Haal meer prestaties uit uw webomgeving

True is expert in het optimaliseren van software en middleware. Op basis van de doelstellingen van uw business en de eigenschappen van uw webomgeving helpt True u met de keuze en inzet van de beste software. Daarna neemt True zorgen uit handen.

True is expert in het optimaliseren van software en middleware.

Webservers

Hosting voor NGINX webservers

NGINX is een snelle webserver voor hoogwaardige prestaties, dat primair bekend staat om haar geavanceerde architectuur en schaalbaarheid. De experts van True zorgen ervoor dat u het maximale uit NGINX kunt halen, waardoor uw website/-shop/-applicatie grotere hoeveelheden verkeer aankan.

Apache web server

Apache is een van ’s werelds meest populaire open source webserver, De applicatie staat bekend om haar flexibiliteit en snelheid, waarbij het door de meeste applicaties, out-of-the-box wordt ondersteund. True zorgt ervoor dat uw Apache webserver stabiel blijft.

Windows IIS

Flexibel en goed te beheren webserver gebaseerd op Microsoft-technologie. De experts van True regelen de serverconfiguraties van IIS in zodat uw webomgeving optimaal presteert en slim te beheren valt.

Databases

MySQL

Open source systeem voor het beheren van databases. Door de uitgebreide webkennis van True kennen we alle ins-en-outs van MySQL en hebben we platforms ontwikkeld op basis van onze ervaringen. Zo kunnen we efficiënt schakelen.

Percona hosting

De prestaties van een webomgeving zijn sterk afhankelijk van de database-performance. Percona software verbetert die performance, effectiviteit en efficiënties. True configureert, en managed deze software voor u.

Oracle logo

Software voor het beheren van complexe en grote databases. True werkt nauw samen met technische Oracle-specialisten zodat we een solide basis kunnen ontwikkelen voor uw website/-shop/-applicatie.

Microsoft SQL

Een relationeel systeem voor het beheren van databases, gebaseerd op de SQL-standaard. True heeft experts in dienst met uitgebreid kennis over Microsoft SQL server.

MongoDB is een in C++ geschreven, document-georiënteerde, opensource database. De database kan daarmee eenvoudig gedistribueerd worden. True verfijnt dit proces met haar kennis en expertise van deze applicatie, door MongoDB voor uw platform te optimaliseren.

PostgreSQL

Databasesoftware voor het beheren van databases van specifieke bedrijfsapplicaties. PostgreSQL wordt met name gebruikt voor het beheren van databases. True heeft hier ruimschoots ervaring mee.

MariaDB is een relationeel databasemanagementsysteem dat wordt geschreven in C++ en Perl. Onze True experts kennen deze applicatie door en door en kunnen deze voor uw platform optimaliseren.

Frameworks

Laravel

Lichtgewicht PHP-framework voor het snel realiseren van complexe webapplicaties. True zorgt ervoor dat uw Laravel-project optimaal presteert.

Ruby on Rails

Ruby on Rails streeft naar eenvoud en maakt het mogelijk om praktische applicaties te ontwikkelen met minder code en configuraties. Maak gebruik van onze kennis om dit opensource-applicatieframework efficient in te zetten.

Django

Django is een op Python gebaseerd framework, geschikt voor het snel ontwikkelen van hoog kwalitatieve webapplicaties. True heeft ervaring met het inrichten en afstemmen van webapplicaties die op het Django-framework zijn gebouwd. Onze specialisten halen de maximale prestaties uit het framework.

Microsoft NET

Met dit applicatieframework kunnen applicaties en bibliotheken naadloos samenwerken in verschillende programmeertalen. True kan met haar kennis en expertise .NET inzetten voor uw webplatform.

CodeIgniter

Een krachtig PHP-framework, gemaakt voor developers die simpele en elegante toolkit willen gebruiken om webapplicaties te maken. True heeft de kennis en ervaring op webapplicaties gebouwd met het Codeigniter-framework naar een maximaal niveau te tillen.

Dot-Net-Core-hosting-door-True

.Net Core is de open source en cross platform opvolger van het .Net framework en voornamelijk ontwikkeld door Microsoft. True beschikt over techneuten die zowel ervaring hebben met opensource als met het Microsoft.

Symfony

Een hoogpresterend PHP-framework, dát is Symfony. Met de jarenlange ervaring en kennis die True heeft opgedaan over Symfony, stemmen wij webapplicaties naadloos af op onze hostingomgevingen. True configureert het framework zodat uw webapplicatie snel en technische vlekkeloos draait.

