Chris Baars versterkt het directieteam van True

Chris Baars CCO True
Chris Baars CCO True
Home / Blog & Nieuws / News / Chris Baars versterkt het directieteam van True
Per maart 2024 versterkt Chris Baars het directieteam van True in de functie van Chief Commercial Officer. Daarbij richt hij zich op het versterken van True als strategisch partner van cloud native Nederland. Ook focust hij op de samenwerking met bedrijven binnen The Digital Neighborhood waar True onderdeel van is.

Oplossingen leveren waar de klant succesvoller door wordt

Baars versterkt True in de functie van Chief Commercial Officer. Hij wil eraan bijdragen dat klanten van True succesvol zijn omdát ze bij True klant zijn. “Met die toegevoegde waarde kan True zich onderscheiden in de hosting en cloud wereld. Het is een behoorlijke stap voorwaarts, met de nadruk op meer consultancy en oplossingen verkopen dan kant-en-klare servers”, zegt Baars. “Het zit in onze kernwaarden dat we niet alleen onszelf maar ook onze klanten uitdagen. Waarom stelt een klant een vraag? Wat is de echte uitdaging die erachter zit? Dan kom je bij een ander antwoord dan dat je oorspronkelijk op de vraag zou hebben geantwoord.”

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond heeft Baars voor zowel grote corporates zoals KPN als start-ups en scale-ups in de IT-branche gewerkt. Na een uitstap als algemeen directeur bij een bedrijf gericht op duurzaamheid miste hij de technologische kant en de complexiteit die bij technische oplossingen, zoals die van True, komt kijken. Baars: “Dit soort oplossingen is geen standaard transactie, geen standaard-antwoord op een vraag. Het gaat om de problemen die je voor je klant oplost. Zorgen dat je een oplossing levert waardoor je klant succesvoller wordt.”

Een True Match

Voor Baars is de match van hem en True duidelijk: werken aan schalen en versnellen van een bedrijf waar gave mensen werken. “True heeft als managed hosting provider en strategisch partner de potentie om een nog grotere speler in de markt van hosting en cloud infrastructuur te worden”, zegt Baars. “Mijn overstap naar True is grotendeels bepaald door deze potentie en de mensen die bij True werken.”

Een strategisch partner die in jouw schoenen heeft gestaan

“Met onze samenwerking en propositie met zusterorganisatie Fullstaq vergroten we de markt voor True. Om daarin te groeien, kunnen we de expertise en ervaring van Chris goed gebruiken. Hij brengt een jarenlange ervaring mee van het segment van de klanten van True”, zegt Marilou van Doorn, CEO van True. “Omdat Chris (commercieel) directeur van onder andere scale-ups is geweest, weet hij waar onze klanten tegenaan lopen. Wat belangrijk voor hen is. Waar hun uitdagingen liggen. Daardoor weet hij een technologische oplossing te vinden voor de business problemen van ons klantsegment.”

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: News