Scalable & Agility

Snel inspelen op veranderingen vraagt om maximale doorvoersnelheid van IT

Slim opschalen in het digitale tijdperk vraagt om maximale doorvoersnelheid en wendbaarheid van IT. De specialisten van True signaleren trends vroegtijdig, zodat systemen en bedrijfsapplicaties altijd van de nieuwste versie voorzien zijn. Zo wordt schaalbaarheid geen keuze, maar een garantie.

Scalable hosting oplossingen

Hulp bij versnelling in het digitale tijdperk

Digitale omgevingen moeten snel in kunnen spelen op veranderingen. Versnellen, opschalen en vernieuwen is essentieel voor succes in het digitale tijdperk. True ondersteunt hierin.

Scalable oplossingen: Versnellen in het digitale tijdperk

Actieve
monitoring

De specialisten van True houden proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Op eigen initiatief wordt gekeken waar eventuele updates of patches nodig zijn om de omgeving vloeiend te houden.

Proactief
management

Niet alleen houden onze specialisten de omgeving in de gaten, we handelen ook proactief. Door onze constante drive naar slimme verbeteringen, zien we snel waar de knelpunten plaatsvinden en haken we daar op passende wijze op in.

Trendanalyses

Trends worden nauw in de gaten gehouden zodat er snel op ingespeeld kan worden. Uitgebreide analyses dienen als een vertrekpunt voor verbeterslagen. Met uitgebreide rapportages is te zien waar knelpunten zitten, zodat actie snel kan volgen.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor scalable hosting van True:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over scalable hosting oplossingen aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Scalable hosting door True:

  • Vanaf dag een in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw platform te waarborgen;
  • De experts van True monitoren continu de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw platform en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Altijd een scalable oplossing. Bij succes schaalt u probleemloos door naar een geoptimaliseerde cluster hostingomgeving.
  • True is onderdeel van Broad Horizon, strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche.

  Load
  balancing

  Onze loadbalancers zijn voor maximale efficientie en gericht op schaalbaarheid. Binnenkomend verkeer wordt over de webomgeving op de meest slimme manier verdeeld, zodat er optimale verdeling ontstaat en we de continuïteit van data en applicaties kunnen waarborgen.

  Serverclusters

  Serverclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden. Zo ontworpen zodat u nooit tegen een plafond aanloopt. Door te werken met vaste bouwblokken bieden we de garanties voor maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor onze clusters zich aan kunnen passen aan iedere denkbare situatie.

  Capaciteits-
  management

  Onze experts monitoren digitale omgevingen proactief op capaciteit. Indien capaciteitsplafonds bijna worden bereikt, wordt er snel geschakeld met uw experts zodat de continuïteit van de omgeving gewaarborgd wordt.

  Reporting

  Met onze uitgebreide rapportages worden de prestaties van uw webomgeving inzichtelijk gemaakt. In deze rapportages is gericht te zien waar de uitdagingen zitten. Onze experts adviseren vroegtijdig en proactief om eventuele knelpunten te voorkomen zodat de omgeving in altijd up-and-running blijft.

  Upgrade
  management

  Systemen zijn onderhevig aan veranderingen. Onze upgrade management dienstverlening zorgt ervoor dat uw bedrijfs- of webapplicaties, systemen en middleware altijd geüpdatet zijn. Experts nemen de complexiteit uit handen en voeren nauwkeurig wijzigingen door.

  Up- en downscale
  management

  Flexibel up- en downscalen is bij True snel te realiseren. Voor werkomgevingen maken wij gebruik van Identity & Accesmanagement tooling waarbij u licenties, devices en gebruikers van de werkomgeving eenvoudig aan en uit kunt vinken. Onze webomgevingen zijn gestandaardiseerd waar mogelijk, en configuraties op maat waar nodig. Nieuwe capaciteit is snel toe te voegen of te verwijderen.

  Terug

  Advies

  AgilityAgility
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   AgilityAgility
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.