Containerorkestratie door True

Managed Kubernetes-as-a-Service

Steeds meer ontwikkelteams gebruiken containers en willen starten met Kubernetes. Met Managed Kubernetes van True krijgt u hulp in het ontwerp, de implementatie en het beheer van uw Kubernetes-clusters. Inclusief diepgaande 24×7 support en uitgebreide servicelevels.

Managed hosting voor Kubernetes
Managed hosting voor Kubernetes

Volledig managed

Kubernetes is geweldig, maar allesbehalve eenvoudig. Organisaties die de stap wagen lopen al snel tegen verschillende complexiteiten aan, zoals het inrichten en beheren van infrastructuur, storage, load balancing en andere netwerkcomponenten.

Met Managed Kubernetes neemt True de volledige verantwoordelijkheid over het inrichten, managen en 24/7 beschikbaar houden van uw containerplatform. Met onze SLA’s krijgt u garanties over uptime, performance en proactieve monitoring.

Custom Container
templates

True is hard bezig veilige containertemplates te ontwikkelen voor populaire frameworks zoals Laravel en CMS’en als WordPress. Dit scheelt uw developers veel uitzoekwerk. Deze feature is momenteel intern in beta.

On-boardingstraject &
adoptietrainingen

Uw developers kunnen snel aan de slag dankzij het True onboardings- en trainingsprogramma. Binnen no-time weten zij alles over containertechnologie.

Multi-
cloud

Containers zijn zeer portable. Binnen True hosten we uw containers op het Highlander platform én op Microsoft Azure. Zo blijven uw internationale groeiambities future proof.

Dedicated
solution architect

Uw legacy-app moderniseren met microservices? Of juist nieuwe webdiensten hosten op meerdere cloudomgevingen? Een Solutions Architect staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Uitgebreide
support

True kent uw clusteromgeving van binnen en van buiten. Hierdoor kan True snel troubleshooten. Problemen worden tijdig gesignaleerd, volledig doorgelicht en op de meest efficiënte manier opgelost.

Download gratis ons e-book voor Kubernetes beginners

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Managed Kubernetes hosting platform

Iets voor uw organisatie?

Ontvang nu een offerte! Stel al uw vragen aan onze Solutions Architects. Zij geven u het beste advies voor uw containerapplicatie.

Voordelen voor uw business:

  • Managed Kubernetes: volledig binnen Nederlandse grenzen
  • Ontwikkelaars houden zich bezig met hun core-business: ontwikkelen
  • Digitale diensten zijn sneller op te leveren
  • Beveiliging, beschikbaarheid en prestaties is volledig managed

Voordelen voor techies:

  • Proactieve monitoring op elk component van uw cluster
  • SLA’s voor garanties qua performance, uptime, wijzigingen en verbeteringen
  • Assistentie in het realiseren van CI / CD pipelines
Kubernetes Program Lead Daniel de Groot

“Sneller applicaties en diensten ontwikkelen, dat is waarom u Kubernetes wilt inzetten”

DANIEL DE GROOT - PROGRAM LEAD KUBERNETES, TRUE

True managed uw clusters in de cloud van uw voorkeur:
Containers in de Microsoft Azure cloud
Kubernetes in de AWS cloud
Container orchestratie in Google Cloud

Lees onze cloud-native verhalen

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, CarePay, Twill, True en LaunchAI […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Hosting - 11.06.2019

Wie met containers en Kubernetes aan de slag gaat moet zich ineens een heel andere manier van denken eigen maken. Jan-Paul van Burgsteden, één van de oprichters van True, legt dat in een aantal duidelijke voorbeelden uit. Dit artikel verscheen eerder op Computerworld.nl Het grote voordeel van containers is dat het werken ermee een heel […]

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze Managed Services

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.