Managed Operations

Verslim je IT met managed operations van True

IT wordt steeds complexer. Met managed operations van True beschik je over dedicated techexperts die jarenlange ervaring hebben met managed hosting, cloud computing en IT op de werkvloer. Zij zijn getraind om de complexiteit aan te pakken en om IT op de meest slimme, efficiënte manieren in te zetten.

Design – Slimme inrichting van digitale landschappen

True kijkt uitgebreid naar organisatie én omgevingsfactoren. Op basis van organisatorische ambities, toekomstvisies, het huidige applicatielandschap en technologische trends ontwerpt True een IT-architectuur die passend is en blijft binnen de dynamiek van de organisatie. Daar gebruiken we doorontwikkelde bouwblokken voor – zo maken we het beheer efficiënt en slim.

Run – De dagelijkse IT-operatie gerund door ervaren techspecialisten

True bouwt een digitaal landschap dat bijdraagt aan de bedrijfsprocessen en de strategische agenda van uw organisatie. Onze specialisten leren deze omgeving door en door kennen. Zij herkennen de samenhang en afhankelijkheden van bestaande IT-oplossingen, infrastructuur, workloads en workflows van applicaties, knelpunten en uitdagingen. True neemt vervolgens volledige verantwoordelijkheid over het beheer. Zo kunnen we de omgeving goed in de gaten houden en snel inspringen als het nodig is.

Change – Proactief doorvoeren van wijzigingen, updates en upgrades

True neemt de tijd om het functioneren van de digitale omgeving te begrijpen. Lopende trends binnen de omgeving worden bijgehouden in ons systeem en periodiek geëvalueerd door specialisten vanuit verschillende invalshoeken. Om de continuïteit en prestaties van uw omgeving te bewaken, kijken onze experts continu waar optimalisatie mogelijk is: niet alleen binnen de infrastructuur, maar ook binnen de volledige middleware softwarestack.

Jouw webhosting en online werkplekken beheerd door specialisten

Oplossingen van True voldoen aan de hoogste eisen

Secure

Bij True nemen we security bloedserieus. Ons speciale securityteam monitort constant op externe bedreigingen en acteert snel en effectief bij calamiteiten.

Compliant

Compliance staat bovenaan onze agenda. Kwaliteit en regelgeving worden systematisch geborgd en getoetst. Onze ISO- en NEN-certificaten zijn daar de resultaten van.

Scalable

Wendbaarheid en flexibiliteit van infrastructuur en applicaties zijn belangrijke elementen voor het optimaliseren van de web- of werkomgeving. True zorgt voor toekomstbestendige IT.

We horen graag hoe wij kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.