WordPress hosting

WordPress is een zeer bekend Content Management Systeem (CMS) dat gebruikt wordt om websites en weblogs te beheren. De website applicatie is bekend om zijn grote flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door je WordPress hosting in Nederland onder te brengen bij True verzeker je jezelf van een optimale snelheid van je website waardoor je grote hoeveelheden webbezoekers de beste ervaring kunt bezorgen.

wordpress

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

WordPress hosting bij True

  • We adviseren hoe je om moet gaan met onder andere caching om de website sneller te maken.
  • We kijken welke WordPress plug-ins een beveiligingsrisico zijn voor je hostingomgeving. Daarbij putten we uit ervaringen bij een groot aantal webprojecten.
  • Cronjobs in WordPress worden bekeken en mogelijk anders toegepast op de server indien het extra voordelen oplevert.
  • True heeft een systeem waarin IP-adressen van redacteuren op de ‘whitelist’ komen en redacteuren flexibel kunnen werken zonder veiligheidsrisico’s.
  • De meeste veiligheidrisico’s van WordPress zijn bij ons bekend, worden gedocumenteerd en aan je webteam gecommuniceerd.
  • Wanneer je zelf WordPress templates ontwikkelt, adviseert True op welke manier de prestaties optimaal blijven.
WordPress Prestatie Tuning

Balans tussen functies en prestaties

De prestatie van WordPress is mede afhankelijk van het aantal plug-ins en applicaties. Daardoor kunnen webprestaties afnemen en zaken als veiligheid en schaalbaarheid minder optimaal geborgd zijn. Bij True nemen we de wensen aan functionaliteit mee in de tuning van de prestaties.

WordPress beheer

Veiligheid staat voorop

De middleware waarop de WordPress applicatie draait is wat True configureert, tuned en actieve monitoring op toepast. Het dedicated securityteam van True is bekend met de veiligheidsrisico’s van WordPress en geeft advies waar mogelijke beveiligingsverbeteringen te behalen zijn.

WordPress optimalisatie

Hoge pieken en tuning

Het kan voorkomen dat je website duizenden gelijktijdige bezoekers krijgt. True helpt bij het selecteren & configureren van de juiste mix aan software die uit ervaring het beste samenwerken met het WordPress CMS en het gedrag van jouw bezoekers.

Populair en flexibel

WordPress is een erg populair blog-pakket. Het is geschreven in php en maakt gebruik van een MySQL database. De meest recente versie kun je terugvinden op https://wordpress.org/download/. WordPress vereist op dit moment: PHP versie 7.1 of nieuwer, MySQL 5.6 of nieuwer en bij Apache de mod_rewrite Apache module. Bij Nginx dient de config te worden voorbereid op rewrites.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is van origine zoekmachine vriendelijk. Daarmee bedoelen we dat WordPress beschikt over een groot aantal opties waarmee je de website kunt optimaliseren voor Google. Dit gebeurt aan de hand van verschillende plugins. Denk bijvoorbeeld aan de SEO plugin Yoast. Naast de voordelen die True hosting biedt zoals snellere laadtijden helpt Yoast bij het optimaliseren van de content op de pagina’s zelf.

WordPress Hosting

Voordelen WordPress:

  • Zeer populair en een grote hoeveelheid beschikbare plug-ins
  • Flexibel en gebruiksvriendelijk
  • WordPress.com maakt gebruik van PHP en MySQL

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees meer over WordPress

CMS - 16.08.2019

WordPress kondigde onlangs aan dat ze oudere versies automatisch en gedwongen willen updaten, zo lazen we op Emerce. WordPress wil daarmee het internet en het WordPress-ecosysteem veiliger maken. Admins hebben de mogelijkheid om auto-updates uit te zetten. Daarnaast komt WordPress met een implementatieplan. We zochten voor je uit hoe het nou precies zit.   Wat […]

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

CMS - 13.06.2017

Afgelopen week bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8, uit. Traditiegetrouw draagt ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, dit keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. In dit artikel de belangrijkste nieuwe features op een […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.