Installatie

Een standaard installatie is nog ver van een afgestemde omgeving. True past alle configuraties in overleg toe om uw hosting omgeving volledig startklaar te krijgen.

Veiligheid

Er liggen vele gevaren op de loer. True staat voor optimale integriteit van uw data en het bewaken van service interrupties.

Monitoring

Gezond houden van systemen betekent routine in het uitsluiten van risico’s. Actief bijhouden van mogelijke afwijkingen. Daar zijn we 24×7 op ingericht.

Optimalisatie

Kritische applicaties snel en gegarandeerd afleveren bij de eindgebruiker is cruciaal voor elke moderne organisatie. Daar helpen we u graag bij.

Management

True verzorgt alle disciplines om uw omgeving te laten presteren. Hardware en software integratie. Altijd afgestemd op het gedrag van uw applicatie.

Schalen

True houdt standard rekening met uw succes. Tijdens het ontwerp, de implementatie en ontwikkeling. Zodat u niet tegen een plafond aanloopt als u wat harder gaat.

Support

Onze mentaliteit voelt u terug in de dagelijkse support. Meer dan 80% van onze mensen is toegewijd aan dit proces. Dienstverlening staat hoog in het vaandel.