Windows 10

De beste Windows-ervaring tot nu toe

Windows 10 is ontworpen om altijd up-to-date te blijven en biedt regelmatig nieuwe features en bijgewerkte beveiligingsfunctionaliteit, zonder extra kosten.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over Windows 10 vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

De beste beveiliging

Windows 10 beschikt standaard over uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals een firewall waardoor u beschermd bent tegen virussen zoals malware.

Altijd en overal

Werk op desktop, laptop en telefoon in dezelfde documenten en applicaties. Altijd en overal werken dankzij een naadloze gebruikerservaring.

Aangepast aan uw wensen

Volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen en eisen. Windows 10 is zeer gemakkelijk en flexibel te gebruiken. Zo krijgt u meer gedaan in dezelfde tijd.

Windows 10 ondersteuning door True

True is een van de meest flexibele partners van Microsoft in Nederland. Onze Windows-support engineers zijn up-to-date over de nieuwste diensten en producten van Microsoft. Zij zijn bedreven in het inrichten en beheren van Windows omgevingen.

Wilt u gebruikmaken van Windows 10 in combinatie met een Windows Virtual Desktop? Of wenst u gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Azure? Door de ruime ervaring die True heeft met het hosten van Microsoft platforms kunnen we uw omgeving in ieder gewenst cloudmodel onderbrengen.

Waar True u mee helpt

Single Sign-on

Met Single-Sign-On (SSO) hoeven medewerkers sléchts één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. Te integreren met het hele Microsoft-landschap.

Single point of contact

Onze servicedesk is de Single Point of Contact (SPoC) voor uw medewerkers. Uw medewerkers kunnen bij ons terecht voor vragen, incidenten en wijzigingen.

Disaster Recovery

Door back-ups en Bitlocker wordt verlies van data beperkt. Wanneer de continuïteit in gevaar komt helpt True met het beschermen van de data.

Veilig volgens wet- en regelgeving

True is compliant met branchespecifieke wet- en regelgeving zoals ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II rapporten. Informatiebeveiliging is in orde.

voorkant whitepaper zero-trust endoint

Download whitepaper over Zero Trust

Het wordt steeds complexer om security-incidenten te detecteren en daarmee te voorkomen. Daarom hanteren steeds meer bedrijven een Zero Trust-strategie. In onze whitepaper duiken we in op Zero Trust en welke software-oplossingen daarvoor zijn in te zetten.

Vraag direct een offerte aan

Stel in onderstaand formulier uw vragen over een Windows 10 werkplek. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk uw huidige applicatielandschap, aantal gebruikers, locatie van uw systemen (on premise of al in de cloud) en het aantal apparaten.

Waarom Windows 10 door True:

Windows 10 beheerd door True
  • True is een van de grootste Microsoft-partners in de Benelux;
  • True heeft een Nederlandssprekende servicedesk voor alle vragen;
  • True geeft inzichten in alle licenties die u bij Microsoft afneemt op één heldere factuur;
  • True helpt naast techniek ook met gebruikerstrainingen via onze partner Broad Horizon;
  • True heeft jarenlange ervaring in het beheer van Microsoft diensten en complexe koppelingen.

Achtergrondinformatie over Windows 10.

Allerlaatste versie van Office

Windows 10 wordt ook wel de laatste Windows ooit genoemd. Het is de eerste versie waar continu nieuwe features en updates voor worden uitgebracht.

Beheer via Azure

Met Azure Active Directory kunt u op veilige manieren
toegang geven aan apps en data. De tool werkt zowel met lokale applicaties en informatie en in de cloud.

Gebruiksklaar in enkele klikken

Maak een nieuw device klaar voor zakelijk gebruik, inclusief beveiliging, rechten en management via de cloud. Het is mogelijk met Windows Autopilot.

Devices veilig en up-to-date

Wat uw beleid ook is: BYOD, CYOD of COPE – met Microsoft Intune creëert u de mogelijkheid om bedrijfsdata en persoonlijke data te scheiden.

Windows Virtual Desktop

Met de ingebouwde Windows Virtual Desktop feature in Windows 10 krijgen gebruikers de beste virtual desktop ervaring.

Gratis upgrade vanaf Windows 7

Met een geldige Windows 7 licentie is het mogelijk een gratis upgrade uit te voeren naar Windows 10. Handig, want Windows 7 wordt niet meer ondersteund.

Veelgestelde vragen Windows 10

Wat is Windows as a Service?

Het Windows 10-besturingssysteem introduceert een nieuwe manier om de software te bouwen, implementeren en onderhouden: Windows as a service. In plaats van om de drie tot vijf jaar een nieuwe versie van Windows uit te brengen, zoals voorheen werd gedaan, zal Microsoft Windows 10 voortdurend updaten. De updates zijn op twee manieren gecategoriseerd: feature-updates en quality-updates.

Feature-updates vinden ongeveer twee maal per jaar plaats, gepland voor maart en september. Ze bevatten nieuwe functionaliteiten voor het besturingssysteem (OS).

Quality-updates zijn updates die minstens één keer per maand uitkomen en beveiligingspatches en andere fixes bevatten om de continuïteit en betrouwbaarheid van het besturingssysteem te bewaken.

Waarom upgraden naar Windows 10?

Sinds 14 januari 2020 levert Microsoft geen support meer op Windows 7. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates meer gedaan worden. Het is wel mogelijk tegen betaling security updates te krijgen. Windows 10 biedt standaard uitgebreide en doorlopende bescherming, zoals Windows Defender Antivirus, Firewall en meer.

Zie ook ons artikel over het einde van de ondersteuning op Windows 7.

Mogelijkheden binnen Windows 10

Onderstaande videoreeks legt goed uit welke mogelijkheden beschikbaar zijn in Windows 10.

Windows 10 promo