Coding

Perl is een programmeertaal die veel gebruikt wordt voor shell-scripts en het automatiseren van taken in het systeembeheer. Bij True hebben we de kennis om deze programmeertaal goed in te zetten voor uw applicatie.

Softwareplatform Node.js kan door ontwikkelaars gebruikt worden om applicaties te ontwikkelen en te draaien. Deze applicaties (die geschreven worden in javascript), worden niet uitgevoerd door de webbrowser. Maak gebruik van de kennis en expertise van True om Node.js te optimaliseren voor uw website.

Programmeertaal Python kan gebruikt worden om taken uit te voeren in een besturingssysteem en webapplicaties te ontwikkelen. True helpt u bij het gebruik van deze code in combinatie met uw webapplicatie.

Hypertext Proprocessor (PHP) is een scripttaal die gebruikt wordt om dynamische en interactieve webpagina’s te maken. True techneuten zijn experts op het gebied van deze taal en kunnen u op allerlei manieren helpen.

Microsoft ASP.NET

Met ASP.NET kunt u webserver pagina’s aanmaken die een dynamisch karakter hebben. Niet zozeer animaties, maar juist websites die varierende data en content laten zien op basis van gebruikersacties. True helpt u met het optimaliseren hiervan.

Go is een programmeertaal ontwikkeld door Google en kan worden gecompileerd voor Linux, OS X, Windows en FreeBSD. True techneuten kennen deze taal door en door.

Apache Tomcat is een opensource webcontainer die de communicatie tussen JSP-pagina’s en webservers verzorgt. Bij True kennen we alle ins-en-outs van Apache Tomcat en bieden wij deze ervaring en kennis aan.

Ruby

Ruby is een dynamisch, object-georiënteerde programmeertaal bedoeld voor het ontwikkelen van geavanceerde webprojecten. Samen kijken we naar de beste mogelijke serveropstellingen om uw Ruby-webapplicatie maximaal te ondersteunen en hoog te laten presteren.

De programmeertaal Java is platform-onafhankelijk en is grotendeels gebaseerd op C++. True weet deze taal effectief in te zetten voor uw webapplicatie, webshop of website.

Overig

Varnish Cache hosting

Varnish is een reverse proxy (ook wel web accelerator genoemd) en versnelt de laadtijd van je website, terwijl de druk op de server wordt verlaagd. Profiteer van onze rijke ervaring, en best-practices om met Varnish de juiste content uit de cache te kunnen aanbieden.

Redis is een caching tool waarmee je cache data van je website kan wegschrijven naar een externe locatie. Zo hoeft de website niet continu alles opnieuw te laden en/of te berekenen. Met True zorgt voor een optimaal gebruik van Redis voor uw webplatform.

Memcached is een caching applicatie die vaak wordt gebruikt om dynamische websites sneller te laden. Benieuwd naar het gebruik van Memcached? Neem dan contact op met onze experts.

Gebruik Elasticsearch om data sneller te vinden. Het is ontwikkeld in Java en is open source. True helpt u bij de implementatie en optimalisatie voor uw website/-shop/-applicatie.

Apache Solr is een open source zoekplatform en wordt primair gebruikt om full-text te zoeken, real-time te indexen en dynamisch te clusteren. Maak gebruik van True’s kennis en expertise om Apache Solr efficient in te zetten.

OpenJDK is een opensourceimplementatie van Java. True is gespecialiseerd in het gebruik van OpenJDK. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

HaProxy

HAProxy wordt gebruikt voor het beschikbaar stellen van high-availability load balancers en proxy servers. True gebruikt HAProxy om de ballast van uw eindgebruikers in uw webapplicatie optimaal te verdelen/af te stemmen.

Keepalived is routing software geschreven in C. Het doel ervan: het aanbieden van simpele en robuuste faciliteiten voor loadbalancing. True kent Keepalived door en door. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

RabbitMQ is open source software voor het verzenden en ontvangen van berichten tussen systemen. True kent deze software door en door; maak gebruik van onze kennis en expertise.

Ansible is een open source automatisering-engine, waarmee u applicaties en systemen eenvoudiger kunt deployen. True engineers voelen zich thuis met Ansible. Neem direct contact met ons op.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw organisatie met een geïntegreerde webomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.