Security Management

Infrastructuur, netwerk en connectiviteit standaard goed beveiligd

Security management is van cruciaal belang voor digitale organisaties. Cyber en online dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren. Secure hosting, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

Security management voor webhosting en online werkplekken
ISO gecertificeerde informatiebeveiliging

Security management: hosting en informatiebeveiliging

True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat we onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst.

Onze security management diensten

Advanced
Security Platform

Intrusion Detection, bescherming tegen Layer 3, 4 en 6 DDoS-aanvallen, Web Application Firewalls en IP-reputatiefiltering. Uw online dienst extra goed beveiligd.

Firewall
& VPN

Een managed firewall inclusief ingebouwde site-to-site VPN. Hoogbeschikbaar, veilig en uiterst schaalbaar. Security-engineers van True regelen fijnmazig de toegang in, zorgen voor optimale prestaties en maximale continuĂŻteit.

Encrypted
filesharing

Encrypted bestanden versturen, veilige data-synchronisatie tussen devices en alleen toegang tot bestanden na geavanceerde authenticatie.

Endpoint
protection

Anti-virus, anti-malware, intrusion prevention en websecurity op serverniveau en deviceniveau beschermd.

Security audit

Diepgaand onderzoek naar mogelijke beveiligingsrisico’s middels scans en real-life hacksimulaties. Met een security-audit krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van uw website en gebruikte applicaties en advies om ze aan te pakken.

Security audit

Diepgaand onderzoek naar mogelijke beveiligingsrisico’s middels scans en real-life hacksimulaties. Met een security-audit krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van uw website en gebruikte applicaties en advies om ze aan te pakken.

Security & compliance voor digitale organisaties - E-book

Download ons e-book over security

Praktische tips voor een goed securitybeleid en betere websecurity. Informatie over de privacywet en de meldplicht datalekken. Je leest het in ons e-book: “Security & compliance voor digitale organisaties”.

Security & compliance voor digitale organisaties - E-book

Download ons e-book over security

Praktische tips voor een goed securitybeleid en betere secure hosting. Informatie over de privacywet en de meldplicht datalekken. Je leest het in ons e-book: “Security & compliance voor digitale organisaties”.

video over het advanced security platform

Uitgebreide online security

Maak kennis met het Advanced Security Platform van True. Het platform biedt uitgebreide bescherming voor je webapplicatie. Het platform detecteert en mitigeert DDoS-aanvallen en beschermt met de Web Application Firewall tegen veelvoorkomende hackaanvallen zoals cross-site scripting en SQL-injecties.

Onze nieuwste verhalen over security management

Security - 27.05.2019

Onlangs zijn er nieuwe lekken gevonden in de Intel-processoren. De ontdekkingen werden vrijwel gelijktijdig geĂŻdentificeerd door verschillende onderzoekers, waaronder door een onderzoeksteam van de Vrije Universiteit in Amsterdam (VUSec). We zijn bijna twee weken verder en inmiddels is er veel gebeurd en gecommuniceerd. In deze blogpost lees je een korte recap van de gebeurtenissen en […]

Security - 23.05.2018

Op donderdag 17 mei 2018 vond The Art of Hacking plaats, een exclusieve masterclass voor digital agency partners van True. In deze sessie namen onze in-house ethical hackers Eddie en Patrick de ruim 21 deelnemers mee in de wonderbaarlijke wereld van “black hat hacking”. Veelvoorkomende kwetsbaarheden passeerden de revue en er werd uitgebreid stilgestaan hoe […]

Evenement gesloten

Event - 26.09.2019

Webinar - 26.09.2019 Verbeter je online security Leer hoe het Advanced Security Platform van True jouw applicatie op de beste manier beveiligt tegen invloeden van buitenaf. Kijk het webinar hier terug Webinar: Verbeter je online security Het up-to-date houden van de beveiliging van je website, -shop of -app wordt steeds belangrijker, zo niet prioriteit nummer [...]