Apache Solr hosting

Apache Solr Logo

Mega snel data doorzoeken met enterprise search platform Apache Solr

Apache Solr is een opensource enterprise zoekplatform en wordt primair gebruikt om full-text te zoeken, real-time te indexen en dynamisch te clusteren. Maak gebruik van True’s kennis en expertise om Apache Solr efficient in te zetten.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Apache Solr die ervoor zorgen dat jouw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we jouw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Apache Solr hosting

Apache Solr is een opensource zoektechnologie die het mogelijk maakt om op een snelle en schaalbare manier door grote hoeveelheden data te zoeken. Deze technologie is vooral geschikt voor organisaties beschikken over veel content en die hoge eisen stellen aan de zoek- en filterfunctionaliteit van hun website. Ook biedt het uitkomst voor websites waarbij de standaard zoek en filterfuncties langzamer worden bij veel webverkeer. De belangrijkste features van Solr zijn: full-text search, hit highlighting, faceted search en real-time indexing.

Waar True je helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste web-omgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen om de beste prestaties uit jouw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Gebruik maken van een private cloud of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met jouw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen je een voorsprong geven op de concurrent. True kan helpen met het adopteren van een moderne deploy-strategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heb je er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in jouw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe je Python applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen een voorsprong geven op de concurrent.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Apache Solr hosting:

Stel in onderstaand formulier jouw vragen over Apache Solr hosting aan onze specialisten. Graag zo specifiek mogelijk jouw huidige situatie beschrijven. Denk aan hoeveel webservers er nu worden gebruikt en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  Apache Solr hosting door True:

  Apache Solr Logo
  • We helpen met het zo efficiënt mogelijk hosten van Apache Solr;
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid naar de Apache Solr webservers;
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit jouw Solr omgeving.

  Meer informatie over Apache Solr

  Zoek- en filter features

  Apache Solr biedt zoek- en filter opties waar standaard CMS-en niet over beschikken, zoals complexe filters die relaties leggen tussen verschillende filters of het doorzoeken van .doc of .pdf documenten.

  Performance

  Groeiende traffic en data zorgt voor langzame responstijden en een trage website. Door de zoekapplicatie te scheiden van de website wordt de webserver ontlast waardoor een snellere ervaring ontstaat voor de webbezoekers.

  Krachtige extensies

  Solr beschikt over optionele plug-ins voor het indexeren van rich content zoals PDF’s, Word documenten, taaldetectie, clustering van zoekresultaten en meer.

  Schaalbaar en foutbestendig

  Solr is gebouwd op het beproefde Apache Zookeeper en is eenvoudig op- en af te schalen. Solr komt out-of-the-box met replicatie, distributie, rebalancing en fouttolerantie.

  Veelgestelde vragen over Apache Solr

  Wat is Apache Solr?

  Apache Solr is een opensource technologie geschreven in Java om content op websites snel en op simpele wijze vindbaar te maken. Solr staat voor ‘Search on Lucene and Resine’ en zag in 2004 het licht. De technologie wordt vooral ingezet binnen websites die over veel data en content beschikken en biedt uitgebreide zoek en filter functionaliteiten.