Citrix Workspace app

Modern werken op elk apparaat

Alles voor de werknemer van nu. SaaS-, mobiele en virtuele apps en data vanuit één intelligente, digitale werkplek. Op ieder apparaat.

Werken met een Citrix Workspace app

Contextgebaseerd
werken

Citrix Workspace app herkent de rol van uw medewerker en schotelt alleen maar relevante informatie en werktaken voor.

Honderden
integraties

True helpt met integratie van uw applicaties en data in Citrix Workspace app. Legacy, SaaS én hybride varianten.

Deskundige
ondersteuning

Loopt de eindgebruiker of technische medewerker ergens tegenaan? De deskundige servicedesk van True staat voor ze klaar.

Citrix Workspace: vraag demo aan

True is als trusted CSP-partner van Citrix een van de eersten die toegang heeft tot de demo-omgeving. Benieuwd wat Citrix Workspace voor uw organisatie kan doen?

Citrix Workspace: vraag demo aan

True is als trusted CSP-partner van Citrix een van de eersten die toegang heeft tot de demo-omgeving. Benieuwd wat Citrix Workspace voor uw organisatie kan doen?

Citrix Workspace app: de intelligente werkplek

Automatiseer repetitive werkzaamheden en creëer slimme workflows met de intelligentie van Citrix Workspace app.

Smart feed

Krijg werk gedaan vanuit de smart feed. Citrix Workspace app kijkt naar de context van de medewerker en schuift alleen de relevante taken naar voren.

App integraties

Integreer met populaire cloud-apps zoals Office 365, Google Suite, Jira en met CRM- en ERP-apps zoals Microsof Dynamics en SAP.

Intelligente bot

Automatiseer repetitieve taken door vragen te stellen aan de Citrix Workspace app bot. Nooit meer eindeloos zoeken naar de juiste informatie, de bot heeft het zo gevonden.

Single Sign-On

Uw medewerker hoeft slechts één keer in te loggen, daarna heeft hij direct vanuit de Citrix Workspace app toegang tot alle apps en data.

Bestanden op één plek

Combineer Dropbox, OneDrive en Google Drive met lokale fileservers die op een private omgeving staan. Alle bestanden vanuit één plek te benaderen.

Windows 10

Profiteer van een moderne virtuele Windows 10 desktop, rechtstreeks vanuit de Citrix Workspace app.

Citrix Workspace app iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn in een demonstratie. Laat ons weten wat u verwacht van de demo door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Citrix Workspace app bij True?

  • We zijn een van de grootste Citrix-partners in de Benelux.
  • We kijken verder dan alleen techniek. Naast technische realisatie behoort ook gebruikersadoptie tot de mogelijkheden.
  • We hebben experts in dienst met jarenlange ervaring in Citrix-virtualisatie en complexe koppelingen tussen applicaties en data
  • We hebben een Nederlands-sprekende servicedesk tot onze beschikking die zowel eerstelijns als tweedelijns vragen beantwoordt

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees de nieuwste Citrix Workspace app verhalen

Digitale werkplek - 23.08.2019

Citrix Workspace is een digitale werkplek waar medewerkers vanaf elk apparaat bij kunnen. Citrix zelf omschrijft het als een intelligent werkplek omdat het veel handigheidjes voor het automatiseren van repetitieve taken en creëren van slimme workflows. We namen de demo van Citrix Workspace onder de loep om eens te kijken hoe handig dat is. Wat […]

Digitale werkplek - 13.08.2019

Chat-based collaboratietool Microsoft Teams wint snel terrein ten opzichte van concurrent Slack. Zo werd onlangs bekend dat Teams ruim 13 miljoen gebruikers is gepasseerd en daarmee vooroploopt op Slack. In deze blogpost zoeken we de grootste verschillen uit tussen de twee populairste zakelijke chattools van het moment. Wie zal de strijd winnen? Lees ook: ‘Wat […]

Technology - 22.01.2019

Elk jaar introduceert Citrix zijn visie, strategie en salesprioriteiten voor het komende jaar op de Citrix Summit. Dit jaar was de editie in Orlando en tikte het bezoekersaantal ruim 5.000 personen aan. True was erbij en leerde vooral uitgebreid kennis maken met de nieuwe digitale werkplekkenpropositie van Citrix. Wat deze nieuwe propositie inhoudt en wat […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.