Magento hosting voor webshops

Je webshop krijgt meer bezoekers, producten en naamsbekendheid. Goed nieuws toch? Helaas gaat je succes gepaard met langere laadtijden, meer downtime en een slechtere vindbaarheid op Google als gevolg. Jouw Magento website kan namelijk de steeds groter wordende hoeveelheid online bezoekers niet aan. True biedt in dat geval een unieke oplossing voor webwinkels en eCommerce platformen. Met onze uitgebreide kennis, kunde en expertise omtrent Magento hosting voor een optimaal resultaat en altijd de snelle Magento webwinkel.

magento

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Magento hosting bij True

  • We richten infrastructuur, hardware en serversoftware in op maat.
  • We monitoren prestaties en capaciteit actief, 24/7.
  • We nemen zelfstandig initiatief om nieuwe technologieën door te voeren.
  • We zijn bekend met de meest voorkomende bottlenecks.
  • True communiceert en documenteert punten ter verbetering van prestaties en continuïteit voor jouw eCommerce platform.

Magento Webshop hosting

Magento hosting voor de webshopeigenaar

De inrichting en doorontwikkeling van een webshop is een samenspel tussen de gebruikte applicaties en de achterliggende infrastructuur. Hoe zorg je ervoor dat er een goede balans is tussen de kosten om de webshop goed te laten functioneren en de inkomsten die je ermee genereert?

Magento Laadtijd

Snellere laadtijd

Word je website trager naarmate je succes groter wordt? Een veelvoorkomend issue dat ten koste gaat van de conversie. True praat intensief met de webontwikkelaars en voert tweaks door.

Magento zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar in zoekmachines

De vindbaarheid van je webshop wordt beïnvloed door de snelheid van je website. True stelt hardware & software zodanig bij dat de snelheid, en daarmee de positie in de zoekmachines, verbetert.

Magento hosting Maatwerk

Extra aandacht bij veel bezoek

Wanneer de webshop tijdelijk een hoge piek heeft, kijkt True mee. De manier waarop je webshop beter presteert is niet altijd 1-2-3 aan te wijzen. Daarom kijkt True heel gericht naar de specifieke situatie en tweakt de prestaties.

Hosting voor de Magento developer

Hosting voor de Magento ontwikkelaar

Ontwikkelen met Magento is een specialisme. Het aantal regels code van Magento zelf is vele malen groter dan vergelijkbare pakketten. True helpt Magento ontwikkelaars het platform te verstevigen en te versnellen.

Hosting voor de Magento developer

De nieuwste technologie voor Magento

Technologie

Redis, Varnish en meer. Bij True onderzoeken en optimaliseren we de nieuwste software en nemen best-practices vanuit andere platformen mee in nieuwe Magento opleveringen.

Magento tools

Tools

Wat zijn de consequenties van bepaalde plug-ins op de prestaties? Welke extra tooling kunnen we samen inzetten? True zit dicht op de ontwikkelaars en kan expertise bij een bepaald project betrekken om integratie te verbeteren.

Kennis van Magento bottlenecks

Expertise en kennis

Bij een uitverkoop of extreem hoge bezoekersaantallen kijkt True mee op het platform om direct prestaties te verhogen. Met de ervaring van vele Magentoprojecten kunnen we veelal het uiterste uit het platform halen.

Populariteit Magento

Magento is het populairste e-commerce contentmanagementsysteem dat er momenteel is. Uit cijfers van oktober 2011 komt naar voren dat 21% van de webwinkels uit de ‘top 1 miljoen best bezochte websites’ Magento als software gebruikt. En het gebruik van Magento is sinds 2011 alleen nog maar toegenomen. De populariteit is onder andere terug te zien in een aantal grote namen dat gebruikmaakt of heeft gemaakt van het e-commercepakket Magento. Aansprekende namen uit Nederland zijn KLM en Zalando en namen uit het buitenland zijn Nespresso, Adidas en K-Swiss.

Magento e-commerce

Magento is een opensource e-commercesysteem waarmee de meest simpele tot aan de meest uitgebreide webshops kunnen worden ontwikkeld. In Nederland en in de rest van de wereld is Magento het snelst groeiende e-commercesysteem. Voornaamste reden voor haar populariteit is het gebruikersgemak, flexibiliteit en uitbreidbaarheid.

Historie Magento

In 2007 is een start gemaakt met de ontwikkeling van het opensource e-commercesysteem Magento. Het bedrijf dat zich bezighield met de ontwikkeling van Magento was Varien, opgericht door Roy Rubin. Op 31 augustus 2007 is de eerste officiële, publieke versie van Magento verschenen. Binnen 1½ jaar was de e-commercesoftware al meer dan 1 miljoen keer gedownload. In 2009 is Magento Enterprise Edition verschenen, een betaalde versie van Magento die met name wordt gebruikt door grote bedrijven en websites. In juni 2011 is Magento overgenomen door eBay.

Magento E-Commerce Hosting

Webwinkel voordelen met Magento:

  • Magento is een open source eCommerce platform. Er worden continu nieuwe extensies gemaakt en ontwikkelingen doorgevoerd.
  • Snel groeiend systeem en community.
  • SEO vriendelijk geoptimaliseerd, specifiek voor webwinkels.
  • Flexibel, optimaal gebruiksgemak en voldoende ruimte voor uitbreidingen.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit je organisatie met Webspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Meer over Magento en e-commerce

CMS - 28.03.2017

Waar de term webshop valt, wordt al snel Magento als oplossing genoemd. Maar sinds enige tijd is er ook een alternatief platform voor e-commerce: Craft Commerce. Zeker nu de ondersteuning op Magento 1 gaandeweg afloopt, oriënteren bedrijven zich op de mogelijkheden van nieuwe systemen. De overstap op Magento 2 is immers niet naadloos of kosteloos. […]

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

Cloud - 15.01.2019

23 en 24 januari 2019 is het zover. Dan vindt voor de 13e keer een van de grootste e-commerce events van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar belooft de e-commercebeurs veel goeds met inspirerende sprekers, exposanten en actuele trends & ontwikkelingen. Deze 11 e-commerce trends verwacht ik tegen te komen op de beurs.  1. Security & privacy Een groot gedeelte van 2018 […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.