Managed Services

Verslim je IT met managed services van True

IT wordt steeds complexer. Met managed services van True beschikt u over dedicated experts die jarenlange ervaring hebben met managed hosting, cloud computing en IT op de werkvloer. Zij zijn getraind om complexiteit aan te pakken en om IT op de meest slimme, efficiënte manieren in te zetten.

Onze werkwijze

True is een managed services provider met meer dan 20 jaar ervaring. De jaren aan ervaring hebben ervoor gezorgd dat we een werkwijze hebben geoptimaliseerd waarin we de meeste waarde, expertise en snelheid leveren aan onze klanten.

Inrichting

True kijkt uitgebreid naar organisatie én omgevingsfactoren. Op basis van organisatorische ambities, toekomstvisies, het huidige applicatielandschap en technologische trends ontwerpt True een IT-architectuur die passend is en blijft binnen de dynamiek van de organisatie. Daar gebruiken we doorontwikkelde bouwblokken voor – zo maken we het beheer efficiënt en slim.

Managed Services Inrichting door True
Managed Services Beheer door True

Beheer

True bouwt een digitaal landschap dat bijdraagt aan de bedrijfsprocessen en de strategische agenda van uw organisatie. Onze specialisten leren deze omgeving door en door kennen. Zij herkennen de samenhang en afhankelijkheden van bestaande IT-oplossingen, infrastructuur, workloads en workflows van applicaties, knelpunten en uitdagingen. True neemt vervolgens volledige verantwoordelijkheid over het beheer. Zo kunnen we de omgeving monitoren op eventuele disruptie en snel inspringen als het nodig is.

Managed Services Beheer door True

Veranderingen

True neemt de tijd om het functioneren van de digitale omgeving te begrijpen. Lopende trends binnen de omgeving worden bijgehouden in ons systeem en vanuit verschillende invalshoeken periodiek geëvalueerd door specialisten. Om de continuïteit en prestaties van uw omgeving te bewaken, kijken onze experts continu waar optimalisatie mogelijk is: niet alleen binnen de infrastructuur, maar ook binnen de volledige middleware softwarestack.

Managed Services Optimaliseren

Onze Managed Services

Managed Hosting

Ontwikkelaars hoeven de hostingomgeving niet meer te ontwerpen, te configureren, te monitoren en te troubleshooten. Als managed services provider doet True dit volledig voor u.

Managed Kubernetes

Voor ontwikkelteams die containertechnologie willen meesteren zonder gedoe.

Managed public cloud

Voor bedrijven die razendsnel nieuwe diensten willen leveren op een flexibele en schaalbare manier.

Managed private cloud

Voor organisaties die zeker willen weten dat data veilig binnen Nederlandse grenzen blijven.

Managed hybrid cloud

Voor bedrijven of organisaties die kiezen voor een managed services provider die het beste van public en private cloud kan combineren.

Randvoorwaarden van onze dienstverlening

Agility

Wendbaarheid en flexibiliteit van infrastructuur en applicaties zijn belangrijke elementen voor het optimaliseren van de web- of werkomgeving. True zorgt voor toekomstbestendige IT.

Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat zijn standaard inbegrepen in al onze managed services.

Compliance

De managed cloud services van True zijn ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat wij, als managed services provider, onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst.