het speelveld van ISV’s is heel dynamisch. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie en hebben met beduchte concurrentie te maken. Voor een Azure Specialist gaat het dan niet om ‘even een VM binnen Azure plaatsen’. Het gaat om het begrijpen van de totale business en de klanten van de ISV. Dat zit heel sterk verweven in de cultuur en werkwijze van True.”

Azure Specialists: bewezen partners voor de volgende stap van ISV’s

Met het Azure Specialist for ISV’s programma selecteert Microsoft partners die software-ontwikkelaars helpen. Deze partners zijn bewezen kundig en vaardig om ISV’s te helpen bij migratie naar Azure Cloud, beheer en verdere ontwikkeling op het platform. Ze moeten aan strenge eisen voldoen als het om technische expertise en aantoonbare ervaring gaat. Wereldwijd zijn er 35 Microsoft Azure Specialisten voor ISV’s; in Nederland zijn dat er 3.

Veronica: “Het Azure platform is een groot en breed platform. Met verschillende diensten ondersteunen we verschillende doelgroepen in hun ambities voor een schaalbare, flexibele en veilige infrastructuur. Met het programma Azure Specialists for ISV’s brengen we partners bij elkaar: zowel Azure specialisten als ISV’s. Het gaat om samen bouwen en groeien van apps op het platform.”

Voordelen die verder dan Azure gaan

Maar, zo zegt Veronica, het programma gaat verder dan Azure alleen. “We bieden ISV’s via Azure Specialisten een compleet nieuw verkoopkanaal: Microsoft Azure Marketplace”, zegt Veronica. “Hierop kopen grote, vaak internationale organisaties in bulk diensten in. Daarmee kopen ze specifieke software van het platform. Ze hoeven geen apps zelf te bouwen, maar maken gebruik van wat al beschikbaar is. ISV’s verwerven zo, via de samenwerking met een Azure Specialist, extra aandacht én klanten onder een wereldwijd publiek.”

Ook op het gebied van toegang tot kennis en kunde reikt het programma verder dan alleen het platform. “Onze intensievere samenwerking met Microsoft zorgt ervoor dat we nog meer mogelijkheden hebben voor een makkelijke onboarding van ISV’s”, zegt Daniel. “Daarnaast hebben software-ontwikkelaars via True toegang tot zeer specialistische kennis van Microsoft. Een ISV profiteert met True ook van alle support en voordelen van Microsoft. Iets wat voor individuele organisaties lastiger is.”

Jarenlange ervaring en opbouwen expertise werpt vruchten af in partnerschap

“True werkt al jarenlang met Azure Cloud voor managed hosting”, vertelt Daniel. “Tijdens gesprekken met Microsoft Nederland konden we daardoor onze expertise laten zien: uitgebreide ervaring op het gebied van open source en cloud-native technologieën. Denk aan het migreren van software op VM’s naar Azure Cloud. De specialisten van True zijn sterk in app-modernisatie en weten precies welke mogelijkheden van Azure als cloud-dienst geschikt zijn voor software-ontwikkelaars.”

“Voor het programma zocht Microsoft naar een organisatie die de taal van ISV’s snapt, daar een netwerk heeft en cloud-native werkt”, zegt Veronica. “True beschikt over enorm veel kennis, kunde en ervaring van en voor deze doelgroep. Ze gaan vol voor schaalbaarheid, veiligheid, flexibiliteit en de impact daarvan voor ISV’s. Zeker de laatste jaren is de Azure dienstverlening van True sterker naar voren gekomen. Tijdens gesprekken waren we zeer positief verrast over de toewijding van True. True helpt ISV’s aan een stevige infrastructuur zodat zij cloud-native apps kunnen bouwen, klaar voor de toekomst!”

Is Azure iets voor jouw software of applicatie? Onze architecten en engineers staan open voor al je vragen. Lees meer over wat True voor Independent Software Vendors kan betekenen
Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorieën: News, Public cloud