True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community
True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community
Home / Blog & Nieuws / News / True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community
True, managed hosting en cloud specialist, sluit zich aan bij Dutch Cloud Community (DCC). Met deze samenwerking bundelt True de krachten met de branchevereniging en andere aangesloten partners om de sector te versterken en innovatie te versnellen.

Chris Baars, Chief Commercial Officer bij True, is verheugd over de samenwerking: “Op dit moment speelt er veel in de markt van cloud services waar een branche-organisatie het verschil kan maken. Niet alleen voor haar partners, maar voor alle cloud native organisaties in Nederland. We kijken ernaar uit om vanuit onze 24+ jaar ervaring in de hostingwereld mee te denken en vooral ook onze kennis te delen.”

Actief in communities zijn is niet nieuw voor True. True is van oudsher actief in bijvoorbeeld communities over open source, linux, cloud native en Kubernetes. “Aansluiting bij Dutch Cloud Community is voor ons dan ook een logische stap”, zegt Baars. “Het zijn deze communities die de meeste impact hebben op het werkplezier van collega’s, op versnelling van organisaties en groei van digitale dienstverlening.”

Edwin Kennedy, Managing Director van Dutch Cloud Community ziet ook de toegevoegde waarde van de samenwerking: “We heten True welkom als nieuw lid en kijken uit naar een goede samenwerking. True is een bekende partij in de wereld van internet en digitaal. We zijn dan ook verheugd een dergelijk vooraanstaande en innovatieve partij te mogen begroeten in ons netwerk. We zien veel waarde in het uitwisselen van kennis en ervaring waarbij True, en haar medewerkers, nu al deelneemt aan activiteiten.”

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: News