Secure

Infrastructuur, netwerk en connectiviteit standaard goed beveiligd

24/7 monitoring op de infrastructuur en servers, diepgaand onderzoek bij incidenten, proactieve security-updates en periodieke evaluaties. Met security management bij True zijn data goed beveiligd en worden incidenten geminimaliseerd.

Security management voor webhosting en online werkplekken

De basisbeveiliging in orde

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

24/7 monitoring

Trends en incidenten in onze infrastructuur en serveromgevingen worden snel gesignaleerd en opgevolgd. Verdachte activiteiten worden tot de bodem uitgezocht om verdere risico’s te voorkomen.

Pro-actieve updates

Kleine wijzigingen zoals minor updates en security-patches op OS en middleware-niveau voeren we proactief door. Bij mogelijke risico’s nemen wij contact op om de juiste procedure te bespreken.

Dedicated team

Onze servers en infrastructuur worden beveiligd door de Netwerk & Securityafdeling. Zij zijn op de hoogte van de laatste bedreigingen en in staat om direct in te grijpen bij beveiligingsincidenten.

ISO gecertificeerde informatiebeveiliging

Veilige hosting en informatiebeveiliging

True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat we onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst.

Aanvullende security-diensten

Natuurlijk kunt u rekenen dat de beveiliging van onze infrastructuur in orde is. Maar wilt u net wat meer zekerheden voor uw web- of werkomgeving? Dan kunt u rekenen op onze aanvullende securityoplossingen.

Advanced Security Platform

Intrusion Detection, bescherming tegen Layer 3, 4 en 6 DDoS-aanvallen, Web Application Firewalls en IP-reputatiefiltering. Met ons advanced security platform is uw website, webshop of webapp extra beveiligd en houdt u kwaadwillenden buiten de deur.

Managed firewall

24/7 bewaakt, maandelijks onderhouden, automatische back-ups bij configuratie-wijzigingen en ingebouwde VPN-functionaliteit. Met onze managed firewalls wordt er een extra beschermmuur geplaatst in het netwerk. Zo blijven digitale dreigingen buiten de deur.

Mobile Device Management

Beschermen van data en apps per device, dataverwijdering op afstand, gecontroleerd updaten en extra beveiligingsmaatregelen zoals MicroVPN en 2FA. Met Mobile Device Management laat u medewerkers veilig en mobiel werken.

Encrypted filesharing

Encrypted bestanden versturen, veilige data-synchronisatie tussen devices en alleen toegang tot bestanden na geavanceerde authenticatie. Met ShareFile gaat u voor maximale encryptie en zijn alle bestanden veilig.

Endpoint protection

Anti-virus, anti-malware, intrusion prevention en websecurity op serverniveau en deviceniveau beschermd. Met endpoint protection is in één oogopslag te zien welke devices beschermd zijn. Geïntegreerde security voor de volledige IT-omgeving.

Security audit

Diepgaand onderzoek naar mogelijke beveiligingsrisico’s middels scans en real-life hacksimulaties. Met een security-audit krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van uw website en gebruikte applicaties en advies om ze aan te pakken.

Security audit

Diepgaand onderzoek naar mogelijke beveiligingsrisico’s middels scans en real-life hacksimulaties. Met een security-audit krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van uw website en gebruikte applicaties en advies om ze aan te pakken.

Security als randvoorwaarde

Het perfecte samenspel tussen webontwikkelaars, security-, netwerk- en systeem-specialisten is al jaren onze expertise. Ons team bestaat uit experts die de verantwoordelijkheid nemen over de complete webtechnologiestack. Van infrastructuur tot connectiviteit. Van middleware tot data. Voor managed IT-omgevingen die zijn ingericht om veiligheid, schaalbaarheid en compliance maximaal te borgen. Zo beschermen we de wereld tegen IT-monsters.

Managed Operations met security als randvoorwaarde
Security & compliance voor digitale organisaties - E-book

Download ons e-book over security

Praktische tips voor een goed securitybeleid en betere websecurity. Informatie over de privacywet en de meldplicht datalekken. Je leest het in ons e-book: “Security & compliance voor digitale organisaties”.

Onze nieuwste securityverhalen

Security - 28.06.2017

Dinsdag zijn diverse bedrijven in India, Rusland, Oekraïne, het Verenigd Koningrijk en Nederland getroffen door ransomware, die door beveilingsdeskundigen benoemd is tot Petya. Onder de geïnfecteerden meldden zich onder andere grote banken, tv-stations en scheepvaartbedrijven. Voor zover bekend zijn er geen klanten van True getroffen bij de aanval. Petya Petya is een nieuwe ransomware-variant op […]

Cloud - 27.05.2019

Onlangs zijn er nieuwe lekken gevonden in de Intel-processoren. De ontdekkingen werden vrijwel gelijktijdig geïdentificeerd door verschillende onderzoekers, waaronder door een onderzoeksteam van de Vrije Universiteit in Amsterdam (VUSec). We zijn bijna twee weken verder en inmiddels is er veel gebeurd en gecommuniceerd. In deze blogpost lees je een korte recap van de gebeurtenissen en […]

Security - 23.05.2018

Op donderdag 17 mei 2018 vond The Art of Hacking plaats, een exclusieve masterclass voor digital agency partners van True. In deze sessie namen onze in-house ethical hackers Eddie en Patrick de ruim 21 deelnemers mee in de wonderbaarlijke wereld van “black hat hacking”. Veelvoorkomende kwetsbaarheden passeerden de revue en er werd uitgebreid stilgestaan hoe […]

Neem contact op met onze securityspecialisten

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.