Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over digitale werkplekken vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

De digitale werkplek van True verslimt uw IT

Een moderne digitale werkplek op basis van Office365, Azure, private cloud, Identity & Access Management of Windows 10 & Citrix.

digitale werkplek beheer

Office 365 digitale werkplek

Een intuïtieve digitale werkplek voor je browser. We zorgen dat alle business apps klaar zijn voor gebruik, geven je de tools voor regie van gebruikersrechten én stellen onze servicedesk beschikbaar voor 24/7 eindgebruikerssupport.

Logo: Office 365, Azure Active Directory, Okta
Logo small: Office 365, Azure Active Directory, Okta
Hosted werkplekkenbeheer

Citrix Workspace

Een gepersonaliseerde hosted digitale werkplek op basis van Windows 10 en Citrix. Maximale aandacht voor support, slimme Identity & Access Management tools en een applicatie-infrastructuur die op maat wordt ingericht.

Logo: Windows 10, Microsoft Office, Citrix
Logo small: Windows 10, Microsoft Office, Citrix

Wereldwijd online samenwerken

True is leverancier van de digitale werkplekken en private cloudomgevingen bij de Johan Cruyff Foundation. Daardoor hebben medewerkers altijd en overal toegang op ieder device tot de juiste data en applicaties. Met de digitale werkplek van True kan de Johan Cruyff Foundation overal samenwerken en werken aan groei: wereldwijd de jeugd vooruit brengen door beweging.

Klantcase digitale werkplek beheer

Vraag nu een digitale werkplek demo aan!

Vraag een demo aan voor onze digitale werkplek, ga voor de beste support, een gebruiksvriendelijke user interface en een geoptimaliseerd applicatielandschap.

De digitale werkplek van True voor uw medewerkers:

 • een IT-servicedesk die 24/7 paraat staat;
 • altijd en overal werken op ieder device;
 • snel aan de slag met relevante businessapps & data;
 • modern: een Windows 10 look-and-feel of browser-based;
 • browser-based: werken vanuit je browser;

De digitale werkplek voor de IT-afdeling:

 • volledig op maat samengesteld;
 • bedrijfsapplicaties veilig gehost in een managed cloudomgeving;
 • mogelijkheden om SaaS-applicaties te koppelen;
 • regietools voor provisioning Identity & Access management;
 • snel nieuwe applicaties toevoegen aan het bestaande applicatielandschap;
 • 100% ontzorging.

High-end applicatiehosting

Naast de digitale werkplek ook behoefte aan applicatiehosting? Met klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische slager weten we hier wel raad mee. Of het nu gaat om het hosten op een Linux-server of Windows-server, een ERP-applicatie of een on-premise businessapplicatie: bij True kijken we altijd naar de optimale workload van je applicatie en zorgen voor de beste prestaties in de serveromgeving.

Hosted by True

klanten gehost door True
Klanten die gehost worden door True

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.