Managed Azure Kubernetes Service

Haal het beste uit de orkestratiemogelijkheden van Kubernetes en je containers met Azure Kubernetes Service van True

Haal het beste uit de orkestratiemogelijkheden van Kubernetes en je containers met de Azure Kubernetes Service van True

Deploy en beheer gemakkelijker gecontaineriseerde applicaties met een volledig gemanagede Kubernetes-oplossing. Azure Kubernetes Service (AKS) zorgt voor de serverloze beschikbaarheid van Kubernetes, een geïntegreerde CD-ervaring (continuous delivery), enterprise-beveiliging en kwalitatief hoogwaardige governance. Creëer een geïntegreerde techstack met de andere Platform-as-a-Service (PaaS) services en componenten uit het Azure ecosysteem. Verenig je ontwikkelteams en True-specialisten op een enkel platform om snel en met vertrouwen applicaties te bouwen, op te leveren en te schalen.

Haal het beste uit de orkestratiemogelijkheden van Kubernetes en je containers met de Azure Kubernetes Service van True

Gecertificeerd

True werkt met gecertificeerde Kubernetes-engineers en gecertificeerde Azure-specialisten. Zo ben je dus altijd verzekerd van de juiste expertise.

Veel ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring met en in Kubernetes. Deze kennis passen we ook toe in Azure om je AKS-omgeving in te richten, te managen en te optimaliseren.

Snelle oplevertijd

True kent het Kubernetes-ecosysteem door en door en weet welke applicaties uit het cloud-native ecosysteem het best passen bij je situatie. Dat versnelt de oplevertijd aanzienlijk en voorkomt steile leercurves.

Geen heavy lifting

Wij bouwen en beheren je Azure-cluster en alle gerelateerde Azure-diensten. Daarnaast helpt True je met het inrichten van je cloud-native ecosysteem en nemen wij de verantwoordelijkheid voor de benodigde onderdelen. Samen bouwen we de meest efficiënte AKS-omgeving voor jouw applicatie.

Minder complexiteit

Alles wat wij doen op Azure is Infrastructure-as-code (IaC) en volledige geautomatiseerd. Geen YAML-bestanden schrijven en geen configuraties beheren of misconfiguraties fixen: True ontzorgt organisaties op het vlak van Kubernetes-complexiteit zodat ontwikkelaars meer tijd hebben voor het leveren van de code.

Kubernetes Certified Administrator

De juiste ondersteuning voor Kubernetes

True is een kundige Kubernetes- en Azure-partner die zijn sporen binnen de wereld van Kubernetes de afgelopen jaren ruimschoots verdiend heeft. We kunnen Managed Kubernetes aanbieden, een oplossing die jou ontzorgt en je alle complexiteit die gepaard gaat met Kubernetes uit handen neemt, zowel op eigen servers als managed via de service van Azure.

Kubernetes Certified Administrator

Waar True mee helpt

Steeds meer bedrijven maken de stap naar cloud-native applicaties. Dit leidt tot een groeiende behoefte aan het containerorkestratie-platformen. Kubernetes is een toonaangevend platform dat dit orkestratiemanagement handen en voeten geeft.

Steeds meer ontwikkelteams verkennen Kubernetes, maar stuiten op de complexiteit die bij het gebruiken van dit platform om de hoek komt kijken. Managed Kubernetes van True neemt het complexe infra-deel voor zijn rekening, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers kunnen leveren. Azure Kubernetes Service (AKS) maakt het deployen en beheren van gecontaineriseerde applicaties nog makkelijker.

Kubernetes container orkestratie cloud-native applicaties

Geen steile leercurve meer

Kubernetes leren gebruiken is complex. Je moet niet alleen rekening houden met het platform zelf, maar ook met het ecosysteem van ondersteunende cloud-native applicaties. True heeft door ervaring deze keuzes al lang en breed gemaakt, waardoor jouw ontwikkelteam de focus kan leggen op het bouwen van containers en het leveren van code in plaats van op de infrastructurele keuzes.

Cloud-agnostisch: publieke of private cloud

Kubernetes is inzetbaar in veel verschillende scenario’s, waarbij in sommige gevallen (delen) van data en applicaties ontsloten zijn in een private cloud en soms in een public cloud omgeving zoals Azure. True biedt ‘the best of both worlds’ – een cloud die is ontwikkeld door een internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van de lokale specialist True.

Een schaalbare infrastructuur

True richt jouw Azure Kubernetes Service optimaal in om piekmomenten op te vangen zonder een overcapaciteit aan resources beschikbaar te houden. Dit levert niet alleen kostenbesparingen op, maar ook een platform dat gericht is op hoge beschikbaarheid wanneer de situatie daarom vraagt.

Vraag direct een offerte aan voor Azure Kubernetes Service

Gebruik het onderstaande formulier om je vragen over Azure Kubernetes Service te stellen aan onze Azure- en Kubernetes-specialisten. We vragen je om zo specifiek mogelijk te zijn over je huidige situatie. Denk bijvoorbeeld na over hoeveel webservers je gebruikt en het aantal (nieuwe) resources dat je nodig denkt te hebben.

  Vraag een offerte aan voor Azure Kubernetes Service

  Achtergrondinformatie over Azure Kubernetes Service

  Elastische inrichting

  Azure Kubernetes Service staat garant voor een elastische inrichting van capaciteit zonder dat je zelf de infrastructuur hoeft te beheren. Via KEDA voeg je eenvoudig gebeurtenisgestuurde, automatische schaalaanpassingen en triggers toe.

  Een snelle en complete ontwikkelervaring

  Creëer een snellere en completere ontwikkelervaring met de Kubernetes-hulpprogramma’s van Visual Studio Code, Azure DevOps en Azure Monitor.

  Pipelines toevoegen en automatiseren

  Voeg een volledige CD-pipeline toe aan jouw AKS-clusters met geautomatiseerde routinetaken en stel een canary-implementatiestrategie op met slechts een paar klikken. Detecteer fouten tijdig en optimaliseer je pipelines met uitgebreide traceerbaarheid in jouw implementaties.

  Haal het beste uit microservices

  Gebruik AKS om het implementeren en beheren van architecturen op basis van microservices te vereenvoudigen. Met AKS kun je eenvoudiger horizontaal schalen, zelfherstel en taakverdeling uitvoeren en geheimen beheren.

  Beheer gegevensstromen

  Gebruik Azure Kubernetes Service om eenvoudig een realtime-gegevensstroom op te nemen en te verwerken met miljoenen gegevenspunten. Voer snelle analyses en berekeningen uit om snel inzicht te krijgen in zelfs de meest complexe scenario’s.

  Rol nieuwe applicaties sneller uit

  Kubernetes Azure Service maakt het mogelijk om zelfs de meest complexe Kubernetes-toepassingen eenvoudig te definiëren, implementeren en upgraden en die toepassingen automatisch in containers te plaatsen. Gebruik moderne toepassingsontwikkeling om de time-to-market van een te ontwikkelen oplossing aanzienlijk te versnellen.

  Krijg meer zicht op jouw omgeving

  Verkrijg zichtbaarheid in jouw omgeving met de Kubernetes-resourceweergave, control plane telemetrie, logboekaggregatie en containerstatus. Al deze facetten van je IT-infrastructuur zijn zichtbaar in Azure Portal en worden automatisch geconfigureerd voor AKS-clusters.
  Haal meer uit Microsoft Azure

  Download gratis ons E-Book: Azure tips, tools en tricks voor developers

  Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

  Lees meer over Azure en Kubernetes