CSP partner Microsoft

Al het goede van Microsoft applicaties, geïntegreerd met uw business applicaties uit de cloud. Door onze status als CSP partner Microsoft hebben wij de mogelijkheid het volledige Microsoft applicatie landschap aan te bieden uit onze eigen private cloud. Hiermee is True in staat om software van Microsoft, zoals Office 365 en Skype for Business te combineren met onze digitale werkplek oplossingen. True is in deze situatie contractpartner en verzorgt implementatie, beheer en support van de Microsoft software. U ontvangt van True een maandelijkse of jaarlijkse factuur, overzichtelijk in combinatie met andere afgenomen diensten.

Door het CSP programma is True in staat om de hoogste kwaliteit van controle, security en continuïteit van dienstverlening te bieden waarbij private, en publieke cloudplatformen als Azure met elkaar zijn geïntegreerd.

csp partner microsoft programma

Voordelen van CSP voor uw organisatie

 • Mogelijkheid om Microsoft software binnen uw processen te plaatsen zoals u dat wilt
 • Altijd de laatste versie van Microsoft applicaties uit de cloud
 • Betaal alleen de licenties die u daadwerkelijk hebt gebruikt
 • Mogelijkheid om Microsoft applicaties on premise te draaien
 • Flexibiliteit: maandelijks op en afschalen
 • Vereenvoudigde licentie administratie via True
 • True helpdesk beschikbaar
 • Een aanspreekpunt voor support, beheer en administratie

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over CSP vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Logo van Pink Elephant

Vertel ons uw uitdaging…


  Optimaal Microsoft licenties inzetten

  True streeft naar een zo optimaal mogelijk klimaat voor het inzetten van softwarelicenties. Dit doen wij door het aangaan van strategische partnerships met softwareleveranciers en het deelnemen aan relevante programma’s die mogelijkheden bieden tot optimalisaties van licentievormen en structuren.

  Heeft u een ICT business case, wilt u Microsoft software vanuit de cloud gaan gebruiken of heeft u vragen over CSP partner Microsoft? Onze professionals helpen u graag om inzichtelijk te maken hoe uw organisatie mensen, processen en ICT optimaal op elkaar af kunnen laten stemmen. Neem direct contact met ons op via 020 58 22 933 of laat een bericht achter.

  Recente blogitems