Verslim je IT met een digitale werkplek van True

Een moderne digitale werkplek op basis van Office365, Azure, private cloud, Identity & Access Management of Windows 10 & Citrix.

Canvas workspace

Een intuïtieve digitale werkplek voor je browser. We zorgen dat alle business apps klaar zijn voor gebruik, geven je de tools voor regie van gebruikersrechten én stellen onze servicedesk beschikbaar voor 24/7 eindgebruikerssupport.

Hosted workspace

Een gepersonaliseerde hosted digitale werkplek op basis van Windows 10 en Citrix. Maximale aandacht voor support, slimme Identity & Access Management tools en een applicatie-infrastructuur die op maat wordt ingericht.

Wereldwijd online samenwerken

True is leverancier van de digitale werkplekken en private cloudomgevingen bij de Johan Cruyff Foundation. Daardoor hebben medewerkers van de Johan Cruyff Foundation overal en altijd toegang op ieder device tot de juiste data en applicaties. Met de digitale werkplek van True kan de Johan Cruyff Foundation overal samenwerken en werken aan groei: wereldwijd de jeugd vooruit brengen door beweging.

Vraag nu een demo aan!

Vraag een demo aan voor onze digitale werkplek, ga voor de beste support, een gebruiksvriendelijke user interface en een geoptimaliseerd applicatielandschap.

De digitale werkplek van True voor uw medewerkers:

 • een IT-servicedesk die 24/7 paraat staat;
 • altijd en overal werken op ieder device;
 • snel aan de slag met relevante businessapps & data;
 • modern: een Windows 10 look-and-feel of browser-based;
 • browser-based: werken vanuit je browser;

De digitale werkplek voor de IT-afdeling:

 • volledig op maat samengesteld;
 • bedrijfsapplicaties veilig gehost in een managed cloudomgeving;
 • mogelijkheden om SaaS-applicaties te koppelen;
 • regietools voor provisioning Identity & Access management;
 • snel nieuwe applicaties toevoegen aan het bestaande applicatielandschap;
 • 100% ontzorging.

High-end applicatiehosting

Naast de digitale werkplek ook behoefte aan applicatiehosting? Met klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische slager weten we hier wel raad mee. Of het nu gaat om het hosten op een Linux-server of Windows-server, een ERP-applicatie of een on-premise businessapplicatie: bij True kijken we altijd naar de optimale workload van je applicatie en zorgen voor de beste prestaties in de serveromgeving.

Hosted by True

Pak de regie met True

Een perfect functionerende digitale werkplek is de basis voor een effectieve organisatie. Je IT-eindgebruiker wil met al zijn devices altijd en overal toegang hebben tot de juiste data en applicaties. De regie-oplossingen van True zorgen voor een digitale werkplek die veilig, wendbaar en compliant is.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.