Managed AWS van True: een volledig beheerde infrastructuur op AWS

Managed AWS bij True blog
Managed AWS bij True blog
Home / Blog & Nieuws / News / Managed AWS van True: een volledig beheerde infrastructuur op AWS
Een volledig beheerde infrastructuur op AWS, zodat je jouw focus volledig op je webapplicatie, webshop of website kunt richten. Met de toevoeging van AWS aan onze managed public cloud services biedt True je altijd de beste cloud infrastructuur voor je business uitdagingen. Onze architecten ontwerpen een passend platform voor jouw digitale dienstverlening en onze engineers onderhouden en optimaliseren het. Ook als je applicaties schalen of ambities groeien.

De juiste technologie voor jouw business uitdagingen

“Voor onze dienstverlening geldt dat wij technologie inzetten die past bij jouw business uitdagingen. Precies die infrastructuur, het beheer en onderhoud dat je nodig hebt om de ambities van je organisatie te realiseren. Vanuit dat perspectief hebben we geen uitgesproken voorkeur voor een cloud of type infrastructuur. Of dat nu om Private Cloud gaat, een Public Cloud zoals Azure of AWS, of een Kubernetes platform”, zegt Marilou van Doorn, CEO van True. “We zien dat steeds meer organisaties specifiek naar AWS vragen, of dat hun business uitdagingen specifieker aansluiting vinden bij AWS dan bij andere cloud oplossingen. Met Managed AWS van True bieden we nu ook AWS in onze mix van cloud infrastructuur aan. Wij verdiepen ons eerst in jouw business en wat je wilt bereiken, nu en in de nabije toekomst. Dat vormt voor ons altijd de basis voor de oplossingen die wij bieden.”

Hybrid Cloud met 23+ jaar ervaring

En wat die beste infrastructuur betreft, mocht het nodig zijn, dan zorgen we voor een hybride set-up. Zo combineer je alle voordelen die elke losse cloud service biedt. Voor een dergelijke combinatie is veel kennis van alle cloud infrastructuur nodig; precies wat True met 23+ jaar ervaring kan bieden.

“Onze Hybrid Cloud is een krachtige combinatie tussen de voordelen van een of meerdere Public Clouds met die van onze eigen Private Cloud, de snelste infrastructuur van Nederland”, zegt Marilou. “We willen alle complexiteit rond de Hybrid Cloud voor onze klanten wegnemen. Dat kunnen wij als geen ander met onze jarenlange ervaring, specifieke kennis, ons fundament als tech powerhouse en onze gedreven engineers.”

Je applicaties op AWS cloud zonder omkijken

Ook aan de slag met je applicatie op managed AWS services? Ontdek hier hoe wij je infrastructuur beheren, compleet op maat mét grip op AWS cloud kosten.

E-book met Azure tips, tools en tricks voor developers
Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorieën: News, Public cloud