Citrix Workspace

Over deze subcategorie

Citrix Workspace wordt ook wel de ‘intelligent workspace’ genoemd, omdat er veel functies in zitten die relevant werk naar boven brengen. Het is een van de nieuwste innovaties van Citrix, en bij True houden we van innovaties.

Daarom vind je in deze rubriek alle ontwikkelingen die met de Citrix Workspace te maken hebben. We vertellen je over het uiterlijk en de werking van deze digitale werkplek, maar ook over onderliggende technologieën en samenwerkingen tussen Citrix (Workspace) en Microsoft (365) – want die twee liggen elkaar goed.

De Microsoft 365 rubriek is een subcategorie van de Workspace rubriek.

Citrix Workspace:

Modern werken op elk apparaat

Alles voor de werknemer van nu. SaaS-, mobiele en virtuele apps en data vanuit één intelligente, digitale werkplek. Op ieder apparaat.

Citrix Workspace

Meest recente Citrix-artikelen

15.07.2020

Een van de langste strategische partnerships binnen de IT-wereld is verder verstevigd. Microsoft en Citrix verklaarden onlangs in een persbericht dat zij nog vaker en dieper samen zullen werken. Er komt onder andere een gezamenlijke roadmap. Aanleiding voor de verdere samenwerking is met name te danken aan de versnelling die COVID-19 bracht. Citrix en Microsoft […]

Citrix en Microsoft partnership