Docker hosting

Docker hosting door cloud experts van True

Jouw applicatie in Docker container, gehost door True

Docker maakt het mogelijk applicaties op eenvoudige wijze in containers te verpakken. Hiermee worden applicaties flexibeler, efficiënter en meer schaalbaar. Met managed Docker hosting helpt True organisaties met het beheer van Docker containers en orkestratie met Kubernetes.

Optimale prestaties

De cloud engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor het Docker hosting platform. Je profiteert van de beste prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk Docker cloud hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we jouw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Docker Cloud hosting

Het in gebruik nemen van containers vergt een andere manier van werken ten opzichte van het gebruik van virtual machines. In veel gevallen is het noodzakelijk om een applicatie om te bouwen of te moderniseren voor het klaar is voor Docker. Een microservices architectuur in combinatie met een continuous development en continuous deployment (CI/CD) werkwijze is hierin aan te raden.

Waar True u mee helpt

True helpt organisaties in het zetten van de juiste stappen om deze werkwijze te implementeren. Zo staan onze solutions architecten klaar om jouw organisatie naar een containerized platform te begeleiden.

Custom Container
templates

True is hard bezig veilige containertemplates te ontwikkelen voor populaire frameworks zoals Laravel en CMS’en als WordPress. Dit scheelt uw developers veel uitzoekwerk. Deze feature is momenteel intern in beta.

Multi Cloud

Containers zijn zeer portable. Binnen True hosten we uw containers op een van onze managed cloud platformen. Zowel private cloud als public cloud zijn mogelijk. Zo blijven uw internationale groeiambities future proof.

Dedicated
solution architect

Uw legacy-app moderniseren met microservices? Of juist nieuwe webdiensten hosten op meerdere cloudomgevingen? Een Solutions Architect staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Uitgebreide support

Kiest u voor Docker cloud hosting bij True, dan kunt u ervan op aan dat alles volledig is gemanaged. Als website- of webshop-eigenaar hoeft u zich niet druk te maken om het onderhoud en updates van de containersoftware.

Download gratis ons E-Book: 26 handige tools voor Kubernetes beginners

Application Modernization met Kubernetes

Met de 26 cloud-native tools voor Kubernetes uit dit e-book maak je serieuze stappen in het sneller ontwikkelen en uitrollen van je containerized applicaties.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Docker hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Docker hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de architectuur van uw platform en uw ontwikkelroadmap.


  Docker Cloud hosting door True:

  Docker hosting door cloud experts van True
  • Schalen zonder downtime;
  • Integratie van CI/CD pipelines mogelijk;
  • Dedicated Container support team;
  • Training & onboarding voor developers
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van je hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie.

  Meer informatie over Docker

  Containers zijn super portable

  Docker containers kun je deployen op verschillende platformen met andere onderliggende infrastructuren zonder specifieke soft- en hardware configuraties. Ook zijn ze gemakkelijk onder te brengen in verschillende type clouds.

  RIP virtualisatie

  Een virtuele machine bestaat uit een volledige kopie van een OS, de applicatie inclusief bijhorende software voor database en eventueel binaries en libraries. Docker deelt deze resources en neemt daarom minder ruimte in.

  DevOps en CI/CD

  Met Docker zijn web- en cloud applicaties sneller en op een kostenefficiënte leveren binnen (complexe) cloudomgevingen. Containers maken het mogelijk om razendsnel applicaties te ontwikkelen, testen en implementeren.

  Veiligheid

  Een Docker container is een op zichzelf staande, geïsoleerde omgeving, waar alleen installaties in draaien die noodzakelijk zijn voor de applicatie. Hierdoor is een container minder kwetsbaar voor securityrisico’s.

  Sneller dan servers

  In tegenstelling tot een virtuele machine heeft een Docker container maximaal enkele seconden nodig. Dit is ook de reden dat Docker geliefd is binnen omgevingen waar veel veranderingen plaatsvinden.

  Minder resources

  Iedere virtual machine maakt gebruik van een eigen kernel die als hypervisor functioneert. Docker containers hebben dit niet nodig waardoor ze minder resources nodig hebben.

  Veelgestelde vragen over Docker

  Wat is het verschil tussen een Docker container en een VM?

  De verschillen tussen containers en Virtual Machines zijn het best duidelijk te maken wanneer het aantal gebruikers van een webapplicatie hard aan het groeien is. Als een applicatie groeit en meer resources, moeten er meerdere Virtual Machine instanties van een app draaien.

  Traditioneel deden we dat altijd door nieuwe Virtual Machines toe te voegen, maar je raadt het al: dat betekent ook dat je alle extra’s van een Virtual Machine erbij moet hosten: het besturingssysteem, de middleware (frameworks, libraries, software voor de server) en de applicatie zelf (vb. WordPress, Magento). Alles bij elkaar wordt er best wat computerrekenkracht ingezet, terwijl een applicatie dit niet altijd per se nodig heeft. Met containers installeer je simpelweg datgene wat je nodig hebt.

  Wat is Kubernetes?

  Docker 5 minuten

  Onderstaande video legt in 5 minuten uit wat Docker is.

  Video waarin Docker in 5 minuten uitgelegd wordt