Altijd op jacht om technologie slimmer in te zetten

De reden van online succes zit in de manier waarop tech-specialisten zich organiseren

Uw digitale landschap nóg efficiënter laten opereren. Dat is de uitdaging die we onszelf iedere dag stellen. Door continu te monitoren hoe uw IT presteert. Met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar nieuwe verbeterslagen. Waarmee we uw web- en/of digitale werkomgeving zo effectief mogelijk laten aansluiten op de dynamiek van de organisatie.

fundament leggen van de digitale omgeving

Aggregeren

Tijdens deze fase wordt het fundament gelegd van de digitale omgeving. True tekent een omgeving uit die bestaande werkwijzen en technologieën integreert. Tijdens de migratie worden benodigde configuraties aangepast. Alle data, applicaties en infra-onderdelen worden (opnieuw) ingedeeld en op de meest effectieve plekken gezet: het meest veilig maar ook het meest geschikt om straks centraal en efficiënt te beheren volgens bewezen standaarden. Zo groeit de omgeving straks zo compact mogelijk mee met ontwikkelingen.

fundament leggen van de digitale omgeving
managed operations orkestratie

Orkestreren

Wanneer de digitale omgeving operationeel is, verzorgt managed operations van True het technisch beheer en neemt een coördinerende rol op zich. True onderhoudt contact met softwarespecialisten om applicaties optimaal binnen de omgeving te laten functioneren. Onze solution engineers bespreken wijzigingen met uw specialisten en staan in nauw contact welke wijzigingen waarom en wanneer gebeuren. Onze netwerk- en systeemspecialisten zorgen ervoor dat data en applicaties vanuit de verschillende clouds blijven samenwerken in één netwerk. Wanneer prestaties of capaciteit moeten worden aangepast, komen we proactief met alternatieve oplossingen, of voeren we verbeterslagen zelfstandig door.

optimaliseren van de digitale omgeving

Optimaliseren

True neemt de tijd om het functioneren van de digitale omgeving te begrijpen. Lopende trends binnen de omgeving worden bijgehouden in ons systeem en periodiek geëvalueerd door specialisten vanuit verschillende invalshoeken. Om de continuïteit en prestaties van uw omgeving te bewaken, kijken onze experts continu waar optimalisatie mogelijk is: niet alleen binnen de infrastructuur, maar ook binnen de volledige middleware softwarestack. Op basis van overleg met experts aan uw kant, vanuit onze live trendanalyses en feedback van eindgebruikers voert het team van True optimalisaties binnen de volledige applicatie-infrastructuur proactief door. Binnen het webbased klantenportaal volgt u de optimalisaties die managed operations doorvoert binnen de omgeving.

optimaliseren van de digitale omgeving

De 7 resultaten van managed operations

IT inzetten als versneller voor de business? Daarvoor is het nodig dat u ruimte creeert in het takenpakket van uw IT-organisatie. Digitaal organiseren met True betekent verlost zijn van veel operationele uitdagingen. Zo ontstaat ruimte voor het partnership met de business.

Nieuwe functionaliteit sneller beschikbaar

Door werkwijzes tussen specialisten af te stemmen, kennis centraal te documenteren en op maat templates en recepten te ontwikkelen, ontstaat gaandeweg ruimte om sneller functionaliteit aan eindgebruikers af te leveren.

Gemakkelijker meebewegen met dynamiek

Een web- en/of een werkomgeving continu in dienst laten staan van de dynamiek van de organisatie, dat vraagt om tijd en competenties. Met True zijn resources direct voorhanden zonder dat uw eigen IT-team of budget uitdijt.

Optimale productiviteit specialisten

Met managed operations is gerichte aandacht voor uw eindgebruikers gegarandeerd. Uw IT-specialisten houden meer tijd over om samen met de business te werken aan de nieuwste functionaliteit.

Vergroot de wendbaarheid 

Innovatiesnelheid is het nieuwe goud en hangt nauw samen met de effectiviteit van uw IT-resources. Kunt u versnellen, opschalen, vernieuwen en uitbreiden wanneer u wilt? Managed operations van True betekent dat u beschikt over kennis en capaciteit, ook als u de koers moet aanpassen.

Reduceer kosten met standaardisatie

De acceptatie van ‘standaard’ zorgt voor een forse reductie in beheer van applicaties en de onderliggende platformen. Managed operations van True optimaliseert volgens standaarden die zijn ontwikkeld na jarenlange ervaring met soortgelijke omgevingen als die van u waarmee beheersbaarheid leidt tot kostenefficiency.

Verklein de risico’s met gedeelde assets

De dynamiek van de organisatie en de markt vereisen regelmatig dat de IT-organisatie investeert in assets. True helpt u met de transitie van capex naar opex, zodat de druk op uw balans afneemt. 90% van de assets die True faciliteert, worden doorontwikkeld door R&D en in delen direct beschikbaar gemaakt.

Versterk de samenwerking

In een wereld waar meer en meer organisaties voor hun succes afhankelijk zijn van samenwerking met anderen, zal de manier waarop de cloud is ingericht doorslaggevend zijn voor het succes. Het delen van informatie en integreren van processen wordt beheersbaar met managed operations van True.

Oplossingen van True voldoen aan de hoogste eisen

Security

Bij True nemen we security bloedserieus. Ons speciale securityteam monitort constant op externe bedreigingen en acteert snel en effectief bij calamiteiten.

Agility

Wendbaarheid en flexibiliteit van infrastructuur en applicaties zijn belangrijke elementen voor het optimaliseren van de web- of werkomgeving. True zorgt voor toekomstbestendige IT.

Compliance

Compliance staat bovenaan onze agenda. Kwaliteit en regelgeving worden systematisch geborgd en getoetst. Onze ISO- en NEN-certificaten zijn daar de resultaten van.

We horen graag hoe wij kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.