Agility

Snel inspelen op veranderingen vraagt om maximale doorvoersnelheid van IT

Slim opschalen in het digitale tijdperk vraagt om maximale doorvoersnelheid en wendbaarheid van IT. De specialisten van True signaleren trends vroegtijdig, zodat systemen en bedrijfsapplicaties altijd van de nieuwste versie voorzien zijn. Zo wordt schaalbaarheid geen keuze, maar een garantie.

Makkelijk schalen in de hosting en de IT

Hulp bij versnelling in het digitale tijdperk

Digitale omgevingen moeten snel in kunnen spelen op veranderingen. Versnellen, opschalen en vernieuwen is essentieel voor succes in het digitale tijdperk. True ondersteunt hierin.

Versnellen in het digitale tijdperk

Actieve
monitoring

De specialisten van True houden proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Op eigen initiatief wordt gekeken waar eventuele updates of patches nodig zijn om de omgeving vloeiend te houden.

Proactief
management

Niet alleen houden onze specialisten de omgeving in de gaten, we handelen ook proactief. Door onze constante drive naar slimme verbeteringen, zien we snel waar de knelpunten plaatsvinden en haken we daar op passende wijze op in.

Trendanalyses

Trends worden nauw in de gaten gehouden zodat er snel op ingespeeld kan worden. Uitgebreide analyses dienen als een vertrekpunt voor verbeterslagen. Met uitgebreide rapportages is te zien waar knelpunten zitten, zodat actie snel kan volgen.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Load
balancing

Onze loadbalancers zijn voor maximale efficientie en gericht op schaalbaarheid. Binnenkomend verkeer wordt over de webomgeving op de meest slimme manier verdeeld, zodat er optimale verdeling ontstaat en we de continuïteit van data en applicaties kunnen waarborgen.

Serverclusters

Serverclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden. Zo ontworpen zodat u nooit tegen een plafond aanloopt. Door te werken met vaste bouwblokken bieden we de garanties voor maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor onze clusters zich aan kunnen passen aan iedere denkbare situatie.

Capaciteits-
management

Onze experts monitoren digitale omgevingen proactief op capaciteit. Indien capaciteitsplafonds bijna worden bereikt, wordt er snel geschakeld met uw experts zodat de continuïteit van de omgeving gewaarborgd wordt.

Reporting

Met onze uitgebreide rapportages worden de prestaties van uw webomgeving inzichtelijk gemaakt. In deze rapportages is gericht te zien waar de uitdagingen zitten. Onze experts adviseren vroegtijdig en proactief om eventuele knelpunten te voorkomen zodat de omgeving in altijd up-and-running blijft.

Upgrade
management

Systemen zijn onderhevig aan veranderingen. Onze upgrade management dienstverlening zorgt ervoor dat uw bedrijfs- of webapplicaties, systemen en middleware altijd geüpdatet zijn. Experts nemen de complexiteit uit handen en voeren nauwkeurig wijzigingen door.

Up- en downscale
management

Flexibel up- en downscalen is bij True snel te realiseren. Voor werkomgevingen maken wij gebruik van Identity & Accesmanagement tooling waarbij u licenties, devices en gebruikers van de werkomgeving eenvoudig aan en uit kunt vinken. Onze webomgevingen zijn gestandaardiseerd waar mogelijk, en configuraties op maat waar nodig. Nieuwe capaciteit is snel toe te voegen of te verwijderen.

Even sparren over de schaalbaarheid van uw digitale web- of werkomgevingen?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.