SWIS

“Een website moet het gewoon doen. Altijd en overal”

Digital agency SWIS
Digital agency SWIS

Klanten eisen tegenwoordig de hoogst mogelijke beschikbaarheid

SWIS is een digitaal bureau uit Leiden. Ze maken websites en zijn ook inzetbaar voor het bedenken van een online strategie. De hosting van hun klanten hebben ze uitbesteed. Björn Brala: “True heeft ons veel werk uit handen genomen”.

Technical Director Björn Brala: “De reden dat klanten bij SWIS moeten zijn, is dat we 20 jaar ervaring hebben. We weten inmiddels wel wat niet en wat wel werkt. We hebben een speciale band met de overheid. We spreken hun taal goed. Ik denk dat we dat wat beter doen dan onze collega’s. De opdrachtgever verwacht van ons dat we kritisch zijn. Dat we met het bedrijf meedenken en het concept dat ze hebben vaak platslaan tot een succesvol webconcept.”

In eerste instantie deed SWIS de hosting voor hun klanten helemaal zelf. “Hosting was in het begin eens in de zoveel tijd een nieuwe server kopen en die ophangen. Het was heel erg adhoc. Als er een probleem was, gingen we dat probleem oplossen tot het volgende probleem zich aandiende.”

“True kwam met een oplossing voor een redundant webhostingplatform. Dat hadden ze al op papier gezet voordat wij daarom hadden gevraagd. Alles gericht op een stabiel en schaalbaar platform. We hebben geen roottoegang. Via een ticket vragen we simpelweg een hostingaccount aan voor een klant. Dat wordt dan geregeld. True heeft ons ontzettend veel uit handen genomen. We doen helemaal niets zelf op ons eigen platform.”

“Klanten eisen tegenwoordig de hoogst mogelijke beschikbaarheid. De rol van de hostingprovider is daarbij heel erg belangrijk. Die zorgt er uiteindelijk voor dat die website zo goed mogelijk beschikbaar is. True helpt ons door een extreme betrouwbaarheid. Dat straalt op ons af. Klanten vragen dat ook van ons. Een website moet het gewoon doen. Altijd en overal”, benadrukt Björn Brala.

Cases van SWIS

Naturalis business case swis

Van concept naar – award winning – MVP in 7 weken.

HMC business case swis

SWIS is trots op de beste interactieve ziekenhuis website van Nederland.

Swis businesscase gemeente amsterdam

Koningsdag & de Canal Parade op de kaart met Mappi.

Specialismes

 • Conceptontwikkeling
 • Huisstijlontwikkeling
 • Webdevelopment
 • Webdesign, Appdesign
 • Webapplicaties
 • Online Community
 • Mobile apps
 • Maatwerk
 • Laravel
 • Drupal 8
 • Digitale Transformatie

Schaal je webprojecten maximaal

Het is ondoenlijk om als digital agency ook specialist te zijn op het gebied van hosting, server- en softwaretechnieken. Voorkom dat je developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word partner van True!

webbureau hosting
webbureau hosting small

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.