Tevreden IT-eindgebruikers zijn productieve medewerkers

Overal en altijd en met ieder device toegang tot de juiste data en applicaties. Alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en innoveren. De beste support op het moment dat het er op aan komt, van specialisten die de business begrijpen. Op de werkplek komt alles bijeen. Als alles klopt, ontstaat snelheid in de juiste richting. Dat zorgt voor productieve professionals en een snelle, wendbare en veilige organisatie.

Elke applicatie
Altijd & overal
Bereikbare IT-support
Op elk device

Maximale grip op de digitale werkomgeving

Op maat gemaakte oplossingen voor infrastructuur- en connectiviteitsvraagstukken. Naadloos op elkaar afgestemde bedrijfsapplicaties, data, users en devices. Een toegewijd supportteam dat klaarstaat om de gebruikers van uw organisatie op weg te helpen met ICT. Managed operaties van True neemt het beheer van toegang tot en gebruik van ICT uit handen en is elke dag bezig om applicaties en data sneller aan de medewerker te serveren. Uw IT-afdeling krijgt de regie-tools die nodig zijn voor steeds meer grip op de digitale werkomgeving.

Bewezen platforms voor maximale schaalbaarheid

Voor de digitale werkplek heeft u schaalbare cloudomgevingen nodig die naadloos aansluiten op uw bestaande digitale landschap. Onze managed platforms zijn precies afgestemd op de uitdagingen van de werkplek. True ontlast uw IT-afdeling en zorgt voor de optimale afstemming tussen routing, switching en hardware.

Dankzij slimme regie-oplossingen van True kunnen wij onze resources nog efficiënter inzetten
Hein Boersma - Bakkersland

Een effectieve digitale werkplek van True

Met een managed workspace van True krijgt u een sluitende businesscase. U bespaart kosten door standaardisering. U creëert flexibiliteit door het delen van assets. U wint aan wendbaarheid door directe beschikbaarheid. En u versnelt door automatisering. Een toekomstbestendige werkplek is een werkplek van True.

Waarom True?
  • Technisch beheer van alle bedrijfsapplicaties
  • Een geïntegreerde in-house ontwikkelde usermanagement oplossing
  • Coördinatie met softwareleveranciers ook uit te besteden aan True

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.