True behaalt ISO 27001:2005 certificaat

True host ISO 27001 sinds 2005
True host ISO 27001 sinds 2005
Home / Blog & Nieuws / News / True behaalt ISO 27001:2005 certificaat

Managed hostingprovider True is door Lloyd’s Register Quality Assurance gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging en beloond met het ISO 27001:2005 certificaat. Het verkrijgen van dit ISO certificaat geeft aan dat True voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om de beveiliging van informatie.

True behaalde drie jaar terug al het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement. True is vanaf heden één van de weinige hosting providers in Nederland die gecertificeerd zijn voor zowel de 27001 als de 9001 norm. Uit de Mazars Hosting Survey 2011, in opdracht van de Dutch Hosting Providers Association (DHPA), bleek dat meer dan de helft (53 procent) van de hostingbedrijven over geen enkele vorm van certificering beschikken.

In tegenstelling tot het certificeren van alleen het datacenter zijn ook alle systemen die worden ingezet om hostingomgevingen op alle onderdelen te beheren volledig betrokken in de toepassing van de norm. De ISO 27001 normering heeft betrekking op het opzetten, implementeren en beheren van internetfaciliteiten en de certificering geeft aan dat True voldoet aan de hoogste normen voor wat betreft de installatie en beheer van de hostingomgevingen van haar klanten.

Jan-Paul van Burgsteden, COO bij True:
“Bij True houden we niet van concessies. We zullen altijd proberen voor de beste oplossing voor onze klanten te gaan. Dit geldt voor wat we inkopen, de keuze van de in te zetten technieken maar ook voor de dienstverlening die we willen bieden. Ongeëvenaarde technische oplossingen gecombineerd met de beste dienstverlening; dat is waar True voor staat.” …“Deze certificering heeft betrekking op de gehele True organisatie, dat wil zeggen voor alle toepasselijkheden die er mogelijk zijn. Voor onze klanten is het daarom extra prettig, omdat ze eenvoudig kunnen aantonen aan hun relaties dat de zaken die ze bij ons uitbesteed hebben voldoen aan de zwaarste normen”, aldus Jan-Paul van Burgsteden. “En omdat True het managementsysteem volledig geïmplementeerd heeft in de dagelijkse gang van zaken en periodiek toetst, kunnen klanten en leveranciers de beste kwaliteit van ons blijven verwachten”.

Wim Veenstra, Security & Quality Manager bij True:
“Wij gaan als hostingprovider ver als het gaat om het beheren van een hostingomgeving. Onze klanten leggen dan ook veel van hun ICT-organisatie in onze handen. Het ISO 27001 managementsysteem garandeert dat de informatie van True, onze klanten, en die van haar klantenbestand in sterke mate beschermd wordt. We zullen als hostingprovider onze rol hierin zeer serieus blijven nemen en iedere mogelijkheid die ertoe kan leiden dat we een betere waarborging naar onze klanten en leveranciers kunnen bieden, doorvoeren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Bas van der Vliet
Categorie: News
Terug

Offerte

True behaalt ISO 27001:2005 certificaatTrue behaalt ISO 27001:2005 certificaat
Terug

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.