Ruby hosting

Ruby hosting

De beste prestaties met Ruby hosting van True

Ruby is een dynamisch, object-georiënteerde programmeertaal bedoeld voor het ontwikkelen van geavanceerde webprojecten. Samen kijken we naar de beste mogelijke serveropstellingen om uw Ruby-webapplicatie maximaal te ondersteunen en hoog te laten presteren.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Ruby die ervoor zorgen dat uw project optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De beste samenstelling voor Ruby hosting

De specialisten van True hebben veel ervaring in het hosten van Ruby projecten. Zo hebben zij een best-practice configuratie ontwikkeld die er voor zorgt dat uw Ruby platform optimaal presteert. We zorgen er ook voor dat de juiste caching technieken geïmplementeerd worden. Door de ervaring die True heeft met Ruby kunnen we uw webproject ook prima in een geclusterde omgeving hosten voor hoge beschikbaarheid en prestaties.

Waar True u mee helpt

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw Ruby applicatie wordt de hostingoplossing zo efficient mogelijk ingericht. Daardoor hebben uw developers meer tijd om zich te focussen op het verder ontwikkelen van uw applicatie. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne Deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw Ruby applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True ondersteunt u bij het implementeren van deze werkwijze.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Vraag een advies op maat aan voor Ruby hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Ruby hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Ruby hosting door True:

  Ruby hosting
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw Ruby project te waarborgen;
  • De engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw Ruby hosting omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw Ruby project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Ruby cluster hostingomgeving.

  Meer info over Ruby

  Open-source

  Ruby is een open-source programmeertaal geschreven in C en wordt ondersteund door platforms zoals Unix, Linux, Mac en Windows. Ruby heeft dezelfde functies als andere scripttalen zoals Perl en Python.

  Gemakkelijk te onderhouden

  Met zijn duidelijke syntaxis is Ruby gemakkelijk om te leren en te schrijven. Applicaties geschreven in Ruby zijn gemakkelijk te onderhouden en zeer schaalbaar.

  Ruby on Rails

  Het Ruby on Rails framework is geschreven in Ruby. Ruby on Rails wordt doorgaans gebruikt voor server-side scripting en het bouwen van webapplicaties.

  Zeer flexibel

  Ruby wordt gezien als een flexibele taal, omdat het developers in staat stelt om onderdelen ervan vrijelijk te wijzigen. Essentiële onderdelen van Ruby kunnen worden verwijderd of opnieuw gedefinieerd. Ruby probeert de ontwikkelaar niet te beperken.

  Veelgestelde vragen over Ruby

  Wat is het verschil tussen Ruby en Ruby ?

  • Ruby staat bekend als programmeertaal voor algemene doeleinden, terwijl Ruby voornamelijk wordt gebruikt om databasegestuurde webapps te ontwikkelen.
  • Ruby wordt beschouwd als een programmeertaal, terwijl Ruby on Rails een MVC-framework gebruikt.
  • Ruby apps kunnen lokaal op devices geïnstalleerd worden, terwijl Ruby on Rails apps alleen via een webserver werken.
  • Met Ruby is het lastig om webapps met functies te schrijven. Met Ruby on rails een stuk eenvoudiger om een ​​webapplicatie te maken en deze te onderhouden.
  • Ruby wordt vaak gebruikt op statische websites, terwijl Ruby on Rails niet wordt aanbevolen bij het maken van statische websites.

  Ruby beginners tutorial

  Onderstaande video geeft uitleg over hoe je een applicatie kunt bouwen in Ruby.

  Ruby hosting