Unc Inc

Digitale producten voor merken met een missie

Wij zijn toekomstbouwers

Wij geloven dat mensen met creativiteit en technologie de wereld kunnen verbeteren. Daarom willen wij de pioniers de middelen geven om die toekomst een realiteit te maken.

Samen met onze partners en hun gebruikers bedenken, ontwerpen en bouwen we producten die zakelijke doelstellingen koppelen aan positieve impact. Platformen, apps, websites, alles wat we maken moet mooi, functioneel en toekomstbestendig zijn. Ons beste werk is dan ook voor de doelen waar we in geloven.

Dit doen we door onze opdrachtgevers te laten kijken door de ogen van hun gebruikers. Zo krijgen we zicht op hun gedeelde waarden, de basis van elke duurzame relatie. Van daaruit ontwikkelen we producten die een organisatie nodig heeft en mensen willen gebruiken.

Toch we zijn geen tovenaars, elke succesvolle toepassing is namelijk het resultaat van continue verbetering. Want of het nou een design sprint is, scrum of een workshop, onze agile aanpak benut voortschrijdend inzicht en technologische ontwikkelingen zonder momentum te verliezen. Een paar iteraties verder heb je iets anders dan je had bedacht maar beter dan je had durven dromen.

logo Unc Inc
Floris de-Langen van Unc-Inc

‘Verandering is onze enige constante.’

Floris de Langen - Unc Inc

Specialismes:

Persona & User Journey Mapping, Usability Research, Design Sprints, User Experience Design, Visual Design, Front- en Back-end Development, iOS & Android App Development, MVP & Prototyping, Content strategy, Photography & Video production

Cases van Unc Inc

UX en front-end design voor energieleverancier Vandebron

Onvermoeibaar werkt Vandebron aan hun missie: 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Met een volwassen merkidentiteit en nieuwe website willen ze de energietransitie verder versnellen.

website en platform voor het Tropenmuseum

Het Tropenmuseum inspireert mensen tot een open blik en vergroot daarmee hun verbondenheid. Met modern design en schitterend beeldmateriaal ondersteunt nu ook hun website deze missie.

Website voor startup Brenger

Brenger koppelt jouw transportverzoek aan onbenutte ruimte in bestelbussen. Een goed idee maar hoe krijg je zo’n project van de grond zonder geld of technische kennis?

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

Development - 06.08.2019

Toen Laravel 6 werd uitgebracht, vroegen we aan Robert Verboon en Ruud Schaaphuizen van de Dutch Laravel Foundation wat Laravel uniek maakt en waarom dit framework geschikt is voor complexe webapplicaties. Dat interview lees je hieronder. Bekijk ook onze Managed Laravel hosting dienst Wat is Laravel? “Laravel is een relatief jong code-framework binnen de PHP-wereld”, […]

Cloud - 14.02.2020

Het leveren en stabiel houden van moderne webapplicaties is steeds vaker een samenspel tussen ontwikkelaars en systeemspecialisten. Om efficiëntie in dit proces te behalen worden continu nieuwe invalshoeken bedacht, want wie efficiënt is heeft een streepje voor op de concurrent. Grote techbedrijven als Google, Facebook en Amazon nemen het voortouw en bedenken zelfs compleet nieuwe […]

Managed hosting - 16.12.2019

Tools vervangen handwerk Configuratiemanagement: niet het meest sexy onderwerp binnen de IT-wereld. Toch is het van essentieel belang. Er valt namelijk veel te winnen bij een gestroomlijnd en geautomatiseerd proces voor configuraties, vertelt Erwin Bleeker, VP Solutions bij True. Tools als Ansible, Chef, Puppet en CFEngine helpen met het sneller, efficiënter en foutlezer leveren van […]

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.