Managed Azure Kubernetes Service

Managed Azure Kubernetes Service
Home / Services / Managed Azure / Azure Kubernetes Service
Haal het beste uit de orkestratiemogelijkheden van Kubernetes en je containers met managed Azure Kubernetes Service (AKS) van True. Verenig je ontwikkelteams met True-specialisten op één enkel platform om snel en met vertrouwen applicaties te bouwen, op te leveren en te schalen.

Efficiënte AKS omgeving

Snelle oplevertijd

Weg met complexiteit

We richten je cloud native ecosysteem in, bouwen en beheren je Azure-cluster. Samen bouwen we de meest efficiënte Azure Kubernetes Service omgeving voor jouw applicatie.

True kent het Kubernetes-ecosysteem door en door. We weten wat het beste bij jouw situatie past. Dat versnelt de oplevertijd van het platform én versnelt jouw leercurve in Kubernetes.

Alles dat we op Azure doen, is Infrastructure as code (IaC) en volledige geautomatiseerd. Geen YAML-bestanden schrijven, geen configuraties beheren en geen misconfiguraties fixen.

Bewezen specialist Kubernetes op Azure

True heeft de Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure van Microsoft, en is Microsoft Azure Specialist for ISV’s. Hierdoor voldoen we aan hoge eisen aan ervaring, kwaliteit, processen en communicatie als het gaat om Kubernetes op Azure. Daarnaast zijn onze engineers en architecten gecertificeerde Kubernetes en Azure specialisten. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste expertise.

Geïntegreerde techstack van Kubernetes en Azure

Voor container-orkestratie is Kubernetes het meest populaire platform. Tegelijk vereist clusterbeheer specialistische kennis en is Kubernetes ook een complex platform. Op Azure helpt de Azure Kubernetes Service (AKS) van Microsoft hierbij. AKS maakt het deployen en beheren van gecontaineriseerde applicaties nog makkelijker. Daarnaast zorgt Azure Kubernetes Service voor serverloze beschikbaarheid van Kubernetes, een geïntegreerde CD-ervaring (continuous delivery), enterprise-beveiliging en kwalitatief hoogwaardige governance. Met Managed Azure Kubernetes Service helpt True je bij een geïntegreerde techstack van Kubernetes en de services en componenten in Azure.

Managed frameworks CMS’en

True is expert in het hosten van de populairste frameworks CMS’en. Door continu te tweaken weten we de beste prestaties uit de hosted framework- en CMS-omgeving te halen.

Webserver software

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste architectuur voor je webapplicatie? True is managed hosting provider die je helpt in het maken van de juiste keuze én beheren van de stack.

Middleware

Alle middleware als database-, caching- of e-mailsoftware en frameworks worden voor je geïnstalleerd, geconfigureerd en geoptimaliseerd. Bij databasesoftware kijken we mee naar de database logica, zoals queries en de structuur van rijen en tabellen. Dit levert aanzienlijke prestatieverbeteringen op.

Download ons gratis e-boek : Azure tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

Azure tips, tools en tricks voor developers - E-book
Azure tips, tools en tricks voor developers - E-book

De voordelen van Azure Kubernetes Service (AKS)

Azure Kubernetes Service helpt je bij beheer van overhead, wat implementatie- en beheertaken in Kubernetes minder complex maakt. De service is vooral geschikt voor organisaties die Azure-architectuur gebruiken en met Kubernetes schaalbare toepassingen willen bouwen.

Gebruik AKS om het implementeren en beheren van architecturen op basis van microservices te vereenvoudigen. Met AKS kun je eenvoudiger horizontaal schalen, zelfherstel en taakverdeling uitvoeren en geheimen beheren.

Een complete ontwikkelervaring

Creëer een snellere en completere ontwikkelervaring met de Kubernetes-hulpprogramma’s van Visual Studio Code, Azure DevOps en Azure Monitor.

Pipelines beheren

Voeg een volledige CD-pipeline toe aan je AKS-clusters met geautomatiseerde routinetaken en stel een canary-implementatiestrategie op met slechts een paar klikken. Detecteer fouten tijdig en optimaliseer je pipelines met uitgebreide traceerbaarheid.

Elastische inrichting

Azure Kubernetes Service staat garant voor een elastische inrichting van capaciteit zonder dat je zelf de infrastructuur hoeft te beheren. Via KEDA voeg je eenvoudig gebeurtenisgestuurde, automatische schaalaanpassingen en triggers toe.

Beheer gegevensstromen

Gebruik Azure Kubernetes Service om eenvoudig een realtime-gegevensstroom op te nemen en te verwerken met miljoenen gegevenspunten. Voer snelle analyses en berekeningen uit om snel inzicht te krijgen in zelfs de meest complexe scenario’s.

Rol nieuwe applicaties sneller uit

Definieer, implementeer en upgrade zelfs de meest complexe Kubernetes-toepassingen eenvoudiger en plaats ze automatisch in conainers. Gebruik moderne toepassingsontwikkeling om de time-to-market van een te ontwikkelen oplossing aanzienlijk te versnellen.

Krijg meer zicht op jouw omgeving

Krijg inzicht in je omgeving met de Kubernetes-resourceweergave, control plane telemetrie, logboekaggregatie en containerstatus. Al deze facetten van je IT-infrastructuur zijn zichtbaar in Azure Portal en worden automatisch geconfigureerd voor AKS-clusters.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor managed Azure Kubernetes Service

Gebruik het onderstaande formulier om je vragen over Azure Kubernetes Service te stellen aan onze Azure- en Kubernetes-specialisten. We vragen je om zo specifiek mogelijk te zijn over je huidige situatie. Bijvoorbeeld over hoeveel webservers je gebruikt en het aantal (nieuwe) resources dat je nodig denkt te hebben.


  Vraag een offerte aan voor Azure Kubernetes Service

  Bel mij

  Bel mij

  Direct een specialist aan de lijn.

  mail ons

  mail ons

  Bereik de True specialisten via e-mail.

  chat direct

  chat direct

  Voor een snelle vraag, gebruik de chat.