Yard Internet

Yard Internet helpt u digitaal te innoveren

Yard Internet bedenkt en bouwt digitale oplossingen voor maatschappelijke organisaties

Yard Internet helpt al bijna twintig jaar maatschappelijke organisaties digitaal te innoveren. Dit doen we met slim design en goed werkende technologie. We zijn een online partner die inspireert de volgende stap te maken. Van websites en apps tot uitgebreide online platformen.

Van oudsher is Yard gericht op instellingen, bedrijven en stichtingen in de zorg, maar tegenwoordig is ons spectrum veel breder dan dat. Wij weten hoe je als organisatie je online moet positioneren en wat er voor nodig om dat te bereiken. Dat doen we onder vier labels.

Yard Digital

We bedenken en bouwen sites en apps voorzien van de nieuwste technieken en contentmanagementsystemen. We hebben grote kennis van WordPress en React Native, om maar twee technologieën te noemen. Via uitgebreid UX-onderzoek zorgen we er bovendien voor dat een website ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Yard Community

Wij geloven in het online samenbrengen van professionals. Door kennis en informatie online te delen, stimuleren we dialoog, samenwerking en innovatie. Via onze eigen online communies helpen we verenigingen, kennisinstituten en zorginstellingen digitaal te transformeren.

Yard Zorgsites

Wij ontwikkelen patiëntgerichte websites voor gezondheidscentra of praktijken. Voor een laag bedrag per maand krijgt de zorgondernemer een complete site met modern design en eigen look-and-feel, ondersteuning en patiëntgerichte modules, zoals inschrijfformulieren en medische informatie.

Yvent

Congres, workshop of ander evenement? Met Yvent bouw je in no-time een speciaal platform. Deelnemers kunnen zich inschrijven (en eventueel een ticket afrekenen) en online het gesprek aangaan voor én na het event.

logo Yard Internet
Matrin Donk van Yard Internet

‘Yard Internet wil maatschappelijke organisaties inspireren een nieuwe digitale stap te maken’

Martin Donk

Specialismes:

Wordpress, React Native, online platformen, app-ontwikkeling, (web-)applicaties, UX-onderzoek, maatschappelijke organisaties, contentmarketing, online groei.

Cases van Yard Internet

Mulitsite oplossing voor School en Veiligheid

Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Voorbeelden zijn Schoolenveiligheid.nl en Gayandschool.nl. Beide websites worden beheerd via één multisite omgeving. In de toekomst kunnen nieuwe websites daardoor eenvoudig opgezet worden.

Portal voor NL Actief

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. De diploma’s van NL Actief worden gezien als dé standaard voor fitnessinstructeurs en bewegingsdeskundigen binnen sport- en bewegingscentra in Nederland. Wij digitaliseerden een deel van hun activiteiten.

Website voor Eerstelijns Centrum Tiel

Eerstelijns centrum Tiel bedient zo’n 40.000 patiënten in de omgeving van Tiel (Gelderland) en omvat onder meer 15 huisartsenpraktijken, 4 apotheken en 2 fysiopraktijken. Met Yard Zorgsites hebben die stuk voor stuk eigen sites, maar wel met één klantgericht zorgportaal.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, CarePay, Twill, True en LaunchAI […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Hosting - 11.06.2019

Wie met containers en Kubernetes aan de slag gaat moet zich ineens een heel andere manier van denken eigen maken. Jan-Paul van Burgsteden, één van de oprichters van True, legt dat in een aantal duidelijke voorbeelden uit. Dit artikel verscheen eerder op Computerworld.nl Het grote voordeel van containers is dat het werken ermee een heel […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.