E-commerce business challenge

Elke milliseconde telt voor uw e-commerce-omgeving of online marketplace

Heeft u een e-commerce business challenge? Het verbeteren van de laadsnelheid van een webshop, online marktplaats of e-commerce platform is essentieel om online verkoop te verhogen. True is expert in het hosten van hoogpresterende e-commerce-omgevingen en marketplaces die veel vragen van de onderliggende infrastructuur.

e-commerce business challenge mobiele webshop applicatie

Sneller laden

Traag ladende websites zijn slecht voor de conversie van uw webshop. True zorgt ervoor dat uw hostingomgeving en webshop naadloos op elkaar zijn afgestemd. Alles voor de beste prestaties.

Beter vindbaar in zoekmachines

Snelheid is een belangrijke factor om uw e-commerce omgeving hoog te laten scoren in de zoekmachines. True stelt hardware en software zodanig in dat de snelheid verbetert.

Extra aandacht bij veel bezoek

Hoog piekverkeer tijdens een campagne? Geen probleem. True besteedt extra aandacht bij onverwachtse situaties. Zo kan uw online campagne moeiteloos presteren.

Volledige integratie van uw e-commerce applicaties

True adviseert en ondersteunt ontwikkelteams om e-commerce applicaties zo efficiënt mogelijk met de infrastructuur te integreren. Door continue optimalisatie van infrastructuur, software & e-commerce applicaties wordt de snelheid van webwinkels verbeterd en de laadtijd omlaag gebracht. Hiermee kunt u uw e-commerce business challenge behalen.

True heeft ruime ervaring met de grootste e-commerceplatformen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw omgeving te halen.

Tussentijds de laadtijd optimaliseren

Uw e-commerce-platform wordt geanalyseerd met de ontwikkelaars. Op basis van trends voert True continu verbeteringen door om de laadtijd te optimaliseren.

Inspelen op acties & actualiteit

Gezamelijk houden we een agenda van sales-acties bij. Tijdens acties houden specialisten van True alles nauwlettend in de gaten en staan we in direct contact met uw specialisten.

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op prestatie of capaciteit. Het hosting platform groeit altijd mee met het succes.

Optimale security

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijven van invloeden van buitenaf.

e-commerce business challenge

E-commerce-platformen gehost door True

Prijsvrij wordt gehost door True
Dekbed Discounter wordt gehost door True
Vakantieveilingen wordt gehost door True
Mijnwebwinkel wordt gehost door True
Futurumshop wordt gehost door True

Boost de conversiekracht van uw e-commerce-platform!

Na uitgebreide analyses van uw applicatielandschap en uw e-commerce business challenge ontwikkelen onze architecten een infrastructuur die veerkrachtig is en het risico op uitval minimaliseert. Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen.

Onze managed services voor uw e-commerce business challenge

Managed Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

Compliance

True is uw partner als het gaat om compliancy binnen de ICT-omgevingen die we neerzetten. True helpt niet vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk.

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.