Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?

Website van het Jaar
Website van het Jaar
Home / Blog & Nieuws / News / Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?

Bijna 1 miljoen stemmen op Website van het Jaar

Op donderdag 27 november vindt voor de 14e keer de uitreiking van de Website van het Jaar plaats. Hiervoor zijn bijna 1 miljoen (!) stemmen uitgebracht en internet is duidelijk massaal geïntegreerd in ons dagelijkse leven, maar gek genoeg krijgt dit nog weinig media-aandacht. In vergelijking: voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing zijn onlangs 750.000 stemmen uitgebracht.

Wat zijn de succesfactoren van een goede website volgens de eindgebruiker?

Om te peilen wat de succesfactoren van een goede website zijn volgens willekeurige websitegebruikers, ging hostingprovider True – voorafgaand aan de verkiezing – de straat op om te vragen wat voor gebruikers de doorslag geeft. Zijn dit dezelfde 4 onderdelen waarop bij de verkiezing is gekozen: ontwerp, inhoud, navigatie en aanbevelingsintentie? Of dragen de passanten andere factoren aan waardoor een website in hun ogen geslaagd is? De spontane reacties vind je in deze video:

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren volgens de websiteproducenten?

Daar zijn we ook benieuwd naar. Op de avond van de Website van het Jaar awardshow is True aanwezig om de mening van website ‘producenten’ te peilen, waarbij we uitgevers en website-eigenaren dezelfde vraag zullen stellen als de gebruikers “Wat zijn volgens jou de succesfactoren waaraan een website moet voldoen om de beste Website te worden?” Het antwoord hierop vind je de dag na de uitreiking, 28 november, op True YouTube.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Terug

Advies

Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?Wat vindt het publiek belangrijk aan een website?
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.