Nieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhosting

Nieuw bij True
Nieuw bij True
Home / Blog & Nieuws / News / Nieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhosting

True vult het portfolio regelmatig aan met nieuwe producten en diensten. Zo zijn de workspaces geüpgraded naar nieuwere versies bij een aantal omgevingen en is de User Provisioning functionaliteit verbeterd. Daarnaast biedt True nu ook hosted VoIP aan, kunnen we uw WiFi points beheren met de nieuwe dienst managed WiFi, en is het back-up platform verbeterd.

Upgrade van de workspace

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om de workspace zowel aan de achterkant dan wel de voorkant te verbeteren. De backend infrastructuur maakt nu gebruik van een Flexcast Management Architecture (FMA). Deze nieuwe architectuur maakt het mogelijk om sneller, eenvoudiger en meer servers aan te koppelen. Door gebruik te maken van nieuwe Citrix Provisioning Services (PVS) kunnen we dynamisch servercapaciteit schalen. Ook de gebruikersprofielen worden via een nieuwe Profile Manager geladen wat voor de gebruikers resulteert tot snellere logintijden van minder dan een minuut.

Met deze nieuwe backend architectuur zijn we ook gelijk voorbereid voor het koppelen en uitrollen van Microsoft Windows 2016 Servers.

Aan de voorkant maken we gebruik van een verbeterde HDX-technologie. HDX Thinwire zorgt een betere gebruikerservaring terwijl de CPU en netwerkbandbreedte minder belast worden. Met HDX 3D Pro zijn we instaat om gebruikers van hoog grafische applicaties ook een sterk verbeterde gebruikerservaring te bieden.

User provisioning

Ook de User Provisioning functionaliteit heeft een upgrade gekregen. Zowel aan de voor- als achterkant zijn wijzigingen doorgevoerd die de algehele gebruikerservaring van de tool verbeteren. Aan de voorkant is er gewerkt aan de User Interface. Zo heeft navigatie in de managementtool nu een nettere weergave en is deze vlotter in gebruik.

Aan de back-end zijn wijzigingen doorgevoerd die het User Provisioning proces versnellen. Denk aan aparte queue’s waarmee verzoeken sneller verwerkt worden of extra scripts die het aanmaken, wijzigen of verwijderen van gebruikers sneller verwerken. De Admin kan daardoor sneller te werk gaan, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.

Hosted VoIP

True levert sinds kort ‘hosted VoIP’ via het VoIP-platform van Pascom. Hosted VoIP heeft een aantal voordelen. Zo is een eigen belcentrale niet meer nodig, zijn de belkosten lager, is de omgeving schaalbaar bij organisatorische wijzigingen en is de omgeving te integreren met andere technologieën zoals e-mail, sms, chat (online communicatie), video-conferencing en mobiele telefoons.

Managed WiFi

Toegang tot de digitale werkomgeving is in hoge mate afhankelijk van de internetverbinding. Met Managed WiFi worden toegangspunten beheerd en kunt u zelf aanpassingen in het interne netwerk laten doorvoeren. De kans dat er ongewenste activiteiten plaatsvinden op uw netwerk worden door goed beheer van het WiFi netwerk tot een minimum beperkt.

Back-up platform

True heeft een vernieuwd back-up platform opgezet op basis van VEEAM-technologie. Met deze techniek is het mogelijk om een virtueel systeem te herstellen naar het tijdstip van een back-up.

De back-ups van het VEEAM-platform worden opgeslagen op verschillende disks. Dat betekent dat er altijd een recente kopie is van systemen of bestanden. VEEAM draait daarnaast op virtuele systemen, waardoor een back-up sneller te herstellen is dan de back-up methode die eerder werd toegepast. Op dit moment werkt het back-up platform uitsluitend op virtuele systemen, en zal straks ook werken voor fysieke apparaten.

Naast het VEEAM-back-up platform wordt er ook gebruik gemaakt van Volume Shadow Services (VSS). Dit is een functionaliteit waarbij twee keer per dag een back-up kopie wordt gemaakt van de staat van bestanden. Hierdoor kan een eindgebruiker zelf bestanden terugzetten tot het tijdstip naar keuze.

Bent u geïnteresseerd in een van deze nieuwe diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u een klant? Neem contact op met uw accountmanager.

Whitepaper: Identity & Access Management

Kunt u binnen enkele minuten ervoor zorgen dat een medewerker up-and-running is? Heeft uw organisatie voldoende controle over wie inlogt in de applicaties? Identity & Access Management helpt u verder.

 • Sneller medewerkers up-and-running
 • Een veilige digitale werkplek
 • Real-time inzicht van alle gebruikersrechten
Whitepaper over Identity & Access Management
True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Terug

Offerte

Nieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhostingNieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhosting
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Nieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhostingNieuw: workspace upgrade, User Provisioning verbeteringen, hosted VoIP, managed WiFi, back-up platform, webhosting
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.