Managed hosting voor ASP.NET

ASP.NET is een webframework waarmee je heel eenvoudig moderne websites of webapplicaties kunt ontwikkelen. Het framework is populair vanwege de mogelijkheid om dynamische webpagina’s te maken die snel en foutloos op tal van platformen te gebruiken zijn. De webapps die je met ASP.NET ontwikkelt zijn vaak te integreren met bedrijfssoftware.

Microsoft ASP.NET hosting voor webapplicaties
Jouw ASP.net hosting omgeving op maat samengesteld

ASP.NET configuratie & optimalisatie door True

Met onze uitgebreide ervaring en kennis configureren wij de ASP.NET hostingomgeving optimaal voor jouw project. Je krijgt standaard de True best-practice configuratie die we daarna op maat afstemmen. Daarnaast staat je data bij True gegarandeerd altijd op lokale schijven, waardoor je de kortst mogelijke toegangstijden hebt. Zo ben je verzekerd van de beste combinatie tussen configuratie en hardware.

Vertel ons over jouw uitdagingen

En wij zorgen dat je snel en veilig aan de slag kunt met je project.

ASP.NET hosting bij True?

  • Onze specialisten configureren ASP.NET op basis van jouw webproject.
  • Tuning en optimalisaties zijn een continu proces. True neemt dit voor haar rekening.
  • We denken niet alleen na over de systeemconfiguratie, maar adviseren ook over de structuur.
  • True monitort 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van jouw ASP.NET applicatie(s).

Veelzijdig framework

Met ASP.NET hosting is het mogelijk om een enorm veelzijdige webapplicatie te presenteren voor grote aantallen gebruikers tegelijk. Als developer bepaal je zelf bepaalt welke programmeertaal je gebruikt in het framework. Bijvoorbeeld C# of VB.NET. Applicaties werken sneller doordat de code op de server wordt uitgevoerd.

Dynamische webapps

Met ASP.NET kun je vaste HTML-codes combineren met variabele inhoud van een programma. Daardoor kun je dynamische webapps ontwikkelen die op basis van de actie van gebruikers allerlei verschillende resultaten kunnen produceren. Zo ontwikkel je makkelijk websites die gegevens uit formulieren en databases kunnen verwerken of waarmee je klanten producten kunnen bestellen.

Een rijke historie

ASP.NET is de opvolger van ASP (Active Server Pages), een technologie die oorspronkelijk door Microsoft is ontwikkeld. Het is een alternatief voor technologieën als PHP, CGI en J2EE. De eerste versie verscheen in 2002. Inmiddels is het framework sterk uitgebreid met controls, skins en services die onderdeel zijn van Microsofts .NET-framework. Nieuwe releases verschijnen vaak samen met een nieuwe versie van de ontwikkelomgeving VIsual Studio .NET.

ASP.NET ondersteunt verschillende programmeertalen

Je bent vrij om te kiezen in welke programmeertaal je je webapps ontwikkelt. Traditioneel ondersteunt ASP.NET de twee programmeertalen C# en Visual Basic.NET, maar je kunt elke andere programmeertaal gebruiken en combineren. Zo zijn er op .NET gebaseerde aanpassingen voor programmeertalen als Python, Ruby en J#.

Snelle uitvoering van de code

De technologie achter ASP.NET is volledig server side. Dat betekent dat de code op de server wordt uitgevoerd, vóórdat de app naar de browser gaat. Daardoor werken applicaties die je met ASP.NET hebt ontwikkeld altijd snel. Bovendien vindt continue monitoring van de applicaties plaats. Zo worden fouten direct opgespoord en wordt code met fouten niet uitgevoerd.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Gerelateerde blogartikelen

Development - 06.08.2019

Onlangs werd Laravel 6 aangekondigd. De nieuwste versie van het populaire PHP-framework is eind augustus beschikbaar en gaat gepaard met nieuwe branding én een nieuwe website. Wij vroegen aan Robert Verboon en Ruud Schaaphuizen van de nieuw opgerichte Dutch Laravel Foundation wat Laravel nou uniek maakt en waarom PHP-ontwikkelaars er vandaag nog mee aan de […]

Managed hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Development - 01.09.2017

Naast Zend Framework en Symfony wordt Laravel gezien als een van de meest populaire PHP-frameworks van dit moment. De behulpzame community, uitgebreide (video)resources (LaraCasts) en documentatie is voor veel developers een reden om te ontwikkelen met het framework. Afgelopen woensdag kwam versie 5.5 uit. Een paar van die nieuwe functionaliteiten lees je hier. Long term […]

Haal het maximale uit uw applicaties met ASP.NET hosting van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.