Security audit

Inzicht in de risico’s van je webapplicatie

Hackers struinen het web continu af op zoek naar webapplicaties om te misbruiken. Minimaliseer het risico met een security audit van True. Een rapport op maat naar kwetsbaarheden, inclusief advies, verbeterpunten en periodieke checks.

Security audit voor uw websites

Veelvoorkomende hacks

True doet onderzoek naar veelvoorkomende OWASP top 10 hacks zoals SQL-injecties, cross-site scripting en andere vormen.

Ervaren hackers

Onze engineers hebben ervaring met black-hat hacking. Zij denken als kwaadwillenden en vinden kwetsbaarheden die je anders niet vindt.

Meer tijd voor development

Constant bijblijven over security kost tijd. Dankzij de security audit blijft er meer tijd over voor de core-busines: developen.

Helder gerapporteerd

Na de security audit ontvangt u een uitgebreid onderzoeksrapport. Hierin vindt u alle gevonden kwetsbaarheden, risico-analyses en aanbevelingen. Na enige tijd controleren we in een rescan of de gevonden lekken zijn gedicht.

Wat we tijdens een security audit doen:

1. Opzet audit

De audit bestaat uit een brede mix van automatische scans, online onderzoek naar het bedrijf en menselijke pogingen om in te breken in de applicatie.

2. Drie varianten

Voor de audit hebben we drie varianten: Lite (16 uur), Standard (32 uur) en Enterprise (48 uur). Meer uren betekent meer hacktijd en meer inzichten.

3. Scan

De security audits worden uitgevoerd door security-engineers met veel technische kennis en praktijkervaring met onder meer ethisch hacken.

4. Rapportage

Na afloop van de security audit ontvang je een overzichtelijke rapportage van de gevonden lekken en kwetsbaarheden.

5. Lek patchen

Heb je moeite met het verhelpen van een lek, dan kunnen wij of een van onze partners je helpen.

6. Rescan

Na enige tijd voeren wij een rescan uit om te controleren of je de gevonden kwetsbaarheden en lekken hebt gedicht.

Benieuwd of een security audit iets voor jouw website of app is?

Vul het onderstaande formulier dan in en stel je vraag. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wat levert een audit van True op?

  • True ziet de kwetsbaarheden in je applicatie en meldt deze.
  • True voert periodiek rescans uit zodat je omgeving veilig blijft.
  • True heeft security-specialisten in dienst, zodat jouw specialisten de handen vrij houden.

Bekijk het webinar

Op 26 september 2019 organiseerde we een webinar over cybercrimetrends en ontwikkelingen, OWASP top 10 aanvallen en welke opties er zijn om DDoS-aanvallen te mitigeren.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees meer over security

Evenement gesloten

Event - 26.09.2019

Webinar - 26.09.2019 Verbeter je online security Leer hoe het Advanced Security Platform van True jouw applicatie op de beste manier beveiligt tegen invloeden van buitenaf. Kijk het webinar hier terug Webinar: Verbeter je online security Het up-to-date houden van de beveiliging van je website, -shop of -app wordt steeds belangrijker, zo niet prioriteit nummer [...]

Security - 27.05.2019

Onlangs zijn er nieuwe lekken gevonden in de Intel-processoren. De ontdekkingen werden vrijwel gelijktijdig geïdentificeerd door verschillende onderzoekers, waaronder door een onderzoeksteam van de Vrije Universiteit in Amsterdam (VUSec). We zijn bijna twee weken verder en inmiddels is er veel gebeurd en gecommuniceerd. In deze blogpost lees je een korte recap van de gebeurtenissen en […]

Evenement gesloten

Event - 09.11.2017

Webinar - 09.11.2017 Wat betekent de GDPR voor de veiligheid van uw webapplicatie? Op 25 mei 2018 moeten overheden en het bedrijfsleven voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze nieuwe privacywetgeving geeft Europese burgers meer privacyrechten. En organisaties? Die mogen flink aan de bak. True organiseert daarom op 9 november 2017 van 11:00 [...]

Heb je een vraag over security? Neem contact op met onze security engineers

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.