Unc Inc

Digitale producten voor merken met een missie

Wij zijn toekomstbouwers

Wij geloven dat mensen met creativiteit en technologie de wereld kunnen verbeteren. Daarom willen wij de pioniers de middelen geven om die toekomst een realiteit te maken.

Samen met onze partners en hun gebruikers bedenken, ontwerpen en bouwen we producten die zakelijke doelstellingen koppelen aan positieve impact. Platformen, apps, websites, alles wat we maken moet mooi, functioneel en toekomstbestendig zijn. Ons beste werk is dan ook voor de doelen waar we in geloven.

Dit doen we door onze opdrachtgevers te laten kijken door de ogen van hun gebruikers. Zo krijgen we zicht op hun gedeelde waarden, de basis van elke duurzame relatie. Van daaruit ontwikkelen we producten die een organisatie nodig heeft en mensen willen gebruiken.

Toch zijn we geen tovenaars, elke succesvolle toepassing is namelijk het resultaat van continue verbetering. Want of het nou een design sprint is, scrum of een workshop, onze agile aanpak benut voortschrijdend inzicht en technologische ontwikkelingen zonder momentum te verliezen. Een paar iteraties verder heb je iets anders dan je had bedacht maar beter dan je had durven dromen.

logo Unc Inc

Specialismes:

Persona & User Journey Mapping, Usability Research, Design Sprints, User Experience Design, Visual Design, Front- en Back-end Development, iOS & Android App Development, MVP & Prototyping, Content strategy, Photography & Video production

Cases van Unc Inc

UX en front-end design voor energieleverancier Vandebron

Onvermoeibaar werkt Vandebron aan hun missie: 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Met een volwassen merkidentiteit en nieuwe website willen ze de energietransitie verder versnellen.

website en platform voor het Tropenmuseum

Het Tropenmuseum inspireert mensen tot een open blik en vergroot daarmee hun verbondenheid. Met modern design en schitterend beeldmateriaal ondersteunt nu ook hun website deze missie.

Website voor startup Brenger

Brenger koppelt jouw transportverzoek aan onbenutte ruimte in bestelbussen. Een goed idee maar hoe krijg je zo’n project van de grond zonder geld of technische kennis?

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.