Private Colocation

Colocatie bij True biedt een kosteneffectieve, professionele omgeving met ruimte om infrastructuur te laten meegroeien met uw organisatie. Rackspace in verschillende maten geven de mogelijkheid apparatuur op maat onder te brengen in een van de datasuites van True.

Private colocation in ons datacenter

Vertel ons uw private colocatie uitdagingen

3 redenen voor een private colocatie bij True

 • Diepe racks – De cabinetten zijn 1,20mtr diep, veel ruimte om de serveropstelling professioneel onder te brengen.
 • A-klasse datacenter – De datacentra van True voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging en voorzieningen.
 • Ruime verbindingen – Met colocatie krijgt u een redundante GigaBit verbinding naar ons high-end netwerk.

De voordelen van een private colocatie hosting

Eigen colocatie

True beheert zijn eigen colocatiesuites. Zonder deze met anderen te delen. Zo kunnen we snel handelen als u per direct rackspace nodig heeft. Voor optimale privacy is het vanaf tien eenheden mogelijk te kiezen voor een afgesloten deel van een rack.

Bewegingsvrijheid

De standaard is ons wat te krap. Bij het plaatsen van servers en het professioneel monteren van kabels is voldoende ruimte nodig. Cabinetten die u bij ons huurt zijn 120cm diep. De ruimte tussen het rack aan de overkant is meer dan 2,5 meter.

Verschillende afmetingen

Zoek je plek voor enkele servers of wil je een heel serverpark onderbrengen? De datavloeren van True hebben kwart, halve en hele cabinetten klaar staan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen voor jouw organisatie.

Even uitwijken

Serverbeheer van afstand is steeds meer gangbaar. En toch kan het zijn dat je een machine handmatig wil laten herstarten, er een KVM-switch aangesloten moet worden of we een schijf moeten vervangen. True is je aanspreekpunt.

Beveiligd compartiment

Een eigen cabinet heeft zo zijn voordelen. Cabinetten bij True zijn voorzien van een eigen slotcode. De gehele ruimte wordt in de gaten gehouden door onze camera’s. Periodiek wordt de dataruimte getoetst aan ISO informatiebeveiliging normen.

Onbeperkte toegang

Zonder onze tussenkomst kun je 24×7 webbased toegang tot de colocatie aanvragen. Simpel aan te maken in ons customer care center. Je krijgt zoveel dagpassen voor geauthoriseerde personen als je wilt.

All-in infrastructuur

Datacenter faciliteiten

 • Redundante voedingen
 • Monitoring faciliteiten
 • 24×7 beveiliging en toegang
 • 24×7 remote-hands support
 • Bekabeling en apparatuur on-site

Onbeperkte toegang

 • Redundante Gbit Ethernet verbindingen
 • IP-adressen naar behoefte
 • Bandbreedte statistieken
 • Gebruik True DNS-servers
 • Koppeling met vele carriers mogelijk
Colocatie Webhosting

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.