Samen thuiswerken doe je met Microsoft Teams

Alle mensen, documenten en data binnen uw organisatie samengebracht in één tool die communiceren op afstand vereenvoudigt. True helpt met de technische inrichting en zorgt dat uw eindgebruikers snel met Teams aan de slag kunnen.

In samenwerking metBroad Horizon logo

Microsoft Teams hoofdafbeelding
Microsoft Teams afbeelding

Adoptieprogramma’s

Samen met Broad Horizon zorgen we voor op maat gemaakte adoptieprogramma’s, zodat eindgebruikers snel met Microsoft Teams aan de slag kunnen. Ook op afstand nog heel goed mogelijk.

Ingericht

Onze experts helpen met de technische en functionele inrichting van uw Office 365 omgeving. Denk ook aan koppelingen met andere Microsoft-technologie, zoals Sharepoint, Dynamics 365 of Azure.

Deskundige ondersteuning

Lopen uw eindgebruikers tegen een technisch mankement aan? Dan kunnen zij bellen of mailen met de servicedesk van True. Wij zoeken dan uit waar het probleem ligt en lossen het op afstand op.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over Microsoft Teams vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Microsoft Teams: onderdeel van Office 365

Microsoft Teams kent een gratis variant en een betaalde variant. True adviseert de betaalde variant omdat deze standaard is inbegrepen bij Office 365-licenties. Het grootste voordeel daarvan? Office-software als Word, Excel en Powerpoint die naadloos integreren met Teams.

Inbegrepen bij Managed Office 365:

Microsoft Teams is geen losse dienst, maar onderdeel van Office 365. Bij True verkopen we niet alleen licenties, maar Managed Office 365 omgevingen die integreren met de rest van uw digitale werkplek. Wat wij voor u realiseren:

Technische en functionele inrichting

Een solide technische en functionele inrichting waardoor medewerkers snel aan de slag kunnen. True houdt rekening met autorisatie en veiligheid.

Migratie van oude Office- of Sharepoint-software

True helpt met de migratie van oude Office 365 omgevingen naar de nieuwe. Ook migraties van niet-Microsoft omgevingen zijn mogelijk. Geen downtime, geen dataverlies.

Support voor beheerders en eindgebruikers

Zijn er integraties die niet goed werken in Teams? Dan kunnen uw medewerkers bij de servicedesk van True terecht van 07:00 tot 19:00.

Overzichtelijke factuur

Inzicht in alle Office 365 licentiekosten door één heldere factuur voor alle abonnementen.

Training voor beheerders en eindgebruikers

Op maat gemaakte trainingen voor beheerders van Microsoft Teams én eindgebruikers.

Monitoring van licenties en gebruik

Data over daadwerkelijk gebruik van apps door gebruikers zodat u inzicht krijgt over de inzet van Teams binnen uw bedrijf.

Deze Office 365-licenties bevatten Microsoft Teams

Via deze tabel vraagt u eenvoudig de Office 365 licentie aan die bij uw organisatie past. Microsoft Teams is onderdeel van Office 365.

Check onze Microsoft Teams verhalen

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat inbegrepen is bij een flink aantal Office 365-licenties. Met Microsoft Teams kun je chatten, videobellen en online samenwerken met collega’s, leerlingen, leveranciers of andere stakeholders. De software is ontwikkeld door Microsoft en integreert ook goed met andere Microsoft-technologie, zoals Sharepoint, PowerBI of Azure.

Het logo van Microsoft Teams

Chatten

Teams is bij uitstek geschikt om met elkaar te communiceren via chat. Naast tekstuele chats zijn ook gif’jes en emoji te delen met elkaar. Chatkanalen zijn goed te clusteren in teams en in subkanalen.

Videobellen

Waar je ook bent – met Teams kun je via video op een eenvoudige manier communiceren. Het enige wat je nodig hebt is een ingebouwde microfoon en webcam, wat tegenwoordig in de meeste laptops zit.

Online samenwerken

Omdat Teams onderdeel is van Office 365, is het mogelijk om online samen te werken in documenten. Vanuit hetzelfde scherm dat je gebruikt voor Teams is het mogelijk om samen te werken in Word, Powerpoint of Excel.

Bent u geïnteresseerd wat er mogelijk is met Microsoft Teams? Lees dan onze Microsoft Teams uitleg voor beginners of bekijk de roadmap van Microsoft Teams in 2020.