Met Managed Hosting van True is je website, webshop of webapplicatie klaar voor de uitdaging van morgen.

Managed hosting: Jouw webapplicatie is je enige zorg

Optimalisatie van de technologiestack vertraagt de snelheid waarmee je team webdiensten kan laten presteren en doorontwikkelen. Versnel de groei door meer taken aan onze toegewijde systeem- en softwarespecialisten over te laten.

Managed Platform (Scope)

Veel organisaties laten verantwoordelijkheden die de ‘lijm’ tussen de webapplicatie en de infrastructuur moeten vormen in het midden liggen. Of laten de verantwoordelijkheid over aan webontwikkelaars, die de kennis van de volledige technologiestack ontberen of simpelweg te weinig tijd hebben om dit continu te optimaliseren. Daarom heeft True ruim 10 jaar geleden de verantwoordelijkheid voor dat grijze gebied genomen. Profiteer van onze doorontwikkelde systemen, kennis en kunde om jouw webprojecten naar het volgende niveau te tillen.

Applicatie

Of je nou standaard of op maat ontwikkelde webshopapplicaties, Content Management Systemen, webapplicaties of mobiele applicaties hebt. De karakteristieken van het applicatielandschap worden eerst uitvoerig besproken en geanalyseerd samen met je specialisten.

Software

Middleware

Alle middleware als caching-, webserver-, en e-mailsoftware wordt actief geconfigureerd en geoptimaliseerd.

Database

Er wordt gekeken naar de database opzet, de manier waarop queries zijn opgezet en de structuur van de rijen en tabellen. Databasesoftware optimalisatie levert veelal zeer hoge prestatiewinsten op.

Operating system

Het Operating Systeem draait onder de verantwoordelijkheid van True. Er wordt een actief update- en upgradebeleid gevoerd.

Managed hosting voor Nginx
Managed hosting voor MySQL
Managed hosting voor Apache
Managed hosting voor Internet Information Services
Managed hosting voor Percona
Managed hosting voor Varnish cache

Infrastructuur

Storage

Verschillende typen storage worden ingezet om de opslag en doorvoer van data te optimaliseren. Er wordt data weggeschreven naar externe locaties voor backupdoeleinden, actieve veelopgevraagde data wordt op de snelste schijven gezet en bestanden die door alle servers gedeeld moeten worden wordt op een ander storageplatform ondergebracht.

Hardware

True onderzoekt continu welke hardwaretypes en -configuraties het beste inzetbaar zijn. En onze belofte is dat we hier geen concessies in doen. Het volledige beheer en vernieuwing van hardware heb je uitbesteed.

Datacenter

Op datacenterniveau zijn stroom, koeling en beveiliging 24×7 operationeel. Meerdere datacenters zorgen ervoor dat er back-ups gemaakt kunnen worden en failover mogelijk zijn.

Managed Sys-Admin

Alles wat er nodig is om infrastructuur, systeem & software in de meest optimale conditie te houden. True voert proactief verbeteringen door en neemt zelfstandig initiatief als deze mogelijk zijn.

1. Design

Om de meest geschikte applicatie-infrastructuur vast te stellen werken we vanuit een helikopterview. True tekent een omgeving uit die jouw procedures en technologieën integreert.

2. Integratie

Tijdens de migratie worden alle benodigde configuraties aangepast en ingesteld. Eventuele discrepanties in de volledige sofwarestack worden aangestipt en besproken. Ook wordt bijvoorbeeld de web- en databaseserver getuned.

3. Trendanalyse

De prestaties en capaciteit worden continu door het True expertteam in de gaten gehouden. Door middel van regressieanalyses en het leggen van verbanden tussen waardes kunnen we veelal mogelijke incidenten voorkomen.

4. Onderzoek

De afwijkingen die ontdekt worden binnen de omgeving kunnen ergens op wijzen. True neemt de tijd om ongebruikelijke discrepanties te analyseren en te begrijpen.

5. Optimalisatie

Vanuit het totaaloverzicht worden optimalisaties binnen de volledige applicatie-infrastructuur proactief door onze specialisten doorgevoerd.

6. Evaluatie

Alle lopende trends binnen je omgeving worden bijgehouden in ons systeem. De opmerkelijkheden worden gecategoriseerd en periodiek centraal met alle specialisten besproken.

Managed Security

Dagelijks speurt het True securityteam naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Het dedicated securityteam kijkt proactief naar hoe het systeem én de software schoon blijven van invloeden van buitenaf.

1. Opzet

Bij ingebruikname van een hostingomgeving worden alle security-eisen en wensen geïnventariseerd. Onze opgebouwde best-practices worden doorgevoerd en de wensen van jouw specialisten hier additioneel aan toegevoegd.

2. Configuratie

True configureert de firewall, welke gebruikers er bij de omgeving mogen, de logs worden bijgehouden en het eigen security scansysteem wordt zodanig ingesteld dat alles tot aan de applicatie gemonitord kan worden op securityissues.

3. Scan

True scant op veelvoorkomende securityissues. Recent bekend geworden zwakheden in software en/of systemen worden onder de loep genomen. Honderden bronnen worden gecontroleerd op nieuwe risico’s.

4. Onderzoek

Mochten er onvolkomendheden ontstaan zijn dan is er een dedicated securityteam dat mogelijke issues diepgaand onderzoekt.

5. Rapportage

Securityissues worden niet alleen verholpen maar ook gerapporteerd en besproken met jouw specialisten.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.