Memcached hosting

Snellere laadtijden voor uw website met Memcached hosting van True

Door Memcached software te implementeren binnen uw website, webapplicatie, of e-commerceplatform, kunnen laadtijden worden verlaagd. Doordat data in het RAM geheugen worden opgeslagen (te cachen) wordt het aantal keer dat een databaseserver geladen wordt, aanzienlijk verminderd. True verzorgt de implementatie van Memcached voor u.

Optimale prestaties

Dankzij onze best-practice configuraties ontwikkeld voor Memcached optimaliseert uw webproject optimaal.

Hoge beschikbaarheid

True levert maatwerk hosting om de hoogste beschikbaarheid te garanderen.

Actieve monitoring

True tweakt uw webserver om de prestaties steeds verder te verbeteren. Bij incidenten reageren we snel en accuraat.

Wat is Memcached?

Memcached is cachingsoftware waardoor websites sneller laden. Door content vanuit het geheugen van de server (RAM) te laden ontstaat er vaak snelheidswinst. Als een website veel statische content bevat, zoals bij webshops of nieuwswebsites vaak het geval is, kan dit een enorme tijdswinst opleveren.

Waar True u mee helpt

Bij veel hostingproviders dient u de cachingsoftware zelf te installeren en configureren. Bij True doen we dat anders. Wij doen dit voor u én we stellen de configuraties zo slim mogelijk in. Zo bieden we u een omgeving op maat die iedere keer optimaal werkt voor uw website of webapplicatie.

Managed operations

True neemt de verantwoordelijkheid voor het grijze gebied tussen development en operations. We ontwerpen omgevingen waarbij we de juiste balans vinden voor de workloads van uw applicatie. Na installatie nemen we beheer en optimalisatie volledig voor onze rekening.

Geclusterd platform

Voor optimale werking van de Memcached implementeert True de cachingsoftware in een cluster met minimaal drie virtuele machines. Uitbreiden is mogelijk per twee nodes. Het cluster dient altijd een ongelijk aantal nodes te hebben, op een ongelijk aantal host machines.

Load balancing

Onze loadbalancers zijn gericht op maximale efficiëntie en schaalbaarheid. Inkomend webverkeer wordt op de meest slimme manier over uw platform gedistribueerd, zodat er optimale verdeling ontstaat.

Geen zorgen om beheer

Memcached bij True is volledig managed. Ook de monitoring gebeurt 24/7 zonder dat u daar omkijken naar hebt. Zo kunt u zich helemaal richten op uw developmentwerk: het ontwikkelen en onderhouden van websites en webapps.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Vraag direct een offerte aan voor Memcached hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Memcached hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.

Memcached hosting door True:

Memcached caching door True
  • Razendsnelle prestaties met gemiddelde lees- en schrijftijden van minder dan een milliseconde
  • Betere positie in Google (SEO) door snelle websitelaadtijden;
  • Geschikt voor de meeste Content Management Systemen;
  • Vanaf dag 1 in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw webproject te waarborgen;
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie.

Meer informatie over Memcached

Gedistribueerd

Memcached is een open-source, krachtig, ‘distributed memory object caching system’, bedoeld voor om de belasting van de database te verlichten.

Megasnelle reactietijden

Memcached zorgt ervoor dat data in het hoofdgeheugen van een server wordt opgeslagen. Hierdoor gaat het uitleveren van content veel sneller.

Schaalbaarheid

Met Memcached kunt u zeer schaalbare gedistribueerde caching-oplossingen bouwen waarmee hoge en consistente prestaties geleverd kunnen worden.

Actieve community

Memcached is een open-sourceproject dat wordt ondersteund door een actieve community van developers. Communities van o.a. WordPress en Django ondersteunen Memcached actief om de prestaties van die apps te verbeteren.

Eenvoud en gebruiksgemak

Memcached’s eenvoudige ontwerp bevordert een snelle implementatie, eenvoudige ontwikkeling en lost veel problemen. De API is beschikbaar voor de meeste populaire talen, zoals Java, Python, PHP, C, C ++, C #, JavaScript, Node.js en Go.

Veelgestelde vragen over Memcached

Memcached of Redis?

Redis en Memcached zijn populaire, opensource in-memory data stores. Hoewel ze beide gemakkelijk te gebruiken zijn en hoge prestaties bieden, zijn er belangrijke verschillen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een cachingsoftware. Memcached is ontworpen voor eenvoud, terwijl Redis een uitgebreide reeks functies biedt die het effectief maken voor een breed scala aan gebruiksscenario’s. Om de beste oplossing te kiezen dient u uw wensen en eisen in kaart te brengen om zo tot de cachingsoftware die het beste aansluit op uw behoefte te komen.

Vergelijk hieronder de eigenschappen van Memcached en Redis.

Memcached Redis
Sub-millisecond latency Yes Yes
Gebruiksgemak voor developers Yes Yes
Data partitioning Yes Yes
Ondersteuning meerdere ontwikkeltalen Yes Yes
Advanced data structures Yes
Multithreaded architecture Yes
Snapshots Yes
Replicatie Yes
Transactions Yes
Pub/Sub Yes
Lua scripting Yes
Geospatial support Yes

Wat zijn de nadelen van cachingsoftware?