Microsoft Exchange 2013: klaar voor de toekomst

Microsoft Exchange hosting cloud True
Microsoft Exchange hosting cloud True
Home / Blog & Nieuws / Microsoft Exchange 2013: klaar voor de toekomst

E-mails die altijd en overal beschikbaar zijn, een geoptimaliseerde webinterface en een verbeterde gebruikerservaring. Het nieuwe Exchange 2013 platform biedt voor alles een oplossing. Dat is tevens de belangrijkste reden om naar dit platform over te stappen. Zo krijgt u toegang tot een robuust mailplatform dat klaar is voor de toekomst.

Een uitstekende user-experience

“Het primaire doel van het ontwerp was eenvoud in schaalbaarheid, gebruik van hardware, en foutisolatie“, aldus Microsoft bij release. In de praktijk betekent dit dat de nieuwe Exchange server sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker is dan zijn voorganger. Dat was ook wel nodig gezien de snelle hardware-ontwikkelingen van de laatste jaren. Daarom zijn de prestaties van het nieuwe Exchange platform aanzienlijk een stuk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Met 95% wel te verstaan. Tel daar een ongelimiteerde mailboxgrootte bij op en een verbeterde compatibiliteit met mobile devices, en u krijgt een systeem dat een ideale oplossing biedt voor uw organisatie.

Een heel praktisch voorbeeld is de nieuwe Smart Search technologie. Deze biedt een betere zoekfunctionaliteit dan voorheen en analyseert uw oude zoekopdrachten. Daarnaast integreert de technologie vele malen beter met Microsoft producten als Sharepoint en Lync. Met de data loss prevention (DLP) technologie heeft uw organisatie controle over gevoelige informatie dat mogelijk bij niet-geautoriseerde collega’s terecht komt. Combineer dat allemaal met een nieuwe look en u heeft een systeem dat een uitstekende user-experience biedt.

De voordelen van Microsoft Exchange 2013

  1. Het nieuwe platform is 95% sneller dan de vorige versie
  2. Uw maildata wordt redundant opgeslagen in twee gescheiden datacentra en is daarmee nog beter beveiligd
  3. Een betere integratie met overige Microsoft producten
  4. Een verbeterde gebruikerservaring
  5. Een logische stap

De overstap naar Exchange 2013 is volgens Erik van Laar, Directeur True workspace, niet meer dan logisch: “Het past namelijk in het continue proces waarbij dienstverlening voor onze klanten verbeterd wordt.” Moeten gebruikers zelf nog stappen ondernemen? Erik: “Nee. Om een zo goed mogelijke dienstverlening aan te bieden, nemen we te zijner tijd persoonlijk contact op met al onze relaties”.

Meer weten over True workspace en haar dienstverlening m.b.t. Exchange 2013? Of wellicht wilt u de effectiviteit van de online werkplek met eigen ogen zien? Neem direct contact met ons op.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